Αποστολέας Θέμα: Επιλογή sniper spring gun, ΒΟΗΘΕΙΑ  (Αναγνώστηκε 25828 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Gismo_ac

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Επιλογή sniper spring gun, ΒΟΗΘΕΙΑ
« στις: 04 Αυγούστου, 2010, 19:10:04 »
Γεια σας,

Ψάχνοντας μανιωδώς να βρώ τυφέκιο ελ. σκοπευτή για το airsoft τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ τελικά και βρήκα τα εξής:

JG BAR 10 G-spec στα 140 ευρώ
TM VSR 10 PRO στα 190 ευρώ
WELL MB03 στα 120 ευρώ

Τώρα θέλω την βοήθεια σας. Αρχικά να διευκρινίσω ότι και τα τρία τα βρήκα στην Ε.Ε.

1) το JG περιλαμβάνει και διόπτρα ενώ τα άλλα όχι. Υπάρχει πρόβλημα να μην περάσει στην Ελλάδα λόγω του νόμου περί σκοπευτικών;
2) Αν πάρω το JG υπάρχει τρόπος να βάλω μεγαλύτερη εσωτερική κάννη όπως του pro και να καλυφτεί με τον σιγαστήρα;
3) Το WELL με ενδιαφέρει λόγω των 400 fps out of the box όπως αναγράφει και δεδομένου ότι δεν θέλω για αρχή να το κάνω φύλο και φτερό από τις αναβαθμίσεις μου ακούγετε σαν καλή επιλογή αλλά απο κατασκευή τι προδιαγραφές έχει;
4) το ΤΜ είναι σχετικά φτηνό σε σχέση με τις Ελληνικές τιμές αλλά θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει σε αξιόλογο επίπεδο. Αν και παρά τις αναβαθμίσεις που θέλει εκτιμώ πάντα την καλή του κατασκευή.
5) μπορεί κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει το g-spec και το μοντέλο με την κανονική κάννη να μου πει τις αποκλίσεις στην ακρίβεια και αν διορθώνονται με βαρύτερα bb's;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και παρακαλώ για τις γνώσεις σας.
Initial Success or Total Failure

Αποσυνδεδεμένος elricd

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: Επιλογή sniper spring gun, ΒΟΗΘΕΙΑ
« Απάντηση #1 στις: 05 Αυγούστου, 2010, 12:09:56 »
Καλημερα Gismo

Ειχα το bar 10 της jing gong (οχι το g spec) αλλα εχω πιασει στα χερια μου κ το VSR της TM...Εγω θα πηγαινα για το 2ο μιας κ εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης..

Η διοπτρα του JG αν θες να πεις οτι πας για να το κανεις τουμπανακι δε λεει κ πολλα θα την αλλαξεις σιγουρα...Εχω την εντυπωση πως μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη σιγαστηρα αν χρειαστεις τοσο μεγαλυτερη καννη....Και αν πεις να τα αναβαθμισεις κ τα 2 τα ιδια λευτα θα χαλασεις μιας κ περνουν τις ιδιες αναβαθμισεις...

Αυτα τα ολιγα, ελπιζω να βοηθησα

Αποσυνδεδεμένος Wolf-X

• Λοχαγός
  • *
  • Don't run...you'll only die tired!
« Απάντηση #2 στις: 05 Αυγούστου, 2010, 13:38:23 »
 Το JG είναι μια καλή πρώτη λύση για ένα out of the box έτοιμο πακέτο...
Η version με το σιγαστήρα (Bar 10 G-Spec) έχει το κακό ότι για να βάλεις μεγαλύτερη εσωτερική κάννη πρέπει να αλλάξεις και τον αντάπτορα που ενώνει την κάννη με το σιγαστήρα...έχει μικρή εσωτερική διάμετρο και δεν περνάει απο μέσα η εσωτερική κάννη (μπορείς να κάνεις και πατέντα με τρυπάνι αλλά αυτό μόνο αν έχεις την όρεξη και την τρέλα τη δική μου :P )

Έχοντας παίξει με το WELL και το JG, και έχοντας ανοίξει/πειράξει και τα 2,θα σου έλεγα ότι το JG ίσως είναι ένα κλικ καλύτερο.

