Αποστολέας Θέμα: <<ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ>>14/O2/2016 ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ  (Αναγνώστηκε 113899 φορές)

Αποσυνδεδεμένος george6497

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ>>14/O2/2016 ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ
« Απάντηση #105 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2016, 13:30:54 »
Ο διοργανωτής κάθε φορά αναφέρει χωρίς ασάφειες ωρα προσέλευσης ωρα μέτρησης κ ωρα έναρξης.Όλοι είμαστε ενήλικες μεγάλα παιδιά κτλ αν όλοι ενεργουσαμε σύμφωνα με τις "οδηγιες" του διοργανωτή θα ήταν όλα πολύ καλύτερα.βέβαια είμαστε κ άνθρωποι μπορεί να μας πάρει ο ύπνος Η να συμβεί κ κάτι απρόοπτο εκει ενημερώνουμε ότι κάτι έχει συμβεί.Δεν έχω διοργανώσει ποτέ παιχνίδι όμως αντιλαμβάνομαι την δυσκολία όπως θέλω να ελπίζω όλοι μας.Ας μην κάνουμε τη ζωή δύσκολη του εκάστοτε διοργανωτή.Αυτά γενικά...Η άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι η εξής...αν όντως ενημερωσατε τον Βασίλη ότι θα αργήσετε ο Βασίλης θα μπορούσε να ενημερώσει τον κόσμο (και όπως πολλές φορές έχει πει) "αν έστω κ ενα χέρι σηκωθεί δε θα λάβουν μερος" αυτό κ εμέ θα ήταν το ποιό σωστό.
May god show mercy to my enemies cause i wont..

Αποσυνδεδεμένος Yandil

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #106 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2016, 16:01:09 »
Για να συμπληρώσω τον φίλο george6497, η ώρα προσέλευσης ήταν στις 8:30. Ο λόγος όπως τον καταλαβαίνω εγώ είναι για να προλάβουμε όλοι να μετρήσουμε και να ετοιμαστούμε, ώστε να ξεκινήσει το briefing στην ώρα του. Ας φανταστεί ο καθένας τι θα γινόταν αν είχαμε ως στόχο να έρθουμε όλοι 5 λεπτά πριν τη λήξη της μέτρησης και πριν την έναρξη του briefing, σκεφτόμενοι ότι "θα είμαστε στην ώρα μας για μέτρηση".

Επομένως αν κάποιος έχει ως στόχο να είναι στο πεδίο τη δηλωμένη ώρα προσέλευσης, ακόμα και αν αργήσει για οποιοδήποτε αναπάντεχο λόγο θα υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να είναι και πάλι στην ώρα του. Δυστυχώς όμως η ελληνική νοοτροπία "πάω την τελευταία στιγμή" είναι κι εδώ παρούσα.

Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στο zinja για την απόφασή του να μην αφήσει τους αργοπορημένους, σεβόμενος εμάς που είμαστε εκεί απ'τις 8:30 όπως οφείλαμε (και που κάποιοι ξυπνήσαμε απ' τις 6:30 για να παραλάβουμε άλλους κλπ.).

Για το ότι το παιχνίδι δεν κράτησε τελικά 6 ώρες, ο zinja φρόντισε να τα "χώσει" στο debriefing μετά, και πολύ καλά έκανε επίσης. Δυστυχώς, γι' αυτό δεν υπήρχε δυνατότητα να κάνει και κάτι άλλο (να μετρήσει τα πυρομαχικά και τις προμήθειες του καθενός;).

Καλό θα ήταν να προσπαθούμε όλοι να σκεφτόμαστε συλλογικά και όχι ατομικά, γιατί σε μια διοργάνωση τέτοιου μεγέθους, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα, τελικά οι ίδιοι κάποια στιγμή θα βγούμε χαμένοι.

