Αποστολέας Θέμα: Έχω βαρεθεί  (Αναγνώστηκε 42443 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apache

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: Έχω βαρεθεί
« Απάντηση #15 στις: 17 Μαρτίου, 2010, 14:53:54 »
μπραβο παλληκαρι , καλα τα λες

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #16 στις: 17 Μαρτίου, 2010, 18:15:22 »
Αλήθεια παλιοί παίχτες τι κάνατε για να έχει γερά θεμέλια το οικοδόμημα που ξεκινήσατε να χτίζετε κάποτε ; Διότι αν το οικοδόμημα πέσει θα πέσει από τα θεμέλια και όχι από το ρετιρέ.
Σαν νέος παίχτης λίγων μηνών δεν σας έχω γνωρίσει. Αλλά αλήθεια που μπορεί κανείς ; Σίγουρα στα πριβέ που παίζετε. Όχι δεν έχω κάτι με τα πριβέ μη βιάζεστε. Όμως εσείς ξεκινήσατε ένα χόμπι, εσείς φέρατε νέους στο χώρο και τελικά εσείς απομονωθήκατε. Τι συνέβη λοιπόν και αφήσατε τους νέου σας έρμαιο, να γίνουν κακοί παίχτες, να διοργανώνουν άσχημα παιχνίδια και τώρα να τους κατακρίνεται. Πείτε σας παρακαλώ ώστε να μην συνεχιστή η κατρακύλα του χόμπι που εσείς πρώτοι αναπτύξατε.
Συγχωρήστε με  αλλά αυτά τα λίγα ξέρω για εσάς, αυτά τα λίγα ερωτώ.

Αγαπητέ Τάλων  και παρακαλώ επέτρεψε μου το χαρακτηρισμό γιατί δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε.
Κάνω παράθεση το κομμάτι από το post σου γιατί πραγματικά αυτά που αναφέρεις είναι αυτά που πρέπει να προσέξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ότι αναφέρω είναι από καθαρά προσωπικές εμπειρίες που είχα μέσα από το airsoft.
 Το ξεκίνησα ενεργά και εντατικά από το 2005-06, χρυσές εποχές για όλους τότε και όταν καταφέρναμε να μαζευτούμε έστω 10-15 άτομα κάναμε πάρτι με το τόσο κόσμο.
Ο καιρός περνούσε και σιγά σιγά μαζευόταν νέο αίμα στο hobby, μην νομίζεις ότι και τότε που ήμασταν λίγοι τα πράγματα ήταν ρόδινα, αντίθετος και αυτή την εποχή είχαν περάσει σοβαρές φουρτούνες που αν δεν τις αντιμετωπίζαμε αυτή την στιγμή το τοπίο θα ήταν πολύ πιο διαφορετικό.

Στο πρώτο ερώτημα που έθεσες:
Τι θεωρώ εγώ σαν Κώστας και σχετικά από τη παλιά φουρνιά ότι έχω προσφέρει για το airsoft.
Πρόσφερα όσο μπορούσα να ψαχτώ ένα hotel ένα Σούνιο, μία χαμολιά μία Παιανία και ένα Κουβαρά, και αναφέρομαι για πεδία που παίζονται.
Και που ποτέ δεν ζήτησα από κανένα να μην τα χρησιμοποίηση.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι μαζί με το Helista ήμουν μέσα σε αυτούς που γίναμε κόκκινο πανί τότε για να φυλάξουμε το να μην πληρώνουμε φράγκο σε κανέναν που ήθελε να οικειοποιηθεί ένα χώρο προς εκμετάλλευση ώστε σήμερα μέχρι που το hotel έκλεισε να μην πέρασε ούτε ένας παίχτης και να άφησε λεφτά για εισιτήριο.
Ήμουν από τους παίχτες που βοηθησε για το όριο τον FPS. ώστε να μην θρηνούμε κρέατα στα παιχνίδια.
Ήμουν από τους παλιούς που προειδοποίησαν για παίχτες που η συμπεριφορά τους δεν ήταν και η καλύτερη απέναντι στην κοινότητα (fidel), και τότε κακοί βγήκαμε αλλά στην πορεία τα πράγματα έδειξαν.
Ήμουν από τους παίχτες που υποστήριξαν και πραγματικά χάρηκα για τον Βασίλη (sapper).
Ήμουν από αυτούς που συχνά δεν έπαιζαν, γιατί δάνειζαν το AEG στον νεότερο και τον είχαν από πίσω καθόλη την διάρκεια του game για να του δείξουν τι πότε και πως θα κάνει το οτιδήποτε για να γίνει παίχτης της προκοπης.
Ήμουν από αυτούς που χαλάσανε παρα πολύ από προσωπικό χρόνο για να ετοιμάσουν, να καθαρίσουν, να στήσουν ένα game για ΟΛΟΥΣ και όχι για μερικούς.
Από αυτούς που τα έξοδα για κινητό το μηνα λόγο airsoft έφτανε το λιγότερο 170 euro, ώστε να οργανωνόμαστε στα σβέλτα, να λύνουμε παρεξηγήσεις και κάνουμε μπροστά. (Πολλοί έχουμε μιλήσει με τις ώρες, για πολλά... και με τον Sapper, και με τον Zinza και με το filakio 8, και με πολλά παιδιά)

