Αποστολέας Θέμα: Νεος παικτης.  (Αναγνώστηκε 18561 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Giwrgos

• Δεκανέας
  • *
Νεος παικτης.
« στις: 27 Οκτωβρίου, 2010, 15:55:02 »
Γεια σας. Παντα μου αρεσαν τα αεροβολα ποσο μαλλον το air soft. Δεν εχω καθολου εμπειρια και θα ηθελα να μου υποδειξετε ενα πιστολι aeg auto και semi auto το οποιο να ριχνει και αρκετα γρηγορα γιατι απο ο,τι ειδα στο youtube υπαρχουν καποια οπλα τα οποια πατας τη σκανδαλη και μετα απο καποια καθυστερηση φευγει η μπιλια και στο automatic οι μπιλιες εφευγαν πολυ αργα μια μια. Επισης τι ηλικιες παιζουν συνηθως airsoft? Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Νεος παικτης.
« Απάντηση #1 στις: 27 Οκτωβρίου, 2010, 16:33:20 »
Φιλε μου οι ηλικίες που παίζουν είναι ΑΥΣΤΗΡΑ πάνω από 18.
Από τον τρόπο που γραφεις μάλλον είσαι μικρότερος οποτε πρέπει να κανεις λίγο υπομονή μέχρι να μπορείς να συμμετάσχεις σε παιχνίδια και να αποκτήσεις κάποιο όπλο airsoft. :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Giwrgos

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 27 Οκτωβρίου, 2010, 16:50:39 »
Τι εχει ο τροπος που γραφω? Εδωσα ασαφεις πληροφοριες? Ειμαι 21 χρονων.
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Οκτωβρίου, 2010, 17:02:08 από Giwrgos »

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 27 Οκτωβρίου, 2010, 17:10:30 »
Καλησπέρα φίλε μου και καλωσόρισες στα φόρουμς και στο χώρο !
Καλλίτερα να πάρεις ένα AEG Rifle για αρχή και μετά πιστολάκι . Οπωσδήποτε γυαλιά παραλλαγή και μπιλιές !
Το μόνο που έχεις να κάνεις μετά είναι να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα παιχνίδι και να πάς να παίξεις !

Οι τιμές για τα αεροβόλα μας κυμαίνονται απο τα 180 ευρώ και πάνε μέχρι εκεί που δε φαντάζεσαι !

Καλά ΒΒς !
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 27 Οκτωβρίου, 2010, 17:22:28 »
Κοίτα γραφεις λίγο ασαφή...Με έχεις μπερδέψει λίγο με το τι ζητάς και τι έχεις δει στο youtube.Αν ψάξεις λίγο στο forum θα βρείς αρκετά θέματα επάνω στα όπλα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Βρες πρώτα ένα όπλο που να ου αρέσει και να σου κάθεται καλά στα χερια και μετά ότι απορίες έχεις σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει και να σε κατατοπίσει σε ότι αφορά  το όπλο που θες. Συγγνώμη αν σε πρόσβαλε ο τόνος μου δεν ήταν πρόθεση μου.

φιλικά πάντα remali ;)