Αποστολέας Θέμα: Λαστιχάκι hop-up!  (Αναγνώστηκε 49758 φορές)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Λαστιχάκι hop-up!
« στις: 21 Οκτωβρίου, 2010, 13:00:31 »
Πρόσφατα μου μπλόκαρε η κάννη από bb's και για να τα "σκεσφινωσω" αναγκαστικά να βγάλω την κάννη από το hop-up (Δεν μπορούσα αλλιώς).Παρόλο που μηδένισα το hop-up το λαστιχάκι έμεινε μέσα, με αποτέλεσμα να το βγάλω διά τις βίας σπρώχνοντας το από την πίσω πλευρά γιατί δεν είχα κάποιο τσιμπιδάκι να το τραβήξω από εμπρος.Όταν εγκατέστησα την κάννη ξανά το όπλο άρχισε να χάνει από τα δεξιά κατά πολύ.Έκανα την διαδικασία ξανά και ξανά μπας και δεν έχει κάτσει καλά ο λαστιχάκι αλλα τα ίδια (με μηδενισμένο hop-up).όταν ανέβασα το hop-up είδα βελτίωση αλλα όχι τόσο σημαντική.Και ρωτάω τώρα κατέστρεψα το λαστιχάκι και θέλει αλλαγή? Αν ναι μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ρολο παίζουν οι μοίρες που βλέπω (50, 60, 70 )?

Το όπλο είναι ένα m15 a4 της classic army.

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: Λαστιχάκι hop-up!
« Απάντηση #1 στις: 21 Οκτωβρίου, 2010, 14:20:24 »
Που βλέπεις μοίρες? Λαστιχάκια υπάρχουν πολλά. Θες καλό ή ένα να κάνεις την δουλειά σου?
Πόσα fps βγάζει?

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 21 Οκτωβρίου, 2010, 14:33:29 »
Στα χαρακτηριστικά σε κάθε λαστιχάκι λέει 50 degrees 70 degrees κλπ.Τι διαφορα έχει το ένα από το άλλο? τα fps δεν τα έχω μετρήσει αλλα από την μάνα του λέει 300 με 315.(0.9 joule)
Υπάρχει περίπτωση να βελτιώσω τα fps?προς το παρόν θέλω κάτι να κάνω την δουλειά μου.

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 21 Οκτωβρίου, 2010, 14:38:05 »
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=166
Έχω ακουσει χωρίς προσωπικη εμπειρια πως είναι πολύ καλό το διαφανές.
Τα φπς ειναι οκ.

Αποσυνδεδεμένος Myrmidon

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 21 Οκτωβρίου, 2010, 16:09:03 »
Οι μοίρες που βλέπεις να γράφει το κάθε λαστιχάκι είναι για το πόσο σκληρό είναι. Δλδ αν μένεις Αθήνα όπου σε όλα τα πεδία είναι 328 fps τότε με ένα λαστιχάκι που γράφει 50 μοίρες είσαι μια χαρά. Τώρα όσο ανεβαίνεις σε fps τόσο πιο σκληρό λαστιχάκι θες για να μην κατασταρφει γρήγορα. Επίσης με ένα καλό λαστιχάκι σίγουρα θα δεις και διαφορά στα fps του όπλου σου.
Το συγκεκριμένο που σου έδειξε ο DTQ νομίζω είναι εντάξει, αλλα πρέπει να το κοιταξεις στα σίγουρα. Γιατί αν είναι σκληρό και έχεις χαμηλά fps τότε με τη παραμικρή ρύθμιση θα σου πέφτουν πολύ τα fps και αυτό το λέω απο προσωπικη πείρα.
Εγώ έχω το κόκκινο λαστιχάκι της Madbull και όταν το τερμάτισα και το μέτρησα για να δω πόσο πέφτουν είχαν πεσει περίπου 200 fps.
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 22 Οκτωβρίου, 2010, 00:07:03 »
Προς το παρόν πήρα ένα οικονομικό να δω αν όντως φταίει το λαστιχάκι .Aπό το greekairsoft που μίλησα και με τον τεχνικό μου είπε ότι μπορώ να βάλω και το 70αρι για μεγαλύτερη αντοχή. Το τοποθέτησα, περιμένω το σάββατο να το τεστάρω και θα σας πω εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας  ;)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 23 Οκτωβρίου, 2010, 23:04:10 »
Τελικά το 70degree μάλλον ήταν κακή επιλογή γιατί έκοψε αρκετή δύναμη από το όπλο μου.δεν μπορώ να πω fps αλλα ήταν εμφανή διαφορα σε σχέση με πριν.
Aντε να δούμε και το 50degrees τώρα. Οσο για το λοξοδρόμισμα του bb προς τα δεξιά, ελατώθηκε κατα πολύ.

