Αποστολέας Θέμα: προπονησεις ομαδων τις Κυριακες?  (Αναγνώστηκε 11463 φορές)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
προπονησεις ομαδων τις Κυριακες?
« στις: 17 Οκτωβρίου, 2010, 16:31:21 »
Αγαπητοι φιλοι γεια σας,

θελω να γραψω την γνωμη μου οσον αφορα την συνηθεια καποιων ομαδων να κλεινουν τα πεδια[ισως και πεδιο]
μιας και δεν υπαρχουν πολλα δημοσια ,για την λεγομενη προπονηση τους τις Κυριακες.
Θεωρω οτι αυτο δεν θα πρεπει να γινεται την συγκεκριμενη μερα,μιας και ειναι η μοναδικη που μπορει καποιος κοσμος να θελει να ερθει να ξεσκασει,αφου οι περισσοτεροι δουλευουν τις καθημερινες.
Ειναι κριμα να περιμενεις μερες ισως και εβδομαδες να παιξεις και οταν μπορεις τελικα, να διαβαζεις 'ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΔΙΟ'
λογω προπονησης λιγων ατομων.
ειδικα για  τα παιδια που δεν ανηκουν σε ομαδα ειναι αδικο.
θα προτεινα εναλακτικα τα σαββατα η ενα μερος του πεδιου η απογευματα μετα τα παιχνιδια.
Γενικα πιστευω οτι τα 'δημοσια' πεδια, τα πρωινα της Κυριακης θα πρεπει να ειναι ελευθερα στο ευρυ κοινο .

υγ.δεν θα απαντησω σε τυχον προσωπικες επιθεσεις για να μην 'δυναμιτιστει' το θεμα.Απλα πειτε γνωμες

melas
LOST INFANTRY DIVISION

Palladin

• Επισκέπτης
Απ: προπονησεις ομαδων τις Κυριακες?
« Απάντηση #1 στις: 17 Οκτωβρίου, 2010, 18:38:14 »
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα... Μέχρι στιγμής όταν έβλεπα ανακοίνωση για προπόνηση κάποιας ομάδας στο "χ" πεδίο ήταν μόνο σε περίπτωση που δεν υπήρχε προγραμματισμένο παιχνίδι αλλά και πάλι από κάτω υπήρχε η διευκρίνιση ότι αν υπάρξει παιχνίδι να συννενοηθούν για να μη γίνει η προπόνηση. Η γνώμη μου είναι ότι αυτός ο τρόπος είναι ο πιο σωστός και αν θελήσει να έρθει και κάποια άλλη ομάδα να προπονηθεί και πάλι χωράμε, μπορεί να χωριστεί το κάθε πεδίο ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Palladin
M_A_T

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: προπονησεις ομαδων τις Κυριακες?
« Απάντηση #2 στις: 19 Οκτωβρίου, 2010, 06:14:05 »
Συμφωνώ απόλυτα κύριοι !
Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό νομίζω ...

Maleficus
H.S.S