Αποστολέας Θέμα: Την γνώμη και αποψη σας  (Αναγνώστηκε 68540 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Την γνώμη και αποψη σας
« Απάντηση #15 στις: 19 Νοεμβρίου, 2009, 21:43:26 »
Μικρέ μου φίλε Πεζοναύτη.Το μόνο που θα σου πώ (χωρίς να λαμβάνω υπόψην παρελθοντικά σου λάθοι μιας και είσαι μικρός κ το αίμα σου βράζει) είναι μια συμβουλή που μου έχει δώσει ο πατέρας μου όταν ήμουν πολύ ποιο μικρός απο εσένα: ΑΚΟΥ,ΒΛΕΠΕ,ΣΩΠΑ.(μέχρι να γίνεις 18 συμπληρώνω εγω ;) )
Κ αυτό στο λέω γιατί παρόλο που έχεις το θράσος-θάρρος να πείς αυτο που έιπες για άλλα φόρα-μαγαζιά-άτομα κλπ κλπ ελπίζω να έχεις ακρίβως τα ίδια στοιχεία να ΜΗΝ συμετέχεις σε αυτο που κατηγορείς.Όταν κατήγορούμε κάτι,ως συνήθως, δεν το κάνουμε,όταν δεν μας αρέσει ένα μέρος δεν πάμε και ούτο καθ'εξεις.
Χωρίς παρεξήγηση μικρέ ;)
Όσο για το θέμα τί λείπει απο το φορα αυτό?Ακόμα δεν έχω βρεί κάποιο μείων.Το θεωρώ πλήρες κ το chat,απλά,είναι πολύ(!!!!!!!) καλή κίνηση.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος Cataphract

• Επιλοχίας
  • *
Απ: Απ: Την γνώμη και αποψη σας
« Απάντηση #16 στις: 28 Νοεμβρίου, 2009, 14:27:14 »
Forum ??? ???

Εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι ήταν μαγαζί .

εσυ μην χασεις , αμεσως να πεταχτεις...  σε πληροφορω οτι αυτο το φορουμ δεν ειναι σαν τα αλλα που ολοι κοιτανε να βρουν  ευκαιρια να σε φανε με το πρωτο πραγμα που θα πεις , και  οι admins εδω ειναι πολυ καλα παιδια και εντιμοι και ποτε δεν θα σβησουν ποστ το οποιο θα λεει για αλλο μαγαζι   , δεν ειναι τιποτα καρμιρηδες σα κατι αλλους

Μέχρι τώρα όλα τα βλέπω μια χαρά, και γνωρίζοντας το ποιόν των διαχειριστών αυτού του φόρουμ πολύ αμφιβάλλω ότι θα διαψεύσει τις ελπίδες μας.

αυτο ειπα και εγω

Είπες κι άλλα όμως, και μάλιστα με ιδιαίτερα άσχημο τρόπο.
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου, 2010, 01:26:08 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 17:34:53 »
Θα θέλαμε την γνώμη σας, την άποψή σας και τυχόν προτάσεις για αλλάγες, προσθήκες και τροποποιήσεις του Forum με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία και χρηστικότητα του.

γεια σας και απο εμενα!
το φορουμ ειναι πολυ καλα στημενο οπως και το eshop σας.
μια μικρη παρατηρηση ομως απο εμενα που πιστευω οτι παιζει καθοριστικο ρολο στην εξελιξη και τη ροη του foroum ;)

θα προτεινα να μπει αριστερα η δεξια μια καθετη μπαρα με τα 10 τελευταια ποστ ωστε να μπορουμε να παρακολουθουμε το φορουμ
πιο ευκολα , ιδιως οσοι το επισκεπτομαστε καθημερινα!
αυτο που σας λεω εχει ιδιαιτερη σημασια στη συνεχομενη ροη του φορουμ και στην πορεια του.
ευχομαι να γινει μιας και ειναι σχετικα ευκολο!
ευχαριστω πολυ και παλι συγχαρητηρια για την ολη προσπαθεια σας! :)
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #18 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 19:24:44 »
Το είχα κι εγώ αυτό το θέμα στην αρχή... Αλλά μια και ασχολούμαι και σχετικά συχνά και όταν θέλω να δω τα νέα ποστ δεν θέλω μόνο τα 10 τελευταία αλλά αρκετά, με βόλεψε το εμφάνιση τελευταίων μη αναγνωσμένων... Κανω συχνά ανανέωση σε αυτή τη σελίδα... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχω και το τσατ εκεί... Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι θέλω.