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 23 Οκτωβρίου, 2010, 23:22:23 »
Μήπως έχει κάτσει στραβά το hop up? τι μάρκα είναι?

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 23 Οκτωβρίου, 2010, 23:50:09 »
Δεν το νομίζω.Βάζοντας ξανά το προηγούμενο έχανε από τα δεξιά ξανά αλλα ξαναπήρε τα πάνω του σε δύναμη.

Το ποσο ισχυρό είναι το βλέπω ρίχνοντας σε ένα κουτί από την ίδια απόσταση με το 70degree δεν το διαπερνούσε ενώ με το παλιό δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 27 Οκτωβρίου, 2010, 12:06:19 »
Μπήκε το 50 degree και πάλι δεν βλέπω καμια διαφορα.Αντικατέστησα και την κάννη με μια κάννη ακριβειας της madbull των 6.03 και πάλι τα ίδια που θα έπρεπε να είχε πάρει τα πάνω του λιγάκι. Περιμένω για κάποιο public παιχνίδι να το μετρήσω και αν έχει περιθώρια να του αλλάξω ελατήριο, αλλιώς μένει ως έχει.(με την κάννη είδα καλύτερη συγκέντρωση αλλα καμια διαφορα στην δύναμη)

Αποσυνδεδεμένος PREDATOR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 05 Νοεμβρίου, 2010, 19:47:21 »
 Να δοκιμάσεις και λαστιχάκια της Classic Army ή της Madbull που είναι 60αρια,τουλάχιστον εμένα της Classic Army μου αρέσανε αρκετά.

Αποσυνδεδεμένος Myrmidon

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 08 Νοεμβρίου, 2010, 00:40:27 »
Μπήκε το 50 degree και πάλι δεν βλέπω καμια διαφορα.Αντικατέστησα και την κάννη με μια κάννη ακριβειας της madbull των 6.03 και πάλι τα ίδια που θα έπρεπε να είχε πάρει τα πάνω του λιγάκι. Περιμένω για κάποιο public παιχνίδι να το μετρήσω και αν έχει περιθώρια να του αλλάξω ελατήριο, αλλιώς μένει ως έχει.(με την κάννη είδα καλύτερη συγκέντρωση αλλα καμια διαφορα στην δύναμη)

Φίλε αμα είναι κοίταξε το gearbox σου γιατί μπορεί να έχεις απώλειες από εκεί (ραγιμένος κύλινδρος ή nozzle). Επίσης κοίταξε αn "πατάει" καλά το hop-up στο gearbox ή ακόμα αν έχει κάποια ζημιά το hop-up chamber και έχεις απώλειες
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #12 στις: 08 Νοεμβρίου, 2010, 19:14:40 »
Το gearbox δεν έχω επιχειρήσει να το ανοίξω ακόμα.είναι στα σχέδια όμως ;D .Αλλα σε δυο public παιχνίδια που έχω συμμετάσχει δεν είχαν μέτρηση οποτε αναμένω ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος elricd

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #13 στις: 12 Νοεμβρίου, 2010, 11:25:46 »
Τελικά το 70degree μάλλον ήταν κακή επιλογή γιατί έκοψε αρκετή δύναμη από το όπλο μου.δεν μπορώ να πω fps αλλα ήταν εμφανή διαφορα σε σχέση με πριν.
Aντε να δούμε και το 50degrees τώρα. Οσο για το λοξοδρόμισμα του bb προς τα δεξιά, ελατώθηκε κατα πολύ.

Tην καννη την εχεις καθαρισει? Γιατι ειχα το ιδιο προβλημα παλιοτερα ....τα ββς εφευγαν δεξια αριστερα κ οταν τη καθαρισα ολα οκ

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 12 Νοεμβρίου, 2010, 12:04:22 »
Να φίλε μου την έχω καθαρίσει. Το προβλημα της ευθυβολίας το έλυσα :D .Ανακαλυψα με την προσθηκη ενος red dot με μηδενισμενο το windage οτι το μπροστινο σκοπευτικο του οπλου εχε μετατοπιστει οποτε αλλου σημαδευα και αλλου πηγαινε.