Αποσυνδεδεμένος Gel

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #107 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2016, 01:59:48 »
Καλησπέρα σας.
     Φίλε leyteris πολύ ευχαρίστως να σου διευκρινίσω το πώς “είχαμε ενημερώσει”. Καταρχήν λόγω της καθυστέρησης μας παρκάραμε αρκετά μακριά. Η διοργάνωση, όπως μετά χαράς διαπίστωσα, είχε μεριμνήσει και έστελνε κάποια παιδιά για να δει σε τι κατάσταση ήμασταν. Εκτός λοιπόν από το πρώτο παιδί που ήρθε και μας είπε για την μέτρηση μετά ήρθε και ένα δεύτερο για να μας πει ότι θα ξεκινούσε η ενημέρωση. Στο δεύτερο λοιπόν παιδί με το κίτρινο γιλέκο (που δυστυχώς δεν ξέρω το όνομα του) του είπαμε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως και θα αργήσουμε λίγο». Μετά ήρθε και τρίτο παιδί και άκουσα μάλιστα το zinja να φωνάζει κάτι από μακριά χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τι. Στο τρίτο παιδί που μας είπε «ελάτε τώρα γιατί φωνάζει» απάντησα εγώ ο ίδιος «είμαστε έτοιμοι και ερχόμαστε». Τώρα θα μου πεις ότι αυτός δεν ήταν και ο πιο ορθός τρόπος για να ενημερώσουμε, αλλά τότε δεν φανταστήκαμε ότι θα γινόταν θέμα. Αν το είχαμε καταλάβει φίλε ALEX41270, φυσικά και θα είχαν έρθει οι πρώτοι που ήταν έτοιμοι για να ενημερώσουν και όπως σωστά έγραψε και ο george6497 “αν έστω και ένα χέρι σηκωθεί δεν θα λάβουν μέρος”.
     Για το πόσο δύσκολο είναι να οργανώσεις 185+ ενήλικες που ήρθαν να ξεδώσουν από όλη την εβδομάδα, πιστέψτε με έχω πολύ καλή ιδέα μετά από 20 χρόνια εν ενεργεία στρατιωτικός και γι’ αυτό εκτιμώ και σέβομαι την προσπάθεια των διοργανωτών. Φίλε Yandil, μπορεί ακόμη κι ας ξυπνήσαμε κάποιοι από εμάς από τις 06:30 για άλλη μια φορά με σκοπό να είμαστε εκεί στις 08:30 για να οργανωθούμε κλπ τελικά (δυστυχώς) να αργήσαμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκοπός μας να έρθουμε στο «τελευταία στιγμή».
     Θα προσπαθήσω να κλείσω ελπίζοντας να σας έχω καλύψει και υπενθυμίζοντας ότι ΟΛΑ μου τα σχόλια έγιναν καλοπροαίρετα με δική μου και μόνο πρωτοβουλία. Από σεβασμό, όχι μόνο στο σύνολο των ανθρώπων που συμμετείχαν στην διοργάνωση αλλά και στην παρέα (όχι ομάδα) που έτυχε να δηλώσω εγώ, αισθάνθηκα την υποχρέωση να σας ενημερώσω όλους για το τί συνέβη με τα δικά μου μάτια. Αν ήμουν και εγώ διοργανωτής θα ήθελα να ξέρω για μελλοντική αναφορά.
     Και πάλι συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την κουραστική προσπάθεια αλλά και στους συμμετέχοντες, γιατί όσο και να τρέξει/φωνάξει η διοργάνωση, οι παίχτες κάνουν το παιχνίδι!
         “Ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα,
            Ουδέν επιβάλλει όσο η ευπρέπεια!”
                                           Gel
Ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα,
Ουδέν επιβάλει όσο η ευπρέπεια!

Αποσυνδεδεμένος Gel

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #108 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2016, 08:30:27 »
Κύριοι καλημέρα.
Το θέμα ήταν πολύ απλό και ομολογώ ότι κακώς το ανέλυσα τόσο πολύ. Η δική μου παρέα (που ούτε μ@@@κες είμαστε, ούτε μικρά παιδιά) από κακή συγκυρία και οργάνωση όντως αργήσαμε. Εάν τελικά μιλούσαμε, όταν φτάσαμε για να παίξουμε, θα έπρεπε εκτός από το να ζητήσουμε συγνώμη για την καθυστέρηση, να ρωτήσουμε και εάν κάποιος είχε πρόβλημα να συμμετέχουμε, σεβόμενοι την συνέπεια όλων σας. Πράγμα που ποτέ δεν έγινε αφού αμέσως φάγαμε πόρτα.
Ο λόγος που ανάρτησα όλα αυτά τα σχόλια είναι γιατί εγώ έτυχε και δήλωσα την εν λόγω παρέα και αισθάνθηκα σωστό απέναντι τους να ενημερώσω την διοργάνωση για το πως το είδα. Επίσης δεν τα έστειλα σε πμ γιατί οργανωτής δεν ήταν μόνο ο zinja και τους υπόλοιπους διοργανωτές δεν τους ξέρω. Τώρα λοιπόν που εσείς ξέρετε το δικό μου όνομα είμαι στην διάθεση όποιου θα ήθελε περισσότερες διευκρινήσεις με πμ.   
Και πάλι συγχαρητήρια και καλή σας ημέρα.      Gel
Ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα,
Ουδέν επιβάλει όσο η ευπρέπεια!

Αποσυνδεδεμένος Yandil

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #109 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2016, 11:09:57 »
Φίλε Gel,

Καταρχήν να σε συγχαρώ για την ευγένειά σου, αλλά και για την ευθύνη που αισθάνθηκες και ανέλαβες απέναντι στην παρέα σου για να ενημερώσεις τι έγινε κλπ.

Όσον αφορά το σχόλιο περί "τελευταίας στιγμής", βασίστηκα στο ότι είπες πως καθυστερήσατε περίπου 30 λεπτά. Εφόσον φτάσατε κατά τις 10, αυτό σημαίνει πως αν δεν καθυστερούσατε θα φτάνατε κατά τις 9:30, που είναι μόλις 20 λεπτά πριν το briefing, και 1 ώρα μετά την ώρα άφιξης κατά τους διοργανωτές.