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #19 στις: 06 Οκτωβρίου, 2010, 22:39:35 »
Το πάγιο αίτημα μου για την επαναφορά του instant messenger ! ;D
Ένας απο τους λόγους που γράφτηκα εδώ!!!  

Σε όποιον δεν αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ένα φόρουμ λειτουργεί απλά δε γράφεται ή διαγράφεται ...

Ευχαριστώ

« Τελευταία τροποποίηση: 06 Οκτωβρίου, 2010, 22:48:01 από Maleficus »
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 06 Οκτωβρίου, 2010, 22:43:50 »
Ναι όντως χρειάζεται. Μεγάλη ευκολία

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 09:39:06 »
Το πάγιο αίτημα μου για την επαναφορά του instant messenger ! ;D
Ένας απο τους λόγους που γράφτηκα εδώ!!!  

Σε όποιον δεν αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ένα φόρουμ λειτουργεί απλά δε γράφεται ή διαγράφεται ...

Ευχαριστώ

Θα θέλαμε την γνώμη σας, την άποψή σας και τυχόν προτάσεις για αλλάγες, προσθήκες και τροποποιήσεις του Forum με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία και χρηστικότητα του.

::) ::) ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 07 Οκτωβρίου, 2010, 12:01:58 από wrangler »
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #22 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 16:18:39 »
Είναι πολύ καλλίτερο να επικοινωνείς απευθείας με έναν χρήστη είτε θές να πείς κάτι προσωπικό ( επειδή δεν είναι στο FB π.χ ) είτε επειδή δεν θέλεις να γεμίζεις το φάκελο με τα μυνήματα σου ...
Βολεύει απίστευτα κάτι τέτοιο και εμένα με έχει βοηθήσει σε πολλές παλαιότερες συναλλαγές !

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 18:36:08 »
πολυ κακο για το τιποτα.....
το νημα ανοιχτηκε απο τον διαχειρηστη του site ωστε να εκφερουμε την γνωμη μας.
δεν το συνεχιζω επειδη δυστηχως βλεπω με ποιον μιλαω. . . . . και δεν υπαρχει λογος να χαλασω φαια ουσια. . .  (drunk) (drunk) (drunk)
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #24 στις: 07 Οκτωβρίου, 2010, 23:19:37 »
η προσθήκη που πρότεινα ήταν ένα παλιό εργαλείο που είχε αυτό το φόρουμ ... άμα δεν σου αρέσει απλώς πές μας εσύ γιατί όχι ή καλλίτερα άφησε κάποιον εκ της διαχείρησης να αποφασίσει !
όσον αφορά το νήμα αμέσως ευθύς βγήκαν 3 άτομα να συγκρίνουν με άλλα φόρουμ το GA ... ΟΦ ΤΟΠΙΚ δλδ ...
Τράβα να τη πείς και στον Φίξερ επειδή συμφωνεί μαζί μου ! ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ !!!!
Ως απάντηση δεν είναι οι παραθέσεις στη δική σου περίπτωση , αλλά ΟΥΤΕ και τα smilies !

Πάρε και μία αναφορά στο συντονιστή !

Υ.ΓΌχι δε με βλέπεις ! και ούτε εγώ σε βλέπω .... αλλιώς τα λέει κάποιος όταν έχει τον άλλο μπροστά του

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #25 στις: 11 Αυγούστου, 2011, 20:58:44 »
για μενα το forum ειναι καλο .απλο και λιτο.  :)