Αποστολέας Θέμα: Νέος και Άπειρος (Εντελώς)  (Αναγνώστηκε 29661 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • SWAT Airsoft Team
Απ: Νέος και Άπειρος (Εντελώς)
« Απάντηση #15 στις: 28 Ιουνίου, 2012, 17:58:26 »
Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για το χρόνο που διαθέτετε προς βοήθειά μου!

Παραμένοντας στο budget και ψάχνοντας για μεταλλικό όπλο βρήκα αυτό (http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2230) το οποίο είναι από Hong Kong (δλδ όπως μου είπε και ο vaggelis κάτι ενδιάμεσο από China & Tawain). Μπορώ να έχω τη γνώμη σας παρακαλώ;

Έψαξα και για μεταχειρισμένο αλλά δε κατάφερα να εντοπίσω κάτι που να μου αρέσει αρκετά ή αν βρήκα, ήταν τσουχτερή η τιμή του.

Φιλικά,
Στέλιος.

Καλησπέρα Στέλιο,

Έχω το συγκεκριμένο όπλο και μπορώ να σου πω ότι η που θα το λατρέψεις ή που θα το μισήσεις!
Σε αρκετούς φίλους μου τα APS έβγαλαν κάποια τεχνικά πρόβλημα! Το δικό μου λειτουργεί χωρίς προβλήματα.  (μάλλον έτυχε αφού το χρησιμοποιώ σπάνια.) Επίσης χρησιμοποιώ μπαταριά μέχρι 9,6V.

Η μόνη ατέλεια είναι ότι δεν ταιριάζουν όλοι οι Μ4 γεμιστήρες του εμπορίου, στο συγκεκριμένο όπλο..  και καμιά φορά δε δεν κάνουν ούτε και οι γεμιστήρες που κατασκευάζει η ίδια η εταιρία xaxaxa... (για την ακρίβεια κουμπώνουν απλά δεν τροφοδοτούν σωστά τα BB's)

Επίσης οι γεμιστήρες ακόμα και αν κλειδώσουν στον υποδοχέα εμφανίζουν μεγάλο "τζόγο"!!! Αυτό το "τεχνικό θέμα" το εμφανίζουν όλα τα APS και τείνει να γίνει ποια χαρακτηριστικό τους γνώρισμα.
Το δε bolt catch χαλάει αρκετά εύκολα και απλά δεν λειτουργεί! Δεν επηρεάζει όμως την απόδοση του όπλου.

Κατά τα άλλα το blowback είναι δυνατό, έχει μεταλλικό σώμα, ενώ το φινίρισμα είναι αρκετά καλό.

Ελπίζω να βοήθησα,
Vangelis

« Τελευταία τροποποίηση: 28 Ιουνίου, 2012, 18:00:00 από Vangelis »