Αποστολέας Θέμα: Αθάνατος  (Αναγνώστηκε 15884 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Αθάνατος
« στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 11:59:17 »
Εσείς τι λέτε?? Έχει και το Airsoft απο δαύτους ??  ;D ;D ;D ;D ;D ;D 292 292 gun10 gun10
Highlander Opening Sequence Μικρό | Μεγάλο

« Τελευταία τροποποίηση: 21 Οκτωβρίου, 2009, 13:43:35 από Goodspeed »

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: αθανατος
« Απάντηση #1 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 12:19:32 »
πιστευω οτι ολοι μας  ξερουμε και εναν! hit hit hit hit

Αποσυνδεδεμένος 13illys

• Αρχιλοχίας
  • *
Απ: Αθάνατος
« Απάντηση #2 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 14:00:34 »
xaxaxaxa... όχι έτσι ακριβώς αλλα κατά κάποιο τρόπο ναι, έχει μερικούς που μονο με αποκεφαλισμό καταφέρνεις να τους στείλεις στο safe house!!! fire6 fire6 fire6

Αποσυνδεδεμένος WAR ANGEL

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • FOR THE EMPEROR
« Απάντηση #3 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 19:55:57 »
Μου ετυχε μια η δυο φορες αλλα παλι καλα υπαρχουν και τροποι να τους βγαλεις (ειδικα αν τους αγριοκοιταξουν μερικες ΓΕΜΑΤΕΣ κανες)
I am armored by the Emperor Himself
Righteousness is my Armour
Faith my Shield And Hatred my Weapon.
I Fear not...And i am Proud...I am a son of Sanguinius
Protector of Mankind. AYE . I am indeed an Angel of Death...

Chapter Master Dante

ΦΙΛΟΣ ΜΕΛΩΝ ΣΠΕΙΡΑΣ ΛΗΣΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΥΤΙΩN

Αποσυνδεδεμένος trooper

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 16:19:02 »
καλησπέρα παιδιά .Πράγματι βρήσκεις αρκετούς αθάνατους σε παιχνίδια.Το ποιο τραγικό που είχα πετύχει ήταν ένα παιδί (δεν ξέρω ψευδόνημο δυστηχώς) π του έριχνα και δεν έβγενε ακόμα και όταν του έιχε αφήσει σημάδι απο τις αυτόματες βολές  (από τα 5 μέτρα με p90 του ριχνα και δεν φώραγε full face)  και όταν του την είπα στο τέλος νευρίασε κιόλας .Δεν το κατάλαβα ποτέ το θέμα αυτό .Αμα χτυπηθείς στο spawn σου ξαναγεμίζεις κιόλας και ξαναπάς . πολύ πολύ να κάνεις και καμιά γνωριμία(άμα ψοφάς συνεχεια )  ;D

Αποσυνδεδεμένος gioalex

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 23 Μαΐου, 2010, 23:51:13 »
Έπαιζα στην Μαλακάσα νομίζω, χτυπάω έναν στα ~25 μέτρα, τα είδα τα ΒΒ'ς να τον χτυπάνε αλλά δεν έλεγε να το παραδεχτεί. Αφού τα "είπαμε" λίγο, δεν έδωσα συνέχεια. Μέχρι που βγήκα πίσω του και του άδειασα καμιά 40 ΒΒ'ς σε πόδια, μπούτια και κώλο από τα 8 μέτρα... Η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα full auto. Πρέπει να πόνεσε ΠΟΟΟΟΛΥ!!! Αλλά δεν μετάνιωσα κιόλας....

Αποσυνδεδεμένος MARKSMAN

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 31 Αυγούστου, 2010, 11:40:44 »
αυτο ειναι ενα φαινομενο που δεν θα εξαλειφθει!το μονο που μπορω εγω να κανω σε τετοια περιπτωση ειναι μια παρατηρηση στον εκαστοτε 7ψυχο!αν δεν εχει αποτελεσμα,μου αρκει η ιδεα του οτι θα ξερει ο τυπος ποιος του<<φουσκωσε>>το τομαρι με bb's!!!! ;D