Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Εξοδα aegs: 22 Οκτωβρίου, 2014

Αποστολέας Θέμα: Εξοδα!!! ειμαι νεος  (Αναγνώστηκε 11544 φορές)

Αποσυνδεδεμένος grrrrrr

• Δεκανέας
  • *
Εξοδα!!! ειμαι νεος
« στις: 22 Οκτωβρίου, 2014, 15:58:00 »
οπως λεω και στον τιτλο ειμαι νεος.. δεν εχω καθολου εμπειρια απλα μαρεσει η ολη φαση και την εχω στο μυαλο μου... διαβαζοντας διαφαρες εκδηλωσεις συμπερανα οτι τα καλυτερα οπλα απο αποψη οικονομιας,ανεσης κλπ κλπ ειναι τα ηλεκτρικα... απλα η απορια μου ειναι η εξης:
Παιρνω ενα οπλο ηλεκτρικο.. το φορτιζω οκ.. βαζω τις μπιλιες και πυροβολω!! οταν τελειωσουν απλα ξανα βαζω μπιλιες ή πρεπει να αλλαξω και τιποτα αλλο μαζι με τις μπιλιες;;; και γενικα απο την στιγμη που θα αγορασω το οπλο.. εκτος απο τις μπιλιες χρειαζεται να ξοδευω αλλα λεφτα για το ΟΠΛΟ;;;

Αποσυνδεδεμένος grrrrrr

• Δεκανέας
  • *
Απ: Εξοδα!!! ειμαι νεος
« Απάντηση #1 στις: 25 Οκτωβρίου, 2014, 08:51:55 »
καποιος να απαντησει στην απορια μου;;;;

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #2 στις: 26 Οκτωβρίου, 2014, 13:21:43 »
Κανε τον κοπο κ διαβασε παρόμοια τοπικ που εχουν ηδη απαντηθει εκατονταδες φορες στην ενοτητα των αρχαρίων κ θα καταλάβεις ( η ερωτηση σου ειναι λιιιιιιγο γενικη).
Θα βρεις πολυ χρησιμα πραγματα κ πληροφοριες  αρκει να μπεις στον κοπο  να τα διαβασεις ( αν σ ενδιαφέρει βέβαια) . Φιλικα
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3 στις: 26 Οκτωβρίου, 2014, 15:04:27 »
Φίλε καλησπέρα. Οπως τα λές όντως τα ηλεκτρικά έρχονται πιο οικονομικά στην χρήση απο τα airsoft αερίου. Οταν τελειώσεις τις μπίλιες στο γεμιστήρα σου απλά ξαναγεμιίζεις μπίλιες και τπτ αλλο. Μεχρι να τελειώσει η μπαταρία σου οπου και ξαναφορτίζεις. Τωρα το αν θα δώσεις επιπλέων λεφτά πάνω στο airsoft που θα έχεις είναι άλλο θέμα. Μπορεί να το έχεις μαμίσιο και να παίζεις μια χαρά μπορεί να στην βαρέσει και να του δώσεις ένα σκασμό λεφτά για βελτιώσεις, εσωτερικές- εξωτερικές, αυτο ειναι προσωπικό σου θέμα και προτίμηση.