Ψηφοφορία

Θα χρησιμοποιούσατε μόνο βιοδιασπώμενα ΒΒ;

ΝΑΙ
52 (50.5%)
ΟΧΙ
51 (49.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 101

Αποστολέας Θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΩΝ  (Αναγνώστηκε 59307 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΩΝ
« Απάντηση #15 στις: 16 Νοεμβρίου, 2011, 21:16:46 »
Ψήφισα ΝΑΙ στο ερώτημα όπως διατυπώνεται στην ψηφοφορία,   ::) αλλά έχω μιάν ένσταση σε ό,τι αφορά στο κείμενο επεξήγησης που δίνεις Kemosabe στην αρχή των Posts. Θεωρώ λίγο απότομο το να επιβληθεί επειδή ξαφνικά η πλειοψηφία μόνο όσων ψήφισαν ή τα μαγαζιά αποφάσισαν το τί θα χρησιμοποιείται στα πεδία.
Εννοείται ότι θα συμφωνούσα προωθήσουν τις BIO, εννοείται ότι θα συμφωνούσα  προσπαθήσουν να μειώσουν τα αποθέματα των μή Bio, εννοείται ότι θα συμφωνούσα προωθούν με χαμηλότερες τιμές τις Bio μεχρι οι τιμές τους να φτάσουν λόγω ζήτησης να πέσουν. Δέν υπαρχει όμως μία ομοσπονδία για να επιβάλλει κάτι και αυτό θα δημιουργήσει έριδες και προβλήματα επιπλέον στα πολυσυζητημένα όρια FPS και θέματα συμπεριφοράς.
Μπορεί όμως η καλή διάθεση και η διάθεση για καλυτέρευση μας κάνουν σιγά σιγά να υιοθετήσουμε ηθελημένα από μόνοι μας τις BIO, και να επηρεάσουμε και άλλους σε αυτό. Ήδη το 50% είναι έτοιμο να το κάνει με λίγο σπρώξιμο όπως φαίνεται στην ψηφοφορία.

Παρά το ότι δεν συμφωνώ με οποιαδήποτε επιβολή προς το παρόν, οι λόγοι που προβάλλει ο Ozymandias έχουν βάση και τουλάχιστον καταφέρνουν να με πείσουν να υιοθετήσω BIOς με δική μου απόφαση, ιδίως όπως λέει για τις περιοχές με δασώδη έκταση. (καλά εκεί θα δεχόμουν εώς και επιβολή... ;D)

Τέλος ίσως θα πρέπει ν'αλλάξει λίγο είτε η επεξήγηση είτε το ερώτημα στην ψηφοφορία.
Η ψηφοφορία ρωτάει τί θα διάλεγα εγώ από δική μου απόφαση ενώ στην επεξήγηση μιλάει για επιβολή επιλογών ασχέτως προσωπικής προτίμησης.
Μπορεί δηλαδή και ο Iskios να ψηφιζε ΝΑΙ αν στο κείμενο δεν υπήρχε η λέξη κατάργηση ή εγώ να ψήφιζα ΟΧΙ αν απάνω ρώταγε "θα θέλατε να επιβληθεί σε όλους η χρήση των BIO σε όλα τα πεδία?" (smoke)

Πάντα φιλικά προς όλους. Προσπάθησα να χρησιμοποιώ παρεξηγίσιμες-free προτάσεις... ;D ;D ;D ;D

Βασικά εδώ μόλις άνοιξε και ένα ενδιαφέρον θέμα σχετικό με την κουβέντα...
http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=3111.msg12824;boardseen#new
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Νοεμβρίου, 2011, 22:09:49 από Sierraxray »
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: 16 Νοεμβρίου, 2011, 23:33:43 »
Μπορεί δηλαδή και ο Iskios να ψηφιζε ΝΑΙ αν στο κείμενο δεν υπήρχε η λέξη κατάργηση ή εγώ να ψήφιζα ΟΧΙ αν απάνω ρώταγε "θα θέλατε να επιβληθεί σε όλους η χρήση των BIO σε όλα τα πεδία?" (smoke)

Μέσα στο μυαλό μου είσαι...

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #17 στις: 18 Νοεμβρίου, 2011, 11:33:43 »
Επειδη διαβασα πολλα να γραφονται για μειωσεις τιμων, κτλ, γνωριζει αραγε καποιος ποση ειναι η διαφορα στην τιμη αναμεσα στις "καλες" βιοδασπωμενες και μη βιοδιασπωμενες bbs;

Σε δυο καταστηματα που ψωνιζω, η διαφορα ηταν 1-2 ευρω , βαρια 3 ευρω στο κιλο.

