Αποστολέας Θέμα: Λιγη βοηθεια και εδω.  (Αναγνώστηκε 9699 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Skrap98

• Υποδεκανέας
  • *
Λιγη βοηθεια και εδω.
« στις: 11 Μαρτίου, 2017, 19:01:23 »
Καλησπερα παιδια. Μιχαλης, ειμαι εντελως καινουργιος στο αθλημα και απο εβδομαδα θα παρω το πρωτο μου οπλο. Το οπλο που θελω εχει ενα θεμα ομως με το μεγεθος της μπαταριας. Δε παιρνει μεγαλες μπαταριες οι διαστασεις που θελει ειναι . : 115 mm x 22 mm x 20 mm  και Lipo 8.4 recommended. Δεν εχω ιδεα λοιπον απο μπαταριες και τετοια οποτε θα ηθελα μια καθοδηγηση στο θεμα γιατι δε θελω να αλλαξω οπλο. Επισης δεν εχω ιδεα τι παιζει με τους φορτιστες. Μπορει καποιος να μου εξηγησει ας πουμε τι διαφορα εχουν οι 7.4 με τις 11.1 και τι γινεται αν βαλω 11.1 σε ενα οπλο που την σηκωνει βεβαια αλλα δεν την εχει στα προτεινομενα. Ποσο περιπου θα βγει ενας φορτιστης καλος και η μπαταρια , και επισης ποση ωρα κραταει η μπαταρια? Διαβαζω αποδω αποκει οτι πρεπει να τη φορτιζεις σε συγκεκριμενες περιοδους να μη παιζεις αν ειναι πολυ χαμηλη η υπερφορτιζμενη , τι ειναι ολα αυτα? Εχω μπερδευτει δε ξερω τι να κανω. ΥΓ θελω το ares amoeba am 016 Που ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει σε οπλο αλλα το κυριο αρνητικο του ειναι η μπαταρια. Η απλα επειδη δεν εχω ιδεα απο μπαταριες το υπερφουσκωνω το θεμα. Ευχαριστω  :gunfight30: :gunfight30: :gunfight30: :gunfight30: :gunfight30: :gunfight30: