Αποστολέας Θέμα: Σχετικα με πρωτη αγορα αεροβολου  (Αναγνώστηκε 15708 φορές)

Αποσυνδεδεμένος giorgosmcmcmc

• Δεκανέας
  • *
Σχετικα με πρωτη αγορα αεροβολου
« στις: 24 Δεκεμβρίου, 2014, 19:09:39 »
Καλησπερα σε ολη τη παρεα, καταρχην ειμαι 24 χρονων, ειμαι σχετικα καινουριος στο αθλημα και θα με ενδιεφερε να ασχοληθω στο μελλον, σε πρωτη φαση θα ηθελα να ασχοληθω με τη σκοποβολη αλλα και απλα για διασκεδαση σημαδευοντας κουτακια μπυρας φυσικα σε ελεγχομενο χωρο μακρυα απο ζωα και ανθρωπους ή χωρους με σπιτια διπλα οπου θα μπορουσε να γινει υλικη ζημια, ξερω πως οι περισοτεροι θα μου πειτε airsoft και σκοποβολη κομματακι δυσκολο αλλα θα ηθελα να το τολμησω για αρχη μιας και δεν εχω τιποτα να χασω, με ενδιαφερει η αγορα ενως airsoft ελατηριου λογω οτι ειναι περισοτερο οικονομικα, συγκεκριμενα μια καλη απομιμιση του beretta m9 μιας και μου αρεσει πολυ εμφανισιακα το συγκεκριμενο οπλακι και κατι οικονομικο μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν ειμαι και στα καλυτερα οικονομικα τελευταια, αρχικα σκεφτηκα το συγκεκριμενο της umarex

http://www.diamanco.gr/en-gb/Products/Umarex%20Spring%20Operated%20Pistols|Airsoft%20gun%20Beretta%20M9

μιας και η τιμη του ειναι αρκετα χαμηλη θα ηθελα σας παρακαλω πρωτον να μου πειτε αποψεις για το συγκεκριμενο και ποσο καλο ειναι για τη κατηγορια του παντα,  δευτερον αν το κλειστρο στο συγκεκριμενο οπλο μπορει να κλειδωσει πισω για να δειχνει ρεαλιστικο και
τριτον αν υπαρχει καποιο κοντινο καταστημα στη πετρουπολη που ειναι και η περιοχη μου οπου μπορω να το προμηθευτω, μεχρι και κεντρο αθηνα.

Τελως θα ηθελα να μου προτεινετε και με τη δικη σας σειρα καποιο καλο, αξιοπιστο και οικονομικο αεροβολο airsoft απομιμηση του beretta m9 παντα ειτε SPRINGER ειτε AEP, AEG ή GBB.

Τονιζω οτι σε πρωτη φαση δεν το θελω για αγωνες αλλα για τους λογους που ανεφερα παραπανω.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες να εχετε.
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Δεκεμβρίου, 2014, 19:47:23 από giorgosmcmcmc »

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I'm right behind you....that's a promise!
Απ: Σχετικα με πρωτη αγορα αεροβολου
« Απάντηση #1 στις: 24 Δεκεμβρίου, 2014, 21:55:12 »
Φιλε Γιωργο (φανταζομαι αυτο ειναι το ονομα σου)
Αυτο που κοιτας πραγματικα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, και θα πεταξεις 26 ευρω.
Σου παραθετω μια σελιδα με πιστολια που αρχιζουν απο 32 ευρω, και αν αποφασισεις αυριο να μας ακολουθησεις και παρεις καποιο τυφεκιο, θα μπορεσεις να χρησιμοποιησεις για sidearm.

http://www.greekairsoft.gr/eshop/category.php?id_category=143&orderby=price&orderway=asc
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Δεκεμβρίου, 2014, 22:00:04 από sarge »

Αποσυνδεδεμένος Artist

• Αντιστράτηγος
  • *
« Απάντηση #2 στις: 24 Δεκεμβρίου, 2014, 22:00:25 »
Χριστούγεννα είναι, έχει δίκιο ο φίλος sarge μην πετάξεις άδικα 25€, εαν θέλεις ενα απλά ελατηριου απομίμηση Beretta θα σου χαρίσω ένα που έτσι και αλλιώς κάθεται.Στείλε μου σε π.μ  το τηλεφωνό σου ...είπαμε Χριστούγεννα είναι!!!

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #3 στις: 24 Δεκεμβρίου, 2014, 23:09:05 »
Εχω κι εγω κανα δυο... για κανενα ανηψακι να δινω να παιζουν (χωρις μπιλιες εννοειται!)
Αν κανει ο φιλος κεφι... Γιορτες ειναι που λεει κι ο Artist!

Αποσυνδεδεμένος giorgosmcmcmc

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 25 Δεκεμβρίου, 2014, 04:28:26 »
Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, η αληθεια ειναι για να ειμαι ειλικρινης οτι σε πρωτη φαση ηθελα ενα αεροβολο περισοτερο για διασκεδαση ετσι να σημαδευω κανα κουτακι και κανα στοχο απο κοντινη αποσταση και με το beretta εχω μεγαλο κολλημα, για αργοτερα το κοιταμε για πιο σοβαρα, ευχαριστω επισης που προσφερθηκατε για τα αεροβολα, το εκτιμω ιδιαιτερα, @Artist θα με ενδιεφερε να βρισκομασταν αν βεβαια εισαι κι εσυ απο Αθηνα, σου εχω στειλει pm.

Κατι αλλο τωρα επειδη εχω μπερδευτει με τοσα που εχω διαβασει λογω οτι ενδιαφερομε να μαθω περισοτερα πραγματα για αργοτερα διοτι ως γνωστον η γνωση ειναι δυναμη, θελω να με ξεμπερδεψετε λιγο αν σας ειναι ευκολο, ξερω πως θα μπορουσα να βρω απαντησεις αν ψαξω στο φορουμ απλα ειναι τοσα πολλα και μου ειναι δυσκολο, θα ηθελα λοιπον να ρωτησω 3 πραματακια τα οποια θα με ξεμπερδευαν αρκετα αν μου τα απαντουσατε εστω και περιληπτικα.

1)Πια η διαφορα GBB και GNB?

2)τα αεροβολα αεριου ειναι καλυτερα απο τα co2 ως προς τα προβληματα του τυπου να παγωσει το οπλο, να χαλασει η τσιμουχα, να
θελει λιπανση και συντηρηση καθε συχνα διαστηματα και το κυριοτερο για 'μενα τουλαχιστον να πρεπει να εξαντλησουμε την αμπουλα συντομα χωρις να την αφηνουμε μεσα

3)αν και εκτος του φορουμ η ερωτηση και ζητω συγνωμη αλλα εχω την απορια, αν τελικα αργοτερα αντι για airsoft αγοραζα airgun (bb ή pellet) για χρηση σκοποβολης φυσικα, θα μου προτεινατε να αγοραζα με gas ή με αμπουλα co2 και γενικα ειναι πιο μανουβρα η συντηρηση στα airgun σε σχεση με τα airsoft γιατι καπου διαβασα πως δεν υπαρχει εκει gas αλλα gas-ram και θελουν την ιδια συντηρηση με την αμπουλα κτλπ, ισχυει κατι τετοιο?
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Δεκεμβρίου, 2014, 06:33:51 από giorgosmcmcmc »