Αποστολέας Θέμα: [Help] Ανταπτορας φιαλης προπανιου .  (Αναγνώστηκε 21608 φορές)

Αποσυνδεδεμένος eL.diaBLo

• Υποδεκανέας
  • *
[Help] Ανταπτορας φιαλης προπανιου .
« στις: 09 Ιουνίου, 2010, 20:32:12 »
Εκανα αυτο το ποστ διοτι διαθετω διαφορα πιστολια Gbb αλλα δεν θελω να αγοραζω ολη την ωρα

Green Gas (λογο τιμης) . Ετσι οπως εχω δει στο Youtube υπαρχει δυνατοτητα αφου προμυθευτει καποιος

το προπανιο χρησιμοποιοντας τον ειδικο ανταπτορα να το εισαγει στο αεροβολο του . . .

Το ερωτημα μου ειναι το εξης :

Απο που μπορω να αγορασω αυτο τον ανταπτορα στην θεσσαλονικη (δηλαδη να παω να το αγορασω απο το μαγαζι)

? ? ? Επεισης το εχει προμηθευτει κανενας αλλο απο εδω που να μενει στην θεσσαλονικη ?

Τελος αν δεν υπαρχει καποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη που να το διαθετει μπορειτε να μου δωσετε ενα

σιτε απο το οποιο θα μπορεσω να παραγγειλω και να πληρωσω με αντικαταβολη ? (οχι καρτα ή Paypal)

Ευχαριστω προκαταβολικα !

Αποσυνδεδεμένος zin_onos

• Λοχίας
  • *
Απ: [Help] Ανταπτορας φιαλης προπανιου .
« Απάντηση #1 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2011, 16:09:07 »
Κοιτα, δεν ξέρω αν το πουλάνε σε καταστήματα αλλα το έχω βρει Online, μονο με κάρτα μπορεις να αγοράσεις όμως. Απο το Ebay θα δυσκολευτείς να βρείς καποιο που να το στελλει εκτος Αμερικής. Εγώ έχω αγοράσει το δικο μου απο το www.evike.com για 15 δολλάρια. Σημειωσε πως θα χρειαστείς και Silicone Spray το οπόιο θα βαζεις στο Προπάνιο ή Mapp Gas καθε 5 γεμίσματα.