Forum Εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι ήταν μαγαζί όπως και το forum.
Forum Εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι ήταν μαγαζί όπως και το airsoft center forum.
Το airsoft center forum προωθεί τα συμφέροντα του airsoft center shop, ξεκάθαρα. Τα links από άλλα μαγαζιά σβήνονται άμεσα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας. Από την άλλη επιτρέπονται μόνο links του μαγαζιού. Ακόμα και ολόκληρα posts που δεν έχουν να κάνουν με links από άλλα μαγαζιά σβήνονται αν κριθεί ότι το μαγαζί εκθέτεται.Άρα το airsoft center forum δεν είναι forum αλλά μαγαζί με forum.Δεν παίζει ρόλο σε ποια url θα είναι το e-shop αλλά το πως θα χειραγωγείται το forum.Όπως είπα only time will tell.Υ.Γ. Τόσο απλό.
Παράθεση από: VagBlack στις 10 Νοεμβρίου, 2009, 14:26:55Forum Εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι ήταν μαγαζί όπως και το airsoft center forum.εσυ μην χασεις , αμεσως να πεταχτεις... σε πληροφορω οτι αυτο το φορουμ δεν ειναι σαν τα αλλα που ολοι κοιτανε να βρουν ευκαιρια να σε φανε με το πρωτο πραγμα που θα πεις , και οι admins εδω ειναι πολυ καλα παιδια και εντιμοι και ποτε δεν θα σβησουν ποστ το οποιο θα λεει για αλλο μαγαζι , δεν ειναι τιποτα καρμιρηδες σα κατι αλλους
Μέχρι τώρα όλα τα βλέπω μια χαρά, και γνωρίζοντας το ποιόν των διαχειριστών αυτού του φόρουμ πολύ αμφιβάλλω ότι θα διαψεύσει τις ελπίδες μας.