Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, η αληθεια ειναι για να ειμαι ειλικρινης οτι σε πρωτη φαση ηθελα ενα αεροβολο περισοτερο για διασκεδαση ετσι να σημαδευω κανα κουτακι και κανα στοχο απο κοντινη αποσταση και με το beretta εχω μεγαλο κολλημα, για αργοτερα το κοιταμε για πιο σοβαρα, ευχαριστω επισης που προσφερθηκατε για τα αεροβολα, το εκτιμω ιδιαιτερα, @Artist θα με ενδιεφερε να βρισκομασταν αν βεβαια εισαι κι εσυ απο Αθηνα, σου εχω στειλει pm.
Κατι αλλο τωρα επειδη εχω μπερδευτει με τοσα που εχω διαβασει λογω οτι ενδιαφερομε να μαθω περισοτερα πραγματα για αργοτερα διοτι ως γνωστον η γνωση ειναι δυναμη, θελω να με ξεμπερδεψετε λιγο αν σας ειναι ευκολο, ξερω πως θα μπορουσα να βρω απαντησεις αν ψαξω στο φορουμ απλα ειναι τοσα πολλα και μου ειναι δυσκολο, θα ηθελα λοιπον να ρωτησω 3 πραματακια τα οποια θα με ξεμπερδευαν αρκετα αν μου τα απαντουσατε εστω και περιληπτικα.
1)Πια η διαφορα GBB και GNB?
2)τα αεροβολα αεριου ειναι καλυτερα απο τα co2 ως προς τα προβληματα του τυπου να παγωσει το οπλο, να χαλασει η τσιμουχα, να
θελει λιπανση και συντηρηση καθε συχνα διαστηματα και το κυριοτερο για 'μενα τουλαχιστον να πρεπει να εξαντλησουμε την αμπουλα συντομα χωρις να την αφηνουμε μεσα
3)αν και εκτος του φορουμ η ερωτηση και ζητω συγνωμη αλλα εχω την απορια, αν τελικα αργοτερα αντι για airsoft αγοραζα airgun (bb ή pellet) για χρηση σκοποβολης φυσικα, θα μου προτεινατε να αγοραζα με gas ή με αμπουλα co2 και γενικα ειναι πιο μανουβρα η συντηρηση στα airgun σε σχεση με τα airsoft γιατι καπου διαβασα πως δεν υπαρχει εκει gas αλλα gas-ram και θελουν την ιδια συντηρηση με την αμπουλα κτλπ, ισχυει κατι τετοιο?