Αποστολέας Θέμα: Γνωμες αν εχετε...  (Αναγνώστηκε 12477 φορές)

Αποσυνδεδεμένος alezisfairos

• Ανθυπασπιστής
  • *
Γνωμες αν εχετε...
« στις: 20 Ιανουαρίου, 2016, 02:25:00 »
Με χαρα σας ανακοινωνω φιλοι μου οτι βρηκα το συντροφο μου για τις μελλοντικες μου μαχες και λεγεται cm16 r8-l. Απο περιεργεια ομως θα ηθελα να ρωτησω:
1) Τι γεμιστηρες να παρω; (Προσωπικα προτιμω μετριας χωρητικοτητας γεμιστηρες)                               
2) Σε οσους το κατεχουν ηδη ή  ακομη και σε πιο εμπειρους παιχτες θα το προτεινατε σε εναν αρχαριο;
3)Σε κοντινες αποστασεις θα ειναι δυσκινητο και δυσχρηστο λογω μηκους;
Ευχαριστω πολυ οποιον αφιερωσε χρονο να διαβασει τις αποριες μου ;)

Αποσυνδεδεμένος Akro

• Λοχίας
  • *
Απ: Γνωμες αν εχετε...
« Απάντηση #1 στις: 20 Ιανουαρίου, 2016, 09:56:41 »
Καλημέρα .
Φίλε και εγώ νέος είμαι στον χώρο οπότε δεν θα μπορούσα να σου πω κάτι από εμπειρία. Αλλά 1 μήνα τώρα αυτό προσπαθούσα να βρω και ψαχνουν τελικά κατέληξα στο ίδιο μοντέλο που αναφέρεις. Μου το σύστησαν φαντάσου 2 άσχετα άτομα μεταξύ τους για τους 3ις ίδιους λόγους ο καθένας.
1)Είναι από καλή εταιρία  G&G και για τα χρήματα αξίζει.
2)Με τα fps του παίζεις σχεδόν σε όλα τα σενάρια, οπότε θα σε βοηθήσει να δεις άμεσα αν θέλεις να ασχοληθείς εντατικά με το άθλημα,  το οποίο ταυτόχρονα είναι και ο τρίτος λόγος.
3)Αν ξενερώσεις στους 2-3 μήνες , δεν θα έχεις δώσει και μια περιουσία αλλά και θα πουληθεί άμεσα προς κάποιον νέο παίχτη γιατί και αυτός θα καλύπτεται από τους 2 παραπάνω λόγους.
Συμβουλή από εμένα πάρτο , για αρχή μην πάρεις τίποτα άλλο αξεσουάρ για το όπλο και δες μετά πως πάει το πράγμα για αγορές.

Αποσυνδεδεμένος alezisfairos

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #2 στις: 20 Ιανουαρίου, 2016, 21:06:50 »
Ευχαριστω πολυ ακρο η απαντηση σου με καλυψε πληρως (με εξαιρεση τους γεμιστηρες...[σιγα]) και θα το αποκτησω συντομα.

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3 στις: 21 Ιανουαρίου, 2016, 12:36:42 »
1- Η επιλογή γεμιστήρων είναι προσωπικό θέμα και έχει να κάνει με το στύλ παιχνιδιού που θα ακολουθήσεις, είναι κάτι που θα το δείς στην
    πορεία.
2- Μετά απο σχεδόν 3 χρόνια με άπειρα λύσε-δέσε, μετατροπές, βαψίματα-ντυσίματα, πεσίματα και άλλα "όμορφα" μπορώ να πω οτι
    δουλεύει πολύ καλά.
3- Οτι και να πάρεις (μακρύ ή κοντό) στην αρχή θα δυσκολευτείς (ειδικά σε παιχνίδια σε κλειστούς χώρους), στην πορεία και όσο θα           
    γνωρίζεστε θα βλέπεις βελτιώσεις.Εαν τελικά τα προβλήματα μεγέθους παραμείνουν πάντα θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εξαρτημάτων
    για μετατροπή.
Καλά παιχνίδια  ;)