Συνοπτικά λοιπόν αυτό που εγώ πρόσφερα ήταν, χώροι για παιχνίδι, κέφι και όρεξη για στήσιμο παιχνιδιών, θέληση να δείξω και να επιμείνω μέχρι να μάθουν οι νεότεροι μου, συμμετείχα για τα όρια ώστε να μην κλαίμε (όχι τόσο πολύ τουλάχιστον σήμερα), ήμουν μέσα στο κράξιμο όσον αφορούσε παρατυπίες-παρανομίες και δεν έκανα πίσω ποτε, και όλα αυτά με χρόνο, κόπο και χρήμα που δεν μου περίσσευε ποτε, και δίχως ποτέ να ζητήσω κάτι πίσω από κανένα.
Αυτά θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα κομμάτι από τις βάσεις για τα θεμέλια που στήθηκαν και συμμετείχα με αυτό το τρόπο.

Και προχωράω στο γιατί τόσο καιρό χάθηκα και δεν φαίνομαι στα φόρουμ.

Όταν κάποια στιγμή και ενώ έχω φτάσει στο σημείο να ξενυχτάω πίσω από μια οθόνη, με ένα τηλέφωνο στο χέρι, η πρώτη έννοια όταν ξυπνάω είναι το airsoft και το πως θα στηθεί game, και ο τάδε "μανουριασε" με τον X κτλ, και ξαφνικά αρχίζουν κινήσεις όπως χαρακτηριστικά θυμάμαι...

Dulas
"Συγγνώμη φιλε αλλα αυτό που κανεις δεν είναι έτσι σωστό, το μπαμ (παράδειγμα) είναι τότε, με αυτό το τρόπο κτλ..."
 ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
"Τι μας λες σοβαρά? εμενα έτσι μου το δείξανε στην καισαριανή"

Dulas
"Φιλαράκι λυπάμαι αλλά το AEG σου είναι παραπάνω από τα όρια που αναφέρουμε στο post για το game"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις δεν παίζω...δικό σου είναι το πεδίο? εγώ ήρθα και θα παίξω αν δεν σου αρέσει φύγε"

Dulas
"Κάτω των 18 δεν παίζουν"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Είμαι πελάτης και ψωνίζω, και θα κάνω ότι θέλω, ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις δεν παίζω? δικού σου είναι το μέρος?"

Και πάρα πολλά τέτοιου είδους παραδείγματα ώσπου έφτασα στο σημείο "Ο"

Και λέω.

Σκάσω δεν σκάσω αυτό που είχα να προσφέρω το έκανα.

Τι είναι το airosft, ένα παιχνίδι, και ένα παιχνίδι δεν πρέπει ούτε να με αγχώνει ούτε να μου σπάει τα νεύρα, οπότε το ρίχνω στις BBs, παιχνιδάκια όποτε μπορώ με φίλους που έκανα μέσα από το hobby, με όρια και κανόνες που έτσι μου αρέσουν και από εκεί και πέρα, αν τα μάθανε καλύτερα στην Καισαριανή ας πάνε να παίξουν όπως μάθανε.

Απλά.
Από ένα σημείο και έπειτα πραγματικά κουράστηκα.

Εκεί που εστιάζω το πρόβλημα μέσα από την ιστορία του airsoft είναι από την στιγμή που ο Fidel κυνηγήθηκε από το hotel και το hellasairsoft και ξεκίνησε να μαζεύει κόσμο στην Καισαριανή.
Γιατί με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις το οποίο δεν ισχύει για όλους, πολλά παιδιά από αυτή την φουρνιά έστρωσαν σαν παίχτες και μάλιστα χωρίς πολύ κόπο, άλλοι πάλι συνέχισαν και συνεχίζουν να μαθαίνουν τους νέους όπως τους μάθανε, από εκεί και πέρα για αυτό λέω και θα το ξαναπώ.
 Το airsoft είτε μας αρέσει είτε όχι ανάλογα το στιλ, milsim ή ψεκάζω BBs, απευθύνεται για διαφορετικούς παίχτες, γιατί δεν κάνουν όλοι για όλα.

Και αυτό το βλέπετε κάθε εβδομάδα στο πεδίο.

Και όσον αφορά τις γκρίνιες και τους τσακωμούς πίσω από πληκτρολόγια, αυτά είναι για να είναι.

Γιατί το airsoft σαν hobby είναι εκεί έξω, στα ντουβάρια και στα δάση, στις BBs που σφυρίζουν, και την καλή παρέα με παγωμένες μπίρες μετά το παιχνίδι.

Όχι εδώ.

Εκφράζω καθαρά δικες μου απόψεις και πως εγώ σαν Ντούλας-Κώστας βλέπω το τοπίο του airsoft στην Ελλάδα.

