Αποστολέας Θέμα: M-4 G&G armament  (Αναγνώστηκε 56640 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
M-4 G&G armament
« στις: 30 Αυγούστου, 2010, 06:11:08 »
Καλησπέρα...
Είμαι νέος στο forum και σχετικά νέος στον χώρο του airsoft( έχω παίξει δυο-τρεις  φορές τυχαία)
και επιτέλους αποφάσισα να πάρω το δικό μου όπλο..χωρις βέβαια να με γδάρω και πολυ,κατέλυξα στο Μ-4 της G&G την full metal έκδοση...

http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=661

Γνωρίζει κανείς να μου πει περισσότερα απο προσωπική του εμπειρία?Αξίζει ή να πάω σε κάτι άλλο?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Σ.Μ.
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Δεκεμβρίου, 2011, 21:25:12 από Dimitrios »
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: M-4 G&G armament
« Απάντηση #1 στις: 30 Αυγούστου, 2010, 10:26:31 »
Δεν μπορώ να σου πω απο προσωπική εμπειρία αλλά γενικά η εταιρία αυτή θεωρείται απ'τις καλές!
Πριν το αγοράσεις καλό θα ήταν να περάσεις απ'το κατάστημα και να δεις πως σου "καθεται" στον όμο καθώς και όταν το κρατάς για να σε βολεύει.
Το αν αξίζει είναι αναλόγως με το τι ζητάς.

Αποσυνδεδεμένος Atmovat

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 20 Νοεμβρίου, 2011, 12:54:54 »
Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για αγορά όπλου airsoft και έχω καταλήξει μετά από ψάξιμο στην εταιρία G&G.
Γενικά είδα πως οι περισσότεροι την προτείνουν εδώ αλλά και στα forum του εξωτερικού,οπότε την προτίμησα έναντι της sportline σειράς (M15A4) της CA.Πάντως είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση εξίσου καλή και σε κόστος μικρότερο των 200Ε από Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχω καταλήξει σε 3 όπλα της σειράς,
-GR16 Blowback 150E
-CM16 150E
-CM16 Raider 170E

Τα πρώτα δυο είναι στην ουσία τα 2 όπλα από όσο έχω καταλάβει,πέραν του blowback του πρώτου και την μπαταρία/φορτιστή που περιλαμβάνει το 2ο.
Το Raider μπορεί να πάρει αξεσουαρ ενώ τα άλλα μάλλον όχι (;).

Βέβαια παρατήρησα ότι το GR16 κυκλοφορεί πολύ περισσότερο από τα άλλα δυο.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 20 Νοεμβρίου, 2011, 23:19:20 »
CM16raider combo. Αυτο αγορασα σαν πρωτο οπλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. αρκετα rail για να βαλεις οτι παπατζα θες και αρκετα καλη επιλογη σαν πρωτο οπλο.

Αποσυνδεδεμένος korina

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 23 Νοεμβρίου, 2011, 10:51:31 »
Τα όπλα και τα τρία έχουν ίδια μηχανικά μέρη, και κάνη ακριβείας. Βέβαια θα πρέπει να δείς τι θα κάνεις με τα FPS γιατί βγάζουν 360fps συνήθως. Μπορεί έτσι να τρώς πόρτα από παιχνίδια που έχουν αυστηρά όρια

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 23 Νοεμβρίου, 2011, 12:38:17 »
Τα όπλα και τα τρία έχουν ίδια μηχανικά μέρη, και κάνη ακριβείας. Βέβαια θα πρέπει να δείς τι θα κάνεις με τα FPS γιατί βγάζουν 360fps συνήθως. Μπορεί έτσι να τρώς πόρτα από παιχνίδια που έχουν αυστηρά όρια

κανη ακριβειας δεν θα το ελεγα, 6.05 εχει το raider τουλαχιστον, αλλα για τα λεφτα του εχει πολυ καλυτερη συγκεντρωση απο οτι αλλα πολυ ακριβοτερα, οποτε με μια 6.03 θα ξυριζει! οσο για τα fps 330 max και τα 3! οποτε παιζεις παντου! ειναι αρκετα ταχυβολα.

