Αποστολέας Θέμα: πρώτο όπλο  (Αναγνώστηκε 74022 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: πρώτο όπλο
« Απάντηση #15 στις: 02 Νοεμβρίου, 2010, 21:20:43 »
Ή θα σου βγει σκυλί ή θα χαλάσει πολύ γρήγορα. Τα 2 άκρα.

Αποσυνδεδεμένος omar

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #16 στις: 02 Νοεμβρίου, 2010, 22:35:36 »

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #17 στις: 02 Νοεμβρίου, 2010, 22:43:57 »
πιο από τα 2 είναι καλύτερο? http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=1234  http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=645

Παρότι έχω CA M15A4, πρέπει να ομολογήσω ότι το G&G Colt M4A1 είναι καλύτερο!   ;)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #18 στις: 09 Νοεμβρίου, 2010, 22:03:39 »
Στο δεύτερο υπολόγισε και το κόστος της μπαταρίας και του φορτιστή γιατί νομίζω ότι δεν συμπεριλαμβάνονται.

MAKISL

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: 10 Νοεμβρίου, 2010, 13:41:56 »
ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ,δουλευομαστε? Αποφασισε πρωτα ποσα λεφτα θες να δωσεις και μετα ρωτας για οτι θες... αρχισες απο 100 και τωρα ρψτας για 195 ευρω οπλο? μια χαρα ειναι και η classic army ειναι γνωστη εταιρια. Αλλα ακολουθεις λαθος σκεψη.
Εγω θα εκανα τα εξης...
α)αποφασιζεις ποσα λεφτα διαθετεις... οπως πολυ σωστα ειπαν ολα τα παιδια πριν απο μενα με 100 δεν βρισκεις ουτε καν κινεζικο αμαρκο. Οτι και να δωσεις κατω απο 150 με 180 ευρω θα τα κλαις ειτε γιατι θα σου μεινει στα χερια στα πρωτα 3 παιχνιδια, ειτε γιατι δεν θα το ευχαριστηθεις καθολου και θα αρχισεις να ξοδευεις τα διπλα και τριδιπλα για να το αναβαθμισεις και στο τελος το εχεις πειραξει τοσο που δεν ειναι καν το ιδιο οπλο.
β) Αποφασισε τι ειδους οπλο σου αρεσει ... Πχ Μ4? Μ16? καλασνικοφ? G36? Μp5? και αρχισε να ψαχνεις μεσα σε αυτα που σου αρεσουνε... Εγω για παραδειγμα εχω μια προτιμηση στα Μ4 και τα παραπλησια... μου καθονται καπως καλυτερα στο χερι...  ;) ;) ;)
Και  γ) αν μπορεις πηγαινε σε καποιο μαγαζι να τα δεις παο κοντα ... και να δεις τι σου κανει... και μετα παιρνεις αυτο που θες.... Οτι και να δεις απο το δικτυο , το οπλο δεν ειναι μπλουζακι να το παρεις και δεν βαριεσαι αν δεν μου ταιριαζει ακριβως το φοραω και ετσι.... το οπλο πρεπει να σου ταιριαζει (στα γουστα στο χερι στο σωματοτυπο σου - αλλο οπλο θα παρει καποιος 1.60 υψος και αλλο ενας 2,10 ασχετα με το ποιο του αρεσει.) οσο το δυνατον περισσοτερο και ενας λογος παραπανω οτι το budget σου ειναι περιορισμενο και αρα μπορεις να το παρεις μονο μια φορα...

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #20 στις: 14 Νοεμβρίου, 2010, 12:26:34 »
εγω δεν εχω κατι να προτεινω απλα το μονο που θα σου πω ειναι οτι οτι κ να κοιτασ για να παρεισ υπολογιζε κ ενα εξτρα 40-50 ευρω για μπαταρια κ φορτηστη καθως τα περισσοτερα δεν εχουν μεσα στη συσκευασια μπαταρια κ φορτηστη κ φυσικα γυρω στα 8 ευρο για να παρεισ κ τα πρωτα σ μπιλακια!!!απο εκει κ περα η πασ στο μαγαζι κ τους λες τι διαθετεις κ σ δειχνουν τα αναλογα κ αποφασιζεις πιο σ καθετε καλυτερα η κοιτας κατι σ μεταχειρησμενο.ελπιζω να βοηθησα!!!καλη αρχη παντως σε οτι κ αν διαλεξεις!!
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #21 στις: 14 Νοεμβρίου, 2010, 12:33:55 »
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=646
αφου ανεβασες τη τιμη,εγω εχω παρει σαν πρωτο μιας κ εγω ειμαι νεος,το παραπανω του εβαλα κ μια μπαταρια πολυμερων λιθιου κ πλεον πεταει το οπλο!!!κ ειναι κατι σχετικα οικονομικο για να αρχισεις,απλα οπως ειπα πιο πανω υπολογισε κ 40-50ε εξτρα για φορτηστεσ μπαταριες.
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος elricd