Απο την άλλη,με την προοπτική ότι θα βάλεις χέρι ούτως ή άλλως,εγώ θα σου πρότεινα το ΤΜ...απίστευτο φινίρισμα που το κάνει να φαίνεται και να το νιώθεις πολύ πιο ωραία στο χέρι....τα άλλα 2 είναι και πολύ ελαφριά και πολύ "πλαστικά" στην αίσθηση αλλά λόγο βάρους είναι αρκετά ξεκούραστα για πολύωρη μεταφορά/παιχνίδι.
Wolf is the sniper....X marks the spot!

Αποσυνδεδεμένος Moric

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 06 Αυγούστου, 2010, 12:53:07 »
Συγνώμη που εκμεταλλεύομαι το νήμα του Gismo_ac αλλά η ερώτησή μου είναι παρεμφερής και πιστεύω ότι "κολλάει"
Παίδες εσείς που έχετε ασχοληθεί με τα sniper springers έχει κανείς άποψη για το Zastava M70 Varmint?
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=102
Λόγο του ότι το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα yugo θα ήθελα να αποκτήσω το Μ70 αλλά δε ξέρω τι λέει από ποιότητα και κατασκευή και αν υπάρχουν πράματα γι' αυτό
[url]http://www.redcircle.gr/misc/redcircle_signature.png[url]

Αποσυνδεδεμένος Wolf-X

• Λοχαγός
  • *
  • Don't run...you'll only die tired!
« Απάντηση #4 στις: 06 Αυγούστου, 2010, 14:49:22 »
 Αν και το έχω δεί αρκετές φορές σε sites,δεν έχει τύχει να πέσει στα χέρια μου ποτέ...
Τα χαρακτηριστικά που δίνει είναι εντυπωσιακά θα έλεγα... Μακρυά κάννη (580mm) και υψηλά fps (450)...

Εξωτερικά θυμίζει ΠΑΡΑ πολύ το JG Bar-10 και το WELL MB-03...
Στα εσωτερικά του δυστυχώς δεν ξέρω τι παίζει...αλλά επειδή προέρχεται απο την ASG για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι μοιράζεται τα ίδια ή παραπλήσια "εντόσθια" με το JG και το WELL...
Wolf is the sniper....X marks the spot!

Αποσυνδεδεμένος Gismo_ac

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 06 Αυγούστου, 2010, 17:25:46 »
Δεν πειράζει όποιος έχει απορίες τις παραθέτει. Επειδή όμως το έψαξα αρκετά το θέμα με το zastava σου λέω ότι είναι μεν εντυπωσιακό στα χαρακτηριστικά του αλλά τα εσωτερικά του είναι πλαστικά. Τα είδα σε ένα site που κάποιος το έλυνε. Οπότε δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν και το πρόβλημα είναι αν δεν κρατήσουν θα βρείς εύκολα ανταλλακτικά και αναβαθμίσεις;

Ελπίζω να βοήθησα!
Initial Success or Total Failure

Αποσυνδεδεμένος wolfgeorge

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 09 Αυγούστου, 2010, 16:43:54 »
Προτήμησε καλύτερα το ΤΜ VSR10 λόγο του πολύ καλού hop-up( ακρίβεια) και τις πολύ μεγάλης γκάμας aftermarket upgrade parts. Μπορεί να φτάσει τρομερά υψηλα fps με πολυ καλή ακρίβεια! Και όλα αυτα με την ποιότητα της Tokyo Marui.
Asahi WA2000 DX & STD User

God will judge our enemies...... We'll arrange the meeting!

Αποσυνδεδεμένος AndreasMetaxas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 03 Ιανουαρίου, 2011, 13:13:16 »
έχεις κοιτάξει το dragunov της τόκιο marui ???
τα σπάει