Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• POLICE I - Ελευσίνα: 29 Αυγούστου, 2010

Αποστολέας Θέμα: POLICE I - Κυριακή 29/08/2010 Ελευσίνα  (Αναγνώστηκε 54623 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: POLICE I - Κυριακή 29/08/2010 Ελευσίνα
« Απάντηση #15 στις: 27 Αυγούστου, 2010, 09:35:02 »
ε ρε τη θα παθεται οι <<μπατσοι!>>>εχω καταστρωσει ενα σχεδιο που δεν γινεται να μπειται με τιποτα! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D     8) 8) 8) 8) 8) :-* :-* :-* :-* :-* :-*

οσο για τη διαφυγη μας..........χααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα!μαλλον πρεπει να βρειτε τρπο να μπειτε! ;)

Kατσε να φερω κανα καπνογονο απο τα καλα, κ να σας  δω να πεταγεστε εξω σαν τα ποντικια ;D ;D ;D

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΗΡΟΒΟΝΒΗΔΕς ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #16 στις: 27 Αυγούστου, 2010, 23:37:50 »
ε ρε τη θα παθεται οι <<μπατσοι!>>>εχω καταστρωσει ενα σχεδιο που δεν γινεται να μπειται με τιποτα! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D     8) 8) 8) 8) 8) :-* :-* :-* :-* :-* :-*

οσο για τη διαφυγη μας..........χααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα!μαλλον πρεπει να βρειτε τρπο να μπειτε! ;)

Kατσε να φερω κανα καπνογονο απο τα καλα, κ να σας  δω να πεταγεστε εξω σαν τα ποντικια ;D ;D ;D

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΗΡΟΒΟΝΒΗΔΕς ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Κλαψιαρη  :-[
αφου το ξερεις οτι με σενα  πρωταγονιστη γυρναμε τα καλυτερα βιντεο ασε να σε ντουμανιασο λιγο.(βαλε μασκα ΡΒΧΠ). ;D

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #17 στις: 27 Αυγούστου, 2010, 23:47:13 »
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Επειδή στο κτίριο της τράπεζας ZinjaBank θα βρίσκονται 10 όμηροι ...δε θα πέσει καμμια χειροβομβιδα airsoft μέχρι να απελευθερωθούν οι όμηροι.

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 28 Αυγούστου, 2010, 09:01:25 »
τοτε να ψηνουμε παηδακια και σουβλακια εξω απο την τραπεζα και να δεις πως θα βγουνε εξω οι ληστες .
εκτος αν απαγορευονται τα πυρηνικα και τοξικα :D ;D 8)

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 28 Αυγούστου, 2010, 09:52:08 »

ωραιος ο εκδρομος ερε γλεντια αυριο θα εχει τρελο γελιο παρτε μασκες οξυγονου ρεεεεεε.

Αποσυνδεδεμένος tag21

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • HASTA LA VISTA BABY.......
« Απάντηση #20 στις: 28 Αυγούστου, 2010, 14:18:31 »
οι αστυνομικοι μπορουν να φορεσουν και μπλε αγγαρειας????

Αποσυνδεδεμένος pipilas

• Υπολοχαγός
  • *
  • we hunt we kill we survive
« Απάντηση #21 στις: 28 Αυγούστου, 2010, 15:27:44 »
οπως προαναφερω ειμαι μεσα 1000%   αλλα θα ειμαι με τα bad boys!!!!   sorry σπυρο αλλα ειναι στο αιμα μου!!!  οποτε zinja με υπολογιζεις στο team σου μαζι με το ΑΚ  μου!!!!!   
  θα γινει μακελιο!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #22 στις: 28 Αυγούστου, 2010, 20:23:30 »
Με τους τρομοκράτες παρέα θα περασουμε ωραία.... ;D ;D ;D
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #23 στις: 29 Αυγούστου, 2010, 05:36:00 »
cobra μεσα <swat>spiros.k adinows.stergi ;) ;) ;)
+ισως και Vagelis...

Αποσυνδεδεμένος Papis

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 29 Αυγούστου, 2010, 18:35:16 »
Καλησπέρα φιλαράκια,ωραίο παιχνίδι παρέα με καλούς φίλους,μπράβο στο Leonardo για το σενάριο!!!!

