Αποστολέας Θέμα: πρώτο όπλο  (Αναγνώστηκε 74044 φορές)

Αποσυνδεδεμένος hellenicsun

• Φορολόγηση της Εκκλησίας τώρα!
  • Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Εγώ ειμ' εγώ και τα 'χω βρει με τη δική μου φάτσα!
    • Το blog μου στο ADSLgr
Απ: πρώτο όπλο
« Απάντηση #30 στις: 04 Φεβρουαρίου, 2011, 18:23:05 »
Τελικά αγόρασα ένα Colt Μ4Α1 της G&G Armament το οποίο για κάποιο λόγο δε ξεκολλάει από το χέρι μου!  :o ;D
You can get a lot farther with a kind word and a gun than a kind word alone.
http://twitter.com/#!/hellenicsun_

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #31 στις: 05 Φεβρουαρίου, 2011, 00:39:23 »
καιιιιιι εννοειται οτι σιγα μην επερνε ο hellenicsun και δεν επερνα εγω... χοχοχοχ
να μαι και γω κατοχος του ιδιου οπλου με τον hellenicsun.... παιζει σημερα να κοιμηθω αγκαλια με το αισθημα και μαζι να χω αγκαλια και το οπλο....

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
« Απάντηση #32 στις: 05 Φεβρουαρίου, 2011, 17:56:56 »
παιζει σημερα να κοιμηθω αγκαλια με το αισθημα και μαζι να χω αγκαλια και το οπλο....
Πίστεψέ με φίλαράκι δεν θα είσαι ο μόνος που θα το έχει κάνει αυτό!!Εγω δε σου κρύβω οτι πρώτο βράδυ ξύπναγα να δω αν είναι καλα ;D ;D ;D ;D
Απλά κάνε μια ερώτηση και στους περισσότερους εδω μέσα και θα καταλάβεις ;)
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #33 στις: 05 Φεβρουαρίου, 2011, 23:48:29 »
Πρόσεχε μόνο μην εκπυσοκροτήσει όταν θα το έχεις αγκαλία και σε κυνηγάει το αίσθημα! ;D

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #34 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2011, 18:34:01 »
Μόνο με το πρώτο μου πιστόλι το είχα αυτό λίγο.... Τελικά κοιμηθήκαμε χωριστά...

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #35 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2011, 20:10:00 »
Αυτό είναι το λιγότερο...πάλι καλά!για φαντάσου να νευρίαζε κ να στο πέταγε απο κανα παράθυρο! :D
δεν παίζεις με αυτα τα πράματα ;)

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #36 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2011, 22:35:14 »
Χαχχαχαχα τελικά την γλύτωσε το πιστολάκι μου... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #37 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2011, 23:56:02 »
Εμενα βασικα μεχρι και χρηματοδοτηση μου εκανε το αισθημα στην αγορα του οπλου (Λογω γενεθλιων σε λιγες μερες,σαν δωρο...)
εν τω μεταξυ πριν 3 ωρες μου λεει ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΛΟ!χαχαχαχ  (Το αστειο ειναι οτι επειδη εχει ενα φετιχ με το να σκορπαει λεφτα σε χαζα πραγματα αρα δεν μου γκρινιαζει που δινω λεφτα στα χομπυ μου αλλα τα εγκρινει κι ολας,εαν την αφηνα ειναι ικανη να μου περνε και το sniper που σταμπαρα στο καταστημα)

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #38 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 00:00:36 »
Εμενα βασικα μεχρι και χρηματοδοτηση μου εκανε το αισθημα στην αγορα του οπλου (Λογω γενεθλιων σε λιγες μερες,σαν δωρο...)
εν τω μεταξυ πριν 3 ωρες μου λεει ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΛΟ!χαχαχαχ  (Το αστειο ειναι οτι επειδη εχει ενα φετιχ με το να σκορπαει λεφτα σε χαζα πραγματα αρα δεν μου γκρινιαζει που δινω λεφτα στα χομπυ μου αλλα τα εγκρινει κι ολας,εαν την αφηνα ειναι ικανη να μου περνε και το sniper που σταμπαρα στο καταστημα)

Ερωτεύτηκα!

Αποσυνδεδεμένος Dionios

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #39 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 16:04:08 »
Παράθεση

καμια αδερφη ξαδερφη έχει? :P :P :P