Αποστολέας Θέμα: LIPO μπαταρία σε CYMA AK  (Αναγνώστηκε 13098 φορές)

Αποσυνδεδεμένος christellisstr

• Επιλοχίας
  • *
LIPO μπαταρία σε CYMA AK
« στις: 19 Οκτωβρίου, 2014, 18:27:31 »
Καλησπερα σας προσφατα αγωρασα ενα cyma ak και με συμβουλεψαν να αλαξω την υπαρχουσα μπαταρια με μια lipo για ενα εχω καλητερη αποδοση.Θελω την γνωμη σας για ποια θα ητανε η καλητερη επιλογη ωστε να εχω τις μεγηστες δυνατοτητες του οπλου μου χωρεις να μου βγαλει καποια ζυμια παρακαλω να μου δωσετε αν σας ειναι ευκολο και τα στοιχεια της καθε μπαταριας που πρωτινετε δλδ v,mah,c επισεις το οπλο εχει μεταλικο gearbox 3 .Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων για την βοηθεια σας

• Επιλοχίας
  • *
Απ: LIPO μπαταρία σε CYMA AK
« Απάντηση #1 στις: 19 Οκτωβρίου, 2014, 19:01:48 »

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Hell Reckies
« Απάντηση #2 στις: 21 Οκτωβρίου, 2014, 14:04:30 »
Πόσα fps βγάζει το όπλο;
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 22 Οκτωβρίου, 2014, 19:51:24 »
καπου στα 350-370 ευχαριστψ για το ενδιαφερον

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #4 στις: 26 Οκτωβρίου, 2014, 15:21:00 »
Φίλε καλησπέρα. Οι Lipo μπαταρίες είναι πιο σύγχρονες απο τις κλασικές πλέων nimh, υπερτερουν στο οτι διατηρούν την ίδια ισχύ μέχρι να αρχίσουν να τελειώνουν και στο οτι έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη. Υπολοίπονται σε σχεση με τις nimh στο θέμα οτι θέλουν προσοχή στο να μην αδειάσουν ποτέ τελείως και στο να μην χτυπηθούν τρυπηθούν και γενικά στο οτι είναι πιο ευαίσθητες. Ολοι έχουμε δει lipo φουσκωμένες.  Η στανταρτν ισχύς για μαμίσιο airsoft έιναι τα 8,4 volt απο nimh. Lipo sta 8,4 δεν υπάρχουν, πας για 7,2 που είναι περίπου αντίστοιχη αλλα χάνεις σε rof. Η μπαταρία για την οποία ρωτάς ειναι lipo 3 cell δλδ 11,1 volt . Με αυτήν θα αυξηθεί πολύ το rof- ταχυβολία στο αυτόματο, πράγμα όχι και πολύ ασφαλές για μαμίσιο airsoft. Οι Lipo επίσης έχουν και το C rating διαβασε στο νετ να δεις τι είναι . Χοντρα χοντρα μια 2000 mah με πάνω απο 25C για αιρσοφτ ειναι πολύ δυνατη και με τον καιρό θα σου κάψει τις επαφές στη σκανδάλη. Αν έχεις τωρα μια 8,4 nimh και έχεις και φορτιστή για αυτήν μην πας καν σε lipo, παρε μια 9,6 nimh και το Rof θα αυξηθεί λίγο και θεμα δεν θα έχεις.