Αποστολέας Θέμα: Νέος Βοήθεια  (Αναγνώστηκε 13806 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Stiakas

• Υποδεκανέας
  • *
Νέος Βοήθεια
« στις: 31 Οκτωβρίου, 2014, 21:11:52 »
      Γεια χαρά σε όλους τους φίλους του airsoft.Είναι κάμποσοι μήνες που σκέφτομαι να αρχίσω με το airsoft και πιστεύω ήρθε η ώρα.Ας μπω κατευθείαν στο ψητό,έχω μαζέψει γύρο στα 350 ευρώ που θα επενδύσω για αρχή για το airsoft.Σκέπτομαι από αυτά τα 350 τα 200-250 για το όπλο και τα υπόλοιπα για τα πιο σημαντικά που θα χρειαστώ(γυαλιά,άρβυλα και γιλέκο μάχης ή ζώνη για να έχω επιπλέον πράγματα που θα χρειαστώ όπως γεμιστήρες και BBs).
      Για το όπλο θα πάω στην πλατφόρμα των M4/M16 γιατί από ότι είδα είναι από τις πιο αναβαθμίσιμες πλατφόρμες και επίσης επειδή είναι πολύ διάσημες βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά.Από ότι έχω διαβάσει η G&G είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες και στις Low-Medium κατηγορίες κατέχει βασιλική θέση.Είμαι ανάμεσα στα  GR16 Carbine Blowback-Combo(215$) ,  GR16 CQW Rush (Blow Back)(215$) ,  GR15 Raider Blow Back-Combo (245$) αλλά το gr16 carbine δεν νομίζω καθώς δεν έχει rails όχι ότι θέλω να βάλω grip-flashlight κτλπ αλλά κάποτε μπορεί να θέλω ποτέ δεν ξέρεις.Επίσης το gr15 raider combo έρχεται με μπαταρία-φορτιστή ενώ το GR16 CQW Rush όχι.Εσείς τι προτείνετε από αυτά;;Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη αρκεί να είναι αιτιολογημένη και όχι μονολεκτική.Είναι καλό αυτό το Budget για αρχή ή να μαζέψω περισσότερα χρήματα.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Peace Out.   :battle103:     :gunfight25:

Αποσυνδεδεμένος RegiusPython

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Νέος Βοήθεια
« Απάντηση #1 στις: 04 Φεβρουαρίου, 2015, 10:34:08 »
Καλημέρα.Αρχικά θα σου έλεγα να κανονίσεις και να έρθεις  σε ένα παιχνίδι να δεις,να συμμετάσχεις κιόλας και μετά προχωράς σε αγορά.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: Νέος Βοήθεια
« Απάντηση #2 στις: 04 Φεβρουαρίου, 2015, 20:24:06 »
Καλημέρα.Αρχικά θα σου έλεγα να κανονίσεις και να έρθεις  σε ένα παιχνίδι να δεις,να συμμετάσχεις κιόλας και μετά προχωράς σε αγορά.

συνφωνω απολιτα!!!!!!!!!!! ;) :D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.