Αποστολέας Θέμα: Δημόσια Καταγγελία  (Αναγνώστηκε 107650 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gioalex

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: Δημόσια Καταγγελία
« Απάντηση #45 στις: 03 Μαΐου, 2010, 16:33:55 »
Κάτι τέτοια άτομα θέλουν ένα χέρι ξύλο για νουθεσία (των ίδιων) και παραδειγματισμό (των υπόλοιπων)...

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #46 στις: 03 Μαΐου, 2010, 20:49:21 »
παιδια εδω δεν παιζουμε ξυλο,απλα δεν τους παιζεις σε παιχνιδια[ για ξυλο πηγαινετε στα γηπεδα]

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #47 στις: 03 Μαΐου, 2010, 21:59:03 »
μπορεί να το θέλουν το ξύλο αλλά δεν τους βρίσκεις παναθεμά τους
στην έξω ζωή ας βγάλει ο καθένας άκρη όπως καταλαβαίνει με τις όποιες συνέπειες επιφέρουν οι πράξεις του
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #48 στις: 05 Μαΐου, 2010, 16:54:20 »
Πήγαινε στα άτομα που δάγκωσε και περιμένουν λεφτά

ποιον ενοείς εδώ? πάντως όχι τα παιδιά που 'δάγκωσε' εχτός και αν τα στέλνεις στους εαυτούς τους, πράγμα που δεν γίνετε

ΡΕ φίλε τι γλώσσα μιλάω;Κινέζικα;Αλβανικά;Αράβικα;Έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν καταλαβαίνεις τι λέω;Δεν γίνεται ο άλλος να το κατάλαβε και να απάντησε και εσύ μετά από 2 επεξηγητικά μηνύματα ακόμα να γράφεις ότι να ναι.
  μάλλον εσυ δεν ξέρεις να γράφεις απλά ελληνικά φιλαράκι και άσε τα back up από άλλους. Συνίθως όταν απαντάς στον  άλλο και του λες πήγαινε γιατί με εμένα έκανες συζητηση εκείνη τι στιγμή λογικό είναι το πήγαινε να ενοεί εμένα τώρα αν μιλάτε με κωδικούς που καταλαβένετε μόνο εσύ και ο ranger αυτό είναι άλλο θέμα για αυτό κόψε το ΡΕ και το αν καταλαβένω  μάλλον ήθελες να πεις "αυτό πηγαινε στα άτομα που δάγκωσε  " ΑΛΛΟΣ  έγραψέ άλλα ντι άλλων για αυτό μην ειρωνέυεσαι μια λογική αντίδραση .

Τώρα τι περιμένεις να σου πω;Τι  back up κλπ μου λες,σε λίγο θα πεις ότι έβγαλα και δεύτερο λογαριασμό για να με υποστηρίξω.Σιγά μη μιλάμε και με σήματα μορς που μιλάμε με κωδικούς.Αν είναι έτσι να μας πεις πως θες να σου απαντάω,με μορς,διαβραχιων ή σήματα καπνού;
Τέλος πάντων εγώ θα προσπαθήσω να μάθω ελληνικά αλλά μάθε κι εσύ λίγο συντακτικό.Και καμιά τελεία που και που καλό είναι ;)
Δεν θα αναφερθώ άλλο στο θέμα του τόπικ.Το λόγο τον εξηγεί η εικόνα στην αρχή του ποστ μου..

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #49 στις: 05 Μαΐου, 2010, 19:27:02 »
μην τσακώνεστε εδώ ρε παιδιά διότι το βοϊδόδερμο μας παρακολουθεί! και γελάει ......
πρίν δύο μέρες μπήκε μέσα!
Let the Valkyries ride again.