Αποστολέας Θέμα: ενδιαφερομαι για παιχνιδι  (Αναγνώστηκε 13891 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kwstasole

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο τολμών νικά
ενδιαφερομαι για παιχνιδι
« στις: 24 Μαρτίου, 2015, 21:42:49 »
Καλησπερα παιδια ονομαζομαι Κωστας και ενδιαφερομαι να μπω και γω στο παιχνιδι. Εχω μερικες αποριες ομως. Αρχικα γινεται καπως να παρακολουθησω ενα παιχνιδι απο κοντα για να δω αν οντως μου αρεσει πολυ; επισης αφου το παιχνιδι εχει δυο αντιπαλες ομαδες η καθε ομαδα φοραει ξεχωριστες στολες; εννοω πως αν ολοι εχουν τα ιδια ρουχα πως θα ξεχωρισεις καποιον σε μεγαλη αποσταση; αυτα ειναι μερικες απο τις πρωτες μου αποριες πριν βεβαιωθω οτι θελω να ξεκινησω! Επισης εχω διαβασει τους κανονες και τους ξερω θεωριτικα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων ολους. Καλα παιχνιδια να εχετε!  :)

Αποσυνδεδεμένος stathis

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: ενδιαφερομαι για παιχνιδι
« Απάντηση #1 στις: 24 Μαρτίου, 2015, 21:54:40 »
Κώστα καλησπέρα και καλωσήρθες στον κόσμο του airsoft . Φυσικά και μπορείς να παρακολουθήσεις ενα παιχνίδι (γινονται πολλά τετοια το σαββατοκύριακο αρκεί να μπεις μεσω του forum στην περιοχή που σε ενδιαφέρει και να δεις τα παιχνίδια που επρόκειτο να διοργανωθούν). Κάθε ομάδα έχει συνήθως δική της στολή βέβεια υπάρχουν και διακριτικά περιβραχιόνια που κάνουν την αναγνώριση αντιπάλων πιο εύκολη.Καλή αρχή .....

• Λοχίας
  • *
  • Ο τολμών νικά
« Απάντηση #2 στις: 24 Μαρτίου, 2015, 22:09:35 »
Καλως σας βρηκα! υπαρχει καποιο λινκ να μου στειλεις να δω που γινονται τα παιχνιδια; για να παρακολουθησω ενα παιχνιδι πρεπει να αγορασω καποιον εξοπλισμο η οχι; επισης στη σκεψη και μονο οτι καποιος ειναι αρχαριος καμια ομαδα δεν θα επιλεξει να το παρει μαζι του εκτος και αν φτιαξει τη δικη του χεχε  :) Τι μπατζετ χρειαζομαι για αρχη (οπλο-εξοπλισμο) για να ξεκινησω και γω ενεργα μεσ στα παιχνιδια;; σορρυ. οσο πιο αρχαριος τοσο πιο πολλες ερωτησεις!!

Αποσυνδεδεμένος stathis

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 24 Μαρτίου, 2015, 22:19:31 »
Οσον αφορά τον εξοπλισμό υπάρχουν πεδία που στον προσφέρουν με 15 Ε (Βάρη κλπ) εγώ πρώτα αγόρασα όπλο και μετά πήγα να παίξω που δεν στο συστήνω μπορείσ να πας στο πεδίο να εχεις συνενοηθεί με κάποιον και να σου δώσει δεύτερο όπλο αν έχει..... Για να δείτ παιχνίδι μπες στο you tube θα βρεις τα πάντα απο κανόνες μέχρι αγώνες τα Σαββατοκύριακα. Σαν μπάτζετ με 200 E είσαι μια χαρά στην αρχή (οπλο , 2ος γεμιστήρας ) και σιγά σιγά τα υπόλοιπα

• Λοχίας
  • *
  • Ο τολμών νικά
« Απάντηση #4 στις: 24 Μαρτίου, 2015, 22:46:36 »
εχω δει καποια παιχνιδια αλλα οχι ολοκηρωμενα εννοειται! απο κει ξεκινησα και μου αρεσε! και εχω διαβασει τους κανονες οι οποιοι ειναι ευκολοι απο ατι βλεπω θεωριτικα! τι εννοεις μου το προσφερουν με 15 ευρω;; εννοεις μερος; να "νοικιασω" εξοπλισμο; δεν το καταλαβα!

Αποσυνδεδεμένος stathis

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 24 Μαρτίου, 2015, 22:49:17 »
ναι στο πεδίο που παίζεις ο διοργανωτής νοικιάζει όπλα

• Λοχίας
  • *
  • Ο τολμών νικά