Αποσυνδεδεμένος Condor

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 23 Νοεμβρίου, 2011, 14:09:49 »
Έχω το CM16 raider... Πάρα πολύ καλό οπλάκι. πολυ ευχαριστημένος. Πάρα πολύ καλή ποιοτητα κατασκευής και αρκετά ευθύβολο (ειδικά για την μικρή κάνει που έχει, και έχω σκοπό να την μεγαλώσω). Πολύ καλή επιλογή και δε θα χρειαστείς στο μέλλον ένα σωρό λεφτά να βάλεις RIS και αντικείμενα "παπαντζα" :-D ... Έβαλα ένα grip και ξόδεψα μόλις 13 ευρώ... Αξιοπιστο (για να μην περνάς συνέχεια από το service) σε καλά λεφτά. Αυτά από προσωπική άποψη και χρήση...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
  Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες

Αποσυνδεδεμένος Atmovat

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 23 Νοεμβρίου, 2011, 14:17:23 »
Ευχαριστώ παιδία ;)

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 23 Νοεμβρίου, 2011, 18:02:27 »
Παρένθεση:
Οι πλάστικές blowback version τους βγάζουν 350-380 fps και όχι 330 όπως οι πλαστικές χωρίς blowback.
Το λέω ώς κάτοχος ενός GR16 Plastic Blowback της G&G και με 3 όπλα G&G στην ομάδα. Εκτός και αν οι νέες παραλαβές έχουν άλλα ελατήρια μέσα.
Δέν σημαίνει τίποτα απλά εχε το υπόψη να το επιβεβαιώσεις με μέτρηση για ν'αλλάξεις το ελατήριο σε 100ρι σε εκείνη την περίπτωση.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος Condor

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #9 στις: 25 Νοεμβρίου, 2011, 22:00:23 »
εμένα πάντως βγαζει 310 fps...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
  Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες

Αποσυνδεδεμένος korina

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #10 στις: 07 Δεκεμβρίου, 2011, 12:24:37 »
Εμένα είναι στα 360fps σταθερά. Αλλά με 0.23 bbs περνάω τις μετρήσεις πριν το παιχνίδι χωρίς πρόβλημα καθώς πέφτει στα 340fps

Συνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #11 στις: 07 Δεκεμβρίου, 2011, 12:46:29 »
Καλημέρα,

μόλις παραδέχθηκες πως "κλέβεις". Οι μετρήσεις γίνονται με 0,2 γρ. για να υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς. Το να βάλεις βαρύτερες μπίλιες για να πέσει η ταχύτητα έχει δηλωθεί πολλάκις στο παρελθόν πως δεν επιτρέπεται...

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 07 Δεκεμβρίου, 2011, 14:50:28 »
Εμένα είναι στα 360fps σταθερά. Αλλά με 0.23 bbs περνάω τις μετρήσεις πριν το παιχνίδι χωρίς πρόβλημα καθώς πέφτει στα 340fps

αυτες οι νοοτροπιες ειναι που με κανουν να σιχαθω πραγματα και ανθρωπους.......

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #13 στις: 07 Δεκεμβρίου, 2011, 16:41:34 »

Είσαι περήφανη γι'αυτο;;; ???

Αποσυνδεδεμένος mikig

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 07 Δεκεμβρίου, 2011, 17:30:43 »
Αυτο το τσουπι πολυ θα ηθελα να το γνωρισω(κοινωνιολογικα) μπαινει τα χωνει, βριζει, χανετε λιγο καιρο και τωρα ξαναμπαινει γραφει για καποιο AEG <<αρχ...δια οπλο>> και μετα γραφει εδω το αδιανοητο, αυτο που ουτε στον εαυτο της δεν θα επρεπε να ομολογει!!!!!!! Τελικα τι τσουπι ειναι αυτο????? ειναι τυπου νταλικερης της γειτονιας???? ειναι τυπου εγω τα ξερω ολα??? ειναι τυπου σας γα...ω ολους μαλ...κες????? δεν ξερω τι να πω!!!!!!