Μονο θεμα που βλεπω ειναη η αναφερομενη μειωμενη διαρκεια ζωης των βιοδιασπωμενων bbs, κατι το οποιο ευκολα μπορει να λυθει με κοινες παραγγελιες. Σε καθε περιπτωση ειναι κατι για το οποιο χρηστης του φορουμ ο οποιος ειναι μεσα στο δικο μου μυαλο και τροπο σκεψης, ηδη εχει ξεκινησει ενα πειραμα το οποιο οσονουπω θα αρχισει να μας δινει δεδομενα, ωστε να μπορουμε να παψουμε να μιλαμε με αφορισμους.

Το σιγουρο ειναι οτι η ποιοτητα των βιοδιασπωμενων εχει ανεβει δραματικα απο τις εποχες που οντως ηταν αναξιοπιστες, η δε τιμη τους εχει επισης κατεβει και δινει στους παιχτες την δυνατοτητα να κανουν κατι ουσιαστικο για το περιβαλλον, καθιστοντας το χομπυ τους πιο φιλικο προς τη φυση γενικοτερα και διατηρωντας τα πεδια που   

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #18 στις: 20 Απριλίου, 2013, 08:29:09 »
ναι στη χρηση βιοδιασπωμενων , οχι στην καταργηση των απλων bbs. ειναι καθαρα θεμα οικολογικης συνειδησεως , εγω προσωπικα τις χρησιμοποιω παρα πολυ, αλλα πως να απαγορευσεις σε καποιον να μη χρησιμοποιει κανονικα bbs οταν πας σ ενα πεδιο πχ  κ βλεπεις τονους μπαζα κ σκουπιδια ..
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος dennis93

• Αρχιλοχίας
  • *
  • Yperion - LIONS
« Απάντηση #19 στις: 18 Μαΐου, 2013, 10:34:31 »
Δεν θα χρησιμοποιούσα βιοδιασπόμενες με τίποτα σε πεδίο CQB. Διότι όποιος χρησιμοποιεί Mesh goggles η βιοδιασπώμενες σπάνε και διαπερνάν στα μάτια.
Αν το κόστος ισοσκελισθεί θα ψήφιζα ναι αλλά από μένα
Όχι.

Αποσυνδεδεμένος zair

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #20 στις: 11 Ιουνίου, 2013, 17:14:57 »
Ναι,γιατι να ριξεις 10-20 μπιλιες δεν ειναι τιποτα αλλα σε παιχνιδια με 10-15 παιχτες χρησημοποιουνται χιλιαδες που μολυνουν πολυ περισσοτερο απο τις βιοδιασπομενες
I Have Such Sights To Show You...

Αποσυνδεδεμένος sadipolep

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 30 Οκτωβρίου, 2014, 13:18:48 »
Αν είναι σε τόσο χάλια κατάσταση....

Αποσυνδεδεμένος ALEX41270

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #22 στις: 10 Φεβρουαρίου, 2016, 22:00:11 »
οχι στην καταργηση των αλλων
βιοσιασπομενες καλες μεν αλλα αν τις δει λιγο ο ηιος η υργασια παει το 15αρικο
ασε που δεν εχει και βαριες

Αποσυνδεδεμένος DIENEK

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #23 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2016, 15:25:04 »
ΝΑΙ.
Μόνο με Βιοδιασπώμενες παίζω .
Έχω σακουλάκια από το 2013 και είναι σαν καινούργιες και ας έχω ανοίξει το σακουλάκι .
Πιστεύω ότι αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στο χόμπι  μας τότε ας την χρησιμοποιήσουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον . Γιατί να μην ξεχνάμε ότι εκτός από εμάς που στο πεδίο βρισκόμαστε για λίγο, υπάρχει και μόνιμη ζωή που ψάχνει για τροφή και όλοι ξέρουμε ότι ιδικά τα πτηνά δεν καταλαβαίνουν και πολλή τη είναι αυτό που «κατεβάζουν» .   Ας σεβαστούμε λιπών το περιβάλλον .
Του Ξέρξου γράψαντος "πέμψον τα όπλα",
αντέγραψε "μολών λαβέ".

(Πλουτάρχου, αποφθέγματα Λακωνικά, 225,11).