Σε κάθε περίπτωση, το σχόλιό μου ήταν γενικότερο απ' ότι θα είδες, γιατί σε όσα παιχνίδια έχω παραβρεθεί πάντα βλέπω άτομα να φτάνουν πολύ αργότερα από την προβλεπόμενη ώρα. Και όπως είπα, αν το κάναμε όλοι αυτό τα παιχνίδια θα ξεκινούσαν 2 ώρες μετά. Οπότε θερμή παράκληση προς όλους να είμαστε στην ώρα μας για να ξεκινάμε και στην ώρα μας.

Καλή μέρα σε όλους.  :)

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #110 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2016, 12:10:51 »
Καλοκαίρι του '13 ¨ανέβηκε” σενάριο του Zinja και αποφασίσαμε σαν ομάδα να λάβουμε μέρος.
Κατά την προετοιμασία του παιχνιδιού είπα την κουβέντα “έλα μωρέ δημόσιο σενάριο είναι” για να λάβω την εξής απάντηση από τον TL
“ο Zinja ή ο εκάστοτε διοργανωτής ανέβασε το παιχνίδι για μας, για να παίξουμε εμείς, αν ήθελε να παίξει μόνος του ή με την παρέα του δεν θα το ανακοίνωνε δημόσια, άρα είναι δικό μας παιχνίδι και έτσι πρέπει να το δούμε.Άμα δεν γουστάρεις δεν έρχεσαι αν όμως γουστάρεις θα στήσεις συμπεριφορά-σχέδιο-εξοπλισμό σαν να το ανεβάζαμε ΕΜΕΙΣ”

Δεν έχω λάβει μέρος σε πολλά παιχνίδια του Zinja αλλά σε όσα συμμετείχα, ήταν με την παραπάνω νοοτροπία, σεβόμενος τον εαυτό μου δηλαδή το σενάριο “μου”.
Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δείχνει να δικαιώνει τον TL μου και την κουβέντα του, αφού δεν έχω φέρει ποτέ σε δύσκολο σημείο τον εαυτό μου τους συμπαίκτες μου και τους συνχομπίστες.

Αποσυνδεδεμένος andreas1983

• Υπολοχαγός
  • *
  • The only easy day...was yesterday...
« Απάντηση #111 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2016, 10:46:21 »
Καλημέρα! Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστησουμε ΟΛΟΥΣ  για την συμμετοχή σας στο σενάριο συνεργασίας των I4 μαζί με την ομάδα μας. Νομίζω το παιχνίδι μας άφησε περισσότερα θετικά πάρα αρνητικά...όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να αμαυρωσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν υπήρχαν σημαντικά θέματα και όλοι πιστεύω το ευχαριστήθηκαμε. Τώρα όσον αφορά κάποια λίγα και μεμονωμένα περιστατικά. Ως Legion A.T. Athens οι θέσεις μας είναι οι εξής:
Οι ώρες και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τον Zinja σε συνεννόηση μαζί μας...ήταν να τηρηθει όσο το δυνατόν περισσότερο. Σεβομενοι όλους τους αιρσοφτερς.  (κάποιοι ήταν από τις 8 στην αμύγδαλεζα)
Το θέμα με τα αερομαχικα και τις μπαταρίες που δεν σας έφτασαν... δεν είναι θέμα διοργανωτη αλλά θέμα του παίκτη. Ο οποίος είναι υπεύθυνος ως ενηλικας να έχει φροντίσει για τον εξοπλισμό του. Διοργάνωση σημαίνει ασφάλεια, χρονικά όρια, σενάριο και διασφάλιση δικαίου παιχνιδιού. "Τα παιχνίδια οι παίκτες...τα φτιάχνουν".

Κλείνοντας να ευχαριστησουμε άλλη μια φορά όλα τα παιδιά! Να είστε όλοι καλά! Εισασταν Αψογοι!!!  Και γιαυτό το λόγο θα το επαναλαβουμε στο μέλλον!
Επίσης ευχαριστούμε το μέλος μας Χρήστο για την χρήση των ασθενοφορων!
Zinja αγαπιωμαστεεεε....

Εκ της διοίκησης της Legion a.t. Athens.
Βασίλης "monolithos", Ανδρεας "stealth".
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Φεβρουαρίου, 2016, 11:03:09 από andreas1983 »
Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK :

https://www.facebook.com/pages/L%C3%A9gion-airsoft-team-Athens/316552815097223

JOIN US NOW!

Αποσυνδεδεμένος Hilti

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #112 στις: 20 Φεβρουαρίου, 2016, 10:30:30 »
https://www.youtube.com/watch?v=VF0EpjcHiZ4 Το παιχνιδι της Κυριακής..
Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που δεν παγιδεύεται από τη φήμη και την τύχη
Youtube Channel: Hilti Lions