Ψήφισα ΝΑΙ στο ερώτημα όπως διατυπώνεται στην ψηφοφορία,

αλλά έχω μιάν ένσταση σε ό,τι αφορά στο κείμενο επεξήγησης που δίνεις Kemosabe στην αρχή των Posts. Θεωρώ λίγο απότομο το να επιβληθεί επειδή ξαφνικά η πλειοψηφία μόνο όσων ψήφισαν ή τα μαγαζιά αποφάσισαν το τί θα χρησιμοποιείται στα πεδία.
Εννοείται ότι θα συμφωνούσα προωθήσουν τις BIO, εννοείται ότι θα συμφωνούσα προσπαθήσουν να μειώσουν τα αποθέματα των μή Bio, εννοείται ότι θα συμφωνούσα προωθούν με χαμηλότερες τιμές τις Bio μεχρι οι τιμές τους να φτάσουν λόγω ζήτησης να πέσουν. Δέν υπαρχει όμως μία ομοσπονδία για να επιβάλλει κάτι και αυτό θα δημιουργήσει έριδες και προβλήματα επιπλέον στα πολυσυζητημένα όρια FPS και θέματα συμπεριφοράς.
Μπορεί όμως η καλή διάθεση και η διάθεση για καλυτέρευση μας κάνουν σιγά σιγά να υιοθετήσουμε ηθελημένα από μόνοι μας τις BIO, και να επηρεάσουμε και άλλους σε αυτό. Ήδη το 50% είναι έτοιμο να το κάνει με λίγο σπρώξιμο όπως φαίνεται στην ψηφοφορία.
Παρά το ότι δεν συμφωνώ με οποιαδήποτε επιβολή προς το παρόν, οι λόγοι που προβάλλει ο Ozymandias έχουν βάση και τουλάχιστον καταφέρνουν να με πείσουν να υιοθετήσω BIOς με δική μου απόφαση, ιδίως όπως λέει για τις περιοχές με δασώδη έκταση. (καλά εκεί θα δεχόμουν εώς και επιβολή...

)
Τέλος ίσως θα πρέπει ν'αλλάξει λίγο είτε η επεξήγηση είτε το ερώτημα στην ψηφοφορία.
Η ψηφοφορία ρωτάει τί θα διάλεγα εγώ από δική μου απόφαση ενώ στην επεξήγηση μιλάει για επιβολή επιλογών ασχέτως προσωπικής προτίμησης.
Μπορεί δηλαδή και ο Iskios να ψηφιζε ΝΑΙ αν στο κείμενο δεν υπήρχε η λέξη
κατάργηση ή εγώ να ψήφιζα ΟΧΙ αν απάνω ρώταγε "θα θέλατε να επιβληθεί σε όλους η χρήση των BIO σε όλα τα πεδία?"

Πάντα φιλικά προς όλους. Προσπάθησα να χρησιμοποιώ παρεξηγίσιμες-free προτάσεις...

Βασικά εδώ μόλις άνοιξε και ένα ενδιαφέρον θέμα σχετικό με την κουβέντα...
http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=3111.msg12824;boardseen#new