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 14 Νοεμβρίου, 2010, 19:03:31 »
Λοιπον καλησπερα κ απο μενα...Ο Μακης ειπε τη ποιο σωστη κουβεντα .....Αποφασισε 1α ποσα γκαφρα θες να δωσεις εν τελει κ μετα ξεκινα να ψαχνεις...Επισης θα ταν αρκετα καλο να πεταχτεις απο το μαγαζι να δεις τι παιζει κ τι σου καθεται καλα στο χερι....Τα G&G που σου προτειναν ειναι μια παρα πολυ καλη και οικονομικη λυση κ ειναι αρκετα καλη εταιρια...

Αποσυνδεδεμένος sw1george

• Αρχιλοχίας
  • *
  • CAVALRY AIRSOFT TEAM
« Απάντηση #23 στις: 15 Νοεμβρίου, 2010, 04:17:21 »
ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ,δουλευομαστε? Αποφασισε πρωτα ποσα λεφτα θες να δωσεις και μετα ρωτας για οτι θες... αρχισες απο 100 και τωρα ρψτας για 195 ευρω οπλο? μια χαρα ειναι και η classic army ειναι γνωστη εταιρια. Αλλα ακολουθεις λαθος σκεψη.
Εγω θα εκανα τα εξης...
α)αποφασιζεις ποσα λεφτα διαθετεις... οπως πολυ σωστα ειπαν ολα τα παιδια πριν απο μενα με 100 δεν βρισκεις ουτε καν κινεζικο αμαρκο. Οτι και να δωσεις κατω απο 150 με 180 ευρω θα τα κλαις ειτε γιατι θα σου μεινει στα χερια στα πρωτα 3 παιχνιδια, ειτε γιατι δεν θα το ευχαριστηθεις καθολου και θα αρχισεις να ξοδευεις τα διπλα και τριδιπλα για να το αναβαθμισεις και στο τελος το εχεις πειραξει τοσο που δεν ειναι καν το ιδιο οπλο.
β) Αποφασισε τι ειδους οπλο σου αρεσει ... Πχ Μ4? Μ16? καλασνικοφ? G36? Μp5? και αρχισε να ψαχνεις μεσα σε αυτα που σου αρεσουνε... Εγω για παραδειγμα εχω μια προτιμηση στα Μ4 και τα παραπλησια... μου καθονται καπως καλυτερα στο χερι...  ;) ;) ;)
Και  γ) αν μπορεις πηγαινε σε καποιο μαγαζι να τα δεις παο κοντα ... και να δεις τι σου κανει... και μετα παιρνεις αυτο που θες.... Οτι και να δεις απο το δικτυο , το οπλο δεν ειναι μπλουζακι να το παρεις και δεν βαριεσαι αν δεν μου ταιριαζει ακριβως το φοραω και ετσι.... το οπλο πρεπει να σου ταιριαζει (στα γουστα στο χερι στο σωματοτυπο σου - αλλο οπλο θα παρει καποιος 1.60 υψος και αλλο ενας 2,10 ασχετα με το ποιο του αρεσει.) οσο το δυνατον περισσοτερο και ενας λογος παραπανω οτι το budget σου ειναι περιορισμενο και αρα μπορεις να το παρεις μονο μια φορα...

φιλε μου...βγαζης μια επιθετικοτητα η μου φενεται.
νεος ειναι και ασχετος...θελει υπομονη....

φιλικα

Γιωργος.
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Νοεμβρίου, 2010, 04:21:15 από sw1george »
C .  A  . T

CAVALRY  AIRSOFT  TEAM

Αποσυνδεδεμένος hellenicsun

• Φορολόγηση της Εκκλησίας τώρα!
  • Ανθυπασπιστής
  • *
  • Εγώ ειμ' εγώ και τα 'χω βρει με τη δική μου φάτσα!
    • Το blog μου στο ADSLgr
« Απάντηση #24 στις: 01 Φεβρουαρίου, 2011, 19:13:43 »
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα κάνω εδώ την ερώτηση μου:

Είμαστε τρεις φίλοι οι οποίοι επιθυμούμε να αγοράσουμε το 1ο μας AEG. Το budget όμως είναι περιορισμένο, και δε μπορεί να ξεπεράσει τα 200 Ευρώ σε καμία των περιπτώσεων. Προσωπικά γνωρίζω ως πολύ καλή εταιρία τη Classic Army και η σειρά Sportline (αν και κανένα από αυτά τα όπλα δε φαίνεται διαθέσιμο στο e-shop) αρκετά δελεαστική ως προς τις τιμές. Προφανώς όμως στη περίπτωση των όπλων AEG, ξέρω πως η ποιότητα είναι - κατά κάποιο τρόπο - ανάλογη της τιμής. Υποθέτω επίσης πως ένας 2ος γεμιστήρας ή μια 2η μπαταρία (ίσως και καλύτερη της παρεχόμενης) είναι απαραίτητα (?) επιπλέον έξοδα.

