Αποστολέας Θέμα: νεος στο airsoft  (Αναγνώστηκε 15848 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kostas272

• Λοχίας
  • *
νεος στο airsoft
« στις: 30 Μαΐου, 2020, 10:22:10 »
καλημερα,καλως σας βρηκα,εδω και καιρο μου εχει μπει η ιδεα του airsoft,με δυσκολευει η επιλογη του εξοπλισμου,ειμαι 35 ετων,διαβασα καποια θεματα για τις κατηγοριες των οπλων,αλλα δεν μπορω να καταληξω,ξερω οτι τα ηλεκτρικα σου προσφερουν μεγαλη αυτονομια βολων,αλλα απο βιντεο που ειδα τα BBs gas(οχι αμπουλας CO 2)με εξιταρουν ειδικα αυτα με τα κινητα κλειστρα,τοσο ο ηχος οσο και οτι μοιαζουν πιο αληθοφανη ως προς την συμπεριφορα του οπλου,απο την αλλη ειδα οτι προσφερουν μικρη αυτονομια και συνεχη επαναγεμιση,θα θελα καποιες γνωμες και και καποιες προτασεις για οπλο στα 100 ευρω για αρχη,ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Drifter

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: νεος στο airsoft
« Απάντηση #1 στις: 05 Ιουνίου, 2020, 15:14:16 »
Καλώς ήρθες! Για αρχή θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με ένα AEG. Σε καταλαβαίνω σε αυτό που λές για τα όπλα αερίου (παίζω σχεδόν αποκλειστικά με αερίου) αλλά για αρχή είναι ότι πιό δύσκολο και ακριβό. Είναι σαν να είσαι καινούριος οδηγός και να επιλέγεις ένα super custom αυτοκίνητο για πρώτο σου! Τα airosft όπλα αερίου (GBBR) είναι πολύ απαιτητικά για τον νέο παίκτη. Και λόγο χωρητικότητας των γεμιστήρων τους θα απογοητευτείς στα πρώτα σου "κρίσιμα" (για το αν θα σου αρέσει ή όχι το airsoft) παιχνίδια. Σκέψου να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιον που χρησιμοποιεί AEG με μία γεμιστήρα των 450 BBs και εσύ να έχεις μόνο τις 30 της μιάς γεμιστήρας... Και εδώ έρχεται και το "κρυφό" κόστος των GBBRs (αερίου), που είναι οι γεμιστήρες. Με κόστος 40+ ευρώ (αναλόγως μάρκας και διαθεσιμότητας) και αν υποθέσουμε οτι το GBBR θα σου κοστίσει γύρω στα 250 ευρώ (WE G39C για παράδειγμα "φτηνού" αξιοπρεπούς όπλου αερίου) κάθε έξτρα γεμιστήρα κοστίζει 45 ευρώ! Που πάει να πει οτι άν θες άλλες τρεις για να βγάλεις ένα παιχνίδι θες 135 ευρώ έξτρα!!!
Για ένα καλό AEG (Ηλεκτρικό) όπλο δεν είμαι και ο ποιό κατάλληλος να σε συμβουλέψω... sorry! 
Αν το αποφασίσεις πάντως οτι θες GBBR όπως και να έχει και δεν πτοήσαι απο τα παραπάνω Στείλε μου PM για να τα πούμε. Και με το καλό και απο κοντά όταν τελειώσει και αυτή η "περιπέτεια" και ξεκινήσουν πάλι τα παιχνίδια!!!   :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14:  :laugh:

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 06 Ιουνίου, 2020, 03:25:45 »
ευχαριστω πολυ για την απαντηση-καθοδηγηση,δεν εχω κανενα προβλημα στο να σπαταλησω καποια επιπλεον χρηματα,απο αυτα που εχω δει σε αποζημιωνει απολυτα το παιχνιδι,απο τα λεγομενα σου πλεον τεινω προς τα AEG,θα θελα ομως και μια γνωμη για πιστολι αεριου (GBB και οχι BBs που γραφω)ως secondary,και ας παει για αργοτερα ενα οπλο σαν αυτο που αναφερεις,ενδεικτικα αναφερω ενα οπλο που εχω δει και μου αρεσει εμφανισιακα αλλα και λογω blowback https://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=8220

Αποσυνδεδεμένος Solomon Kane

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 08 Ιουνίου, 2020, 16:02:46 »
Αν θέλεις κάτι σε Μ9 καλύτερα να πας σε WE ή KJ Works. 

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 11 Ιουνίου, 2020, 13:24:52 »
χαιρετε,ευχαριστω πολυ φιλε.

Αποσυνδεδεμένος modelo30

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 12 Ιουλίου, 2020, 22:34:44 »
Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο airsoft
Μενω στο Ιλιον και ψαχνω καποια ομαδα να αρχησω.
Θα ηθελα την βοηθεια σας
Ευχαριστω :D :D