Αποσυνδεδεμένος scarface

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #25 στις: 29 Αυγούστου, 2010, 20:57:31 »
Πολυ καλο σεναριο και πολυ καλο παιχνιδι φιλε , αντε και στο POLICE 2 , και παλι μπραβο για την οργανωση σου  :D :D :D :D :D

yiannis236

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: 29 Αυγούστου, 2010, 23:30:10 »
σαν ο πιο νεος της παρεας και μιας και ηταν το πρωτο παιχνιδι μου να δωσω και εγω τα συνχαρητηρια μου σε ολους και ειδικα σε leonardo-zinja οι οποιοι ειλικρινα και με βοηθησαν οσο μπορουσαν αλλα θα ηθελα αν μου  επιτρεπεται να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο παιδι που πηρε εμας τους 3 καινουργιους και εκανε τα παντα να περασουμε μια τελεια μερα (ζητω συγνωμη που δεν θυμαμαι το ονομα αν και νομιζω ηταν ο JUMBO με καθε επιφυλαξη μιας και το τρακ μου εφτασε κοκκινα). ειλικρινα και παλι ευχαριστω για ολα και να ειστε σιγουροι οτι θα με ξαναδειτε παρα πολυ συντομα (αν και μαλλον θα αλλαξω nickname  σε κινουμενος-στοχος)  ;D ;D ;D   

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #27 στις: 30 Αυγούστου, 2010, 11:48:02 »

Καλημερα και απο εμενα!ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΟ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥς!
Ολα πηγανε τελεια!και σορρυ ρε λεωνιδα που σε εδειρα τοσο λιγο και χρειαστηκες γιατρο!κανονικα επρεπε να σε στοιλω στο νοσοκομειο! ;D ;D ;D ;D ;D

ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους λιστες,που καταφεραμε να πεθανουμε μεσα στη τραπεζα σε 2 ωρες παρακαλω!
θελω να ευχαριστισω τον τζαμπο (το κουμπαρο μου)που οχι μονο καταφερε να κρατισει το πισω μερος αλλα εκανε και εκπευδευση στους νεους που ειτανε και υπεροχοι ολοι μα ολοι τους!

οσο για τους υπολοιπους λιστες ολοι τους αψογοι μα πολυ αψογοι!
καθαρματα μπατσοι πεξατε καλα και μας φαγατε1θα τα πουμε στο επομενο σεναριο που θα καταστρωσω καλητερο σχεδιο!

οσο για το συνβαν μετα???????αμα ειμουνα στη θεση σου σπυρο θα ειχε προβλημα πολυ χοντρο!  >:( >:( >:( !!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕς!
θα τοποθετηθω ξανα επι του θεματος οταν θα τοποθετηθη και ο διοργανωτης του παιχνιδιου!

(συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη μου!ειναι σημα κατατεθεν!) ;D ;D ;D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #28 στις: 30 Αυγούστου, 2010, 15:19:35 »
 :) :) Μια χαρα περασαμε!!!  (bandit) (bandit)

Αποσυνδεδεμένος pipilas

• Υπολοχαγός
  • *
  • we hunt we kill we survive
« Απάντηση #29 στις: 30 Αυγούστου, 2010, 15:59:45 »
MΠΡΑΒΟ  στα παιδια που σηκωσανε ενα τετοιο παιχνιδι το κατα ευχαριστηθηκα στο full λεμε ....αδρεναλινη στα υψη και και δεν σημαζευοματε... leonardo sorry και παλι φιλε μου για το χτυπημα στο πιγουνι σου!!!   την αλλη φορα δεν θα ξαναπιω!!χαχαχαχαχαχαχαχ
Τωρα οσο για την ΚΟΤΣΑΝΑ που εκανε ο χοντρος ?????       (headbang) (headbang) (headbang) (headbang)
τι να πω????    οτι και να πω ειναι λιγο!!!!   το παθημα δυστηχος του σπυρου να γινει μαθημα ολονων..... και καθε κατεργαρεις στον παγκο του κυριοι..
ανηπομονω για το police 2 που και παλι κακοποιος θα ειμαι ε δεν αλαζεουνε καποια πραγματα.......μεχρι τοτε κυριοι   (mooning) (mooning) (mooning) (mooning)