Υπάρχει κάποια λύση για εμάς; Από όπλα, μας αρέσουν μονάχα M15 & MP5 αλλά δε λέμε όχι σε άλλες προτάσεις αφού αναγκαστηκά πρέπει κάπως να τα φέρουμε όλα (τιμή, μοντέλο, ποιότητα, κλπ) κοντά.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τη βοήθεια.
You can get a lot farther with a kind word and a gun than a kind word alone.
http://twitter.com/#!/hellenicsun_

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #25 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 14:48:47 »
Για μένα η καλύτερη λύση από οικονομικής άποψης και ποιότητας είναι ένα ωραίο οπλάκι απο την classic army value package :)για αρχή μια χαρά είναι.....

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #26 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 19:09:17 »
ξεκινα με το μp5 ,για αρχη ειναι μια χαρα.
ζητα και μια εκπτωσουλα  ;)απο τον leonrdo,....παντα βοηθαει τα νεα παιδια ;)

Αποσυνδεδεμένος hellenicsun

• Φορολόγηση της Εκκλησίας τώρα!
  • Ανθυπασπιστής
  • *
  • Εγώ ειμ' εγώ και τα 'χω βρει με τη δική μου φάτσα!
    • Το blog μου στο ADSLgr
« Απάντηση #27 στις: 03 Φεβρουαρίου, 2011, 12:28:26 »
Για μένα η καλύτερη λύση από οικονομικής άποψης και ποιότητας είναι ένα ωραίο οπλάκι απο την classic army value package :)για αρχή μια χαρά είναι.....

Αυτό σκεφτόμαστε, για αρχή. Βέβαια κάναμε μια επίσκεψη στο κατάστημα όπου είδαμε από κοντά τα ακριβότερα μοντέλα και φυσικό επακόλουθο ήταν να σκεφτόμαστε πως θα αυξήσουμε το budget - πράγμα αρκετά δύσκολο. Βέβαια, δε θα μπορούσαμε να διαλέξουμε καλύτερη χρονική (οικονομικά) στιγμή αλλά δε πειράζει, μια ψυχή που είναι να βγεί, ας βγεί.

ξεκινα με το μp5 ,για αρχη ειναι μια χαρα.
ζητα και μια εκπτωσουλα  ;)απο τον leonrdo,....παντα βοηθαει τα νεα παιδια ;)

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Ίσως ζητήσουμε μια καλύτερη τιμή δεδομένου ότι και οι τρείς σκοπεύουμε να αγοράσουμε τα όπλα μας την ίδια μέρα, κάνοντας δηλαδή συνολικά μια αρκετά σεβαστή - ως προς το ποσό - αγορά.

Edit:
Για το συγκεκριμένο όπλο ποιά είναι η γνώμη σας; Δεν αναφέρομαι στο τύπο αλλά στην εταιρία και τη κατασκευή.
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=250
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Φεβρουαρίου, 2011, 12:55:40 από hellenicsun »
You can get a lot farther with a kind word and a gun than a kind word alone.
http://twitter.com/#!/hellenicsun_

Αποσυνδεδεμένος Tastas

• Λοχίας
  • *
    • B&K
« Απάντηση #28 στις: 03 Φεβρουαρίου, 2011, 16:34:45 »
Συμφωνώ με τον taylor
Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #29 στις: 03 Φεβρουαρίου, 2011, 21:27:04 »
Ίσως ζητήσουμε μια καλύτερη τιμή δεδομένου ότι και οι τρείς σκοπεύουμε να αγοράσουμε τα όπλα μας την ίδια μέρα, κάνοντας δηλαδή συνολικά μια αρκετά σεβαστή - ως προς το ποσό - αγορά.

4.... Εχει ψηθει και ο συναδελφος μου απο τη δουλεια..Την κυριακη τον πηρε ο υπνος ενω ειχε παρει μασκα και γυαλια για να ερθει :D πηγε και αυτος χτες απο το μαγαζι και ειδε τα οπλα καιιιιιιιιι
επαθε οτι παθαμε και μεις... :)