Αποστολέας Θέμα: HK 416 με M4 Μεταλλικο  (Αναγνώστηκε 11434 φορές)

Αποσυνδεδεμένος The_Sniper

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I AM NOT IN DANGER SKYLER. I AM DANGER.
HK 416 με M4 Μεταλλικο
« στις: 22 Ιουλίου, 2015, 21:37:40 »
Θελω να κανω συγκεκριμενο setup και το HK416 με δυσκολευει λιγο, χρειαζομαι Μ4. Θα μαζεψω κομματια απο Μ4 ή μπορω να ανταλλαξω με καποιον οπλο. Αναλογα το οπλο/μαρκα/παροχες κλπ.

Το ΗΚ μου ειναι το GFC ΗΚ416, στον Πολωνο (οχι TWG) ειναι με κωδικο μοντελου GFG12

Οποιος θελει ΠΜ - Αθηνα χερι με χερι.

Αποσυνδεδεμένος Artist

• Αντιστράτηγος
  • *
Απ: HK 416 με M4 Μεταλλικο
« Απάντηση #1 στις: 22 Ιουλίου, 2015, 22:14:07 »
Καλησπέρα, μήπως μπορεις να ανεβάσεις φωτος? Εαν τελικά το πουλάς σε τι τιμή το δίνεις?

Αποσυνδεδεμένος The_Sniper

• Υπολοχαγός
  • *
  • I AM NOT IN DANGER SKYLER. I AM DANGER.
Απ: HK 416 με M4 Μεταλλικο
« Απάντηση #2 στις: 23 Ιουλίου, 2015, 01:45:19 »
Ελα Artist μου. Λοιπον, 5 πραγματακια, λεπτομερειες. Ηθελα συγκεκριμενο λουκ σε φλογοκρυπτη/rail/μηκος outer barrel κλπ και σκοπευα να κανω τις αλλαγες στο HK κρατωντας μονο τα πολυ καλα του εσωτερικα (gearbox, inner barrel, hopup etc) και τους upper/lower receivers, το body δηλαδη, οποτε και το "εκλεισα" σαν αγορα. Λιγο μετα ειδα οτι η πλατφορμα 416 ειναι διαφορετικη απο την M4 σε outer barrel, rail και upper/lower receiver οποτε με δεσμευει και πλεον χρειαζομαι ΚΑΙ M4 body. Οποτε ή το κραταω και παιζω μαζι του μεχρι να βρω ολα τα επιμερους ανταλλακτικα για μετατροπη σε Μ4 (και παντα με το ιδιο gearbox) και δινω μετα τα ανταλλακτικα ή στεκομαι τυχερος (λογω λιγοτερου τρεξιματος) και το ανταλλασω με ενα ΚΑΛΟ μεταλλικο Μ4 γλυτωνοντας ετσι την αγορα ενος φτηνου/φτηνιαρικου σωματος M4. Σαν πωληση εξ ολοκληρου δεν το χα σκεφτει αλλα δεν ειμαι αρνητικος.

Στη περιπτωση πωλησης θα δωθει στα 250 που ειναι το ποσο που θα δωσω κι εγω (εγω δινω και μεταφορικα αλλα τα χαριζω - το παραλαμβανω μεσα στην επομενη εβδομαδα).

Στοιχεια:
Ειναι σχεδον καινουριο, εχει παιξει 1 παιχνιδι απο τον πρωτο ιδιοκτητη
Δινεται με την hicap του των 300 bbs
FPS περιπου 390 και φοραει Μ120 ελατηριο
Στο πακετο ερχεται και Eotech XPS, σιγαστηρας και grip. Δε θα τα χρησιμοποιουσα ουτως ή αλλως, θα εφευγαν προς πωληση.
Mε μπαταρια 8.4V Ni-Mh 1600mah και φορτιστη
Καλωδιωση πισω, με εγκατεστημενο mosfet για lipo
Ερχεται με νεα εσωτερικη κανη 6.04 συν τη μαμα (αυτο ηταν στην αρχικη αγγελια, δε το θυμαμαι 100%)
Φωτος μπορω να στειλω με εμαιλ αυτες που εχω λαβει και να δωσω και το λινκ του σαν καινουριο για περαιτερω στοιχεια.
Ολα ειναι χρωματος μαυρου.

Αυταααα!