Γεια χαρά σε όλους τους φίλους του airsoft.Είναι κάμποσοι μήνες που σκέφτομαι να αρχίσω με το airsoft και πιστεύω ήρθε η ώρα.Ας μπω κατευθείαν στο ψητό,έχω μαζέψει γύρο στα 350 ευρώ που θα επενδύσω για αρχή για το airsoft.Σκέπτομαι από αυτά τα 350 τα 200-250 για το όπλο και τα υπόλοιπα για τα πιο σημαντικά που θα χρειαστώ(γυαλιά,άρβυλα και γιλέκο μάχης ή ζώνη για να έχω επιπλέον πράγματα που θα χρειαστώ όπως γεμιστήρες και BBs).
Για το όπλο θα πάω στην πλατφόρμα των M4/M16 γιατί από ότι είδα είναι από τις πιο αναβαθμίσιμες πλατφόρμες και επίσης επειδή είναι πολύ διάσημες βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά.Από ότι έχω διαβάσει η G&G είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες και στις Low-Medium κατηγορίες κατέχει βασιλική θέση.Είμαι ανάμεσα στα GR16 Carbine Blowback-Combo(215$) , GR16 CQW Rush (Blow Back)(215$) , GR15 Raider Blow Back-Combo (245$) αλλά το gr16 carbine δεν νομίζω καθώς δεν έχει rails όχι ότι θέλω να βάλω grip-flashlight κτλπ αλλά κάποτε μπορεί να θέλω ποτέ δεν ξέρεις.Επίσης το gr15 raider combo έρχεται με μπαταρία-φορτιστή ενώ το GR16 CQW Rush όχι.Εσείς τι προτείνετε από αυτά;;Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη αρκεί να είναι αιτιολογημένη και όχι μονολεκτική.Είναι καλό αυτό το Budget για αρχή ή να μαζέψω περισσότερα χρήματα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Peace Out.