Να με συγχωρείτε αν σας κούρασα και ελπίζω κάποια στιγμή να είμαστε καλά και να ανταμώσουμε σε κάποιο game open ή prive δεν έχει σημασία, σημασία έχει να βγάλουμε τα γούστα μας και όχι τις χολές μας.  :)
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #17 στις: 17 Μαρτίου, 2010, 21:53:14 »
Αγαπητέ Dulas...... αλίμονο εάν δεν επέτρεπα τον χαρακτηρισμό.

Εξάλλου αν και δεν έχουμε γνωριστεί έχω θετική άποψη για εσένα από ένα παλαιότερο νήμα που είχαμε συναντηθεί.

Επίσης φαίνετε και από το τον τρόπο που απαντάς.

Ελπίζω να γνωριστούμε από κοντά σύντομα.

« Τελευταία τροποποίηση: 17 Μαρτίου, 2010, 21:55:02 από Τάλων »
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #18 στις: 17 Μαρτίου, 2010, 22:33:10 »
Αλήθεια παλιοί παίχτες τι κάνατε για να έχει γερά θεμέλια το οικοδόμημα που ξεκινήσατε να χτίζετε κάποτε ; Διότι αν το οικοδόμημα πέσει θα πέσει από τα θεμέλια και όχι από το ρετιρέ.
Σαν νέος παίχτης λίγων μηνών δεν σας έχω γνωρίσει. Αλλά αλήθεια που μπορεί κανείς ; Σίγουρα στα πριβέ που παίζετε. Όχι δεν έχω κάτι με τα πριβέ μη βιάζεστε. Όμως εσείς ξεκινήσατε ένα χόμπι, εσείς φέρατε νέους στο χώρο και τελικά εσείς απομονωθήκατε. Τι συνέβη λοιπόν και αφήσατε τους νέου σας έρμαιο, να γίνουν κακοί παίχτες, να διοργανώνουν άσχημα παιχνίδια και τώρα να τους κατακρίνεται. Πείτε σας παρακαλώ ώστε να μην συνεχιστή η κατρακύλα του χόμπι που εσείς πρώτοι αναπτύξατε.
Συγχωρήστε με  αλλά αυτά τα λίγα ξέρω για εσάς, αυτά τα λίγα ερωτώ.

Αγαπητέ Τάλων  και παρακαλώ επέτρεψε μου το χαρακτηρισμό γιατί δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε.
Κάνω παράθεση το κομμάτι από το post σου γιατί πραγματικά αυτά που αναφέρεις είναι αυτά που πρέπει να προσέξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ότι αναφέρω είναι από καθαρά προσωπικές εμπειρίες που είχα μέσα από το airsoft.
 Το ξεκίνησα ενεργά και εντατικά από το 2005-06, χρυσές εποχές για όλους τότε και όταν καταφέρναμε να μαζευτούμε έστω 10-15 άτομα κάναμε πάρτι με το τόσο κόσμο.
Ο καιρός περνούσε και σιγά σιγά μαζευόταν νέο αίμα στο hobby, μην νομίζεις ότι και τότε που ήμασταν λίγοι τα πράγματα ήταν ρόδινα, αντίθετος και αυτή την εποχή είχαν περάσει σοβαρές φουρτούνες που αν δεν τις αντιμετωπίζαμε αυτή την στιγμή το τοπίο θα ήταν πολύ πιο διαφορετικό.

Στο πρώτο ερώτημα που έθεσες:
Τι θεωρώ εγώ σαν Κώστας και σχετικά από τη παλιά φουρνιά ότι έχω προσφέρει για το airsoft.
Πρόσφερα όσο μπορούσα να ψαχτώ ένα hotel ένα Σούνιο, μία χαμολιά μία Παιανία και ένα Κουβαρά, και αναφέρομαι για πεδία που παίζονται.
Και που ποτέ δεν ζήτησα από κανένα να μην τα χρησιμοποίηση.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι μαζί με το Helista ήμουν μέσα σε αυτούς που γίναμε κόκκινο πανί τότε για να φυλάξουμε το να μην πληρώνουμε φράγκο σε κανέναν που ήθελε να οικειοποιηθεί ένα χώρο προς εκμετάλλευση ώστε σήμερα μέχρι που το hotel έκλεισε να μην πέρασε ούτε ένας παίχτης και να άφησε λεφτά για εισιτήριο.
Ήμουν από τους παίχτες που βοηθησε για το όριο τον FPS. ώστε να μην θρηνούμε κρέατα στα παιχνίδια.
Ήμουν από τους παλιούς που προειδοποίησαν για παίχτες που η συμπεριφορά τους δεν ήταν και η καλύτερη απέναντι στην κοινότητα (fidel), και τότε κακοί βγήκαμε αλλά στην πορεία τα πράγματα έδειξαν.
Ήμουν από τους παίχτες που υποστήριξαν και πραγματικά χάρηκα για τον Βασίλη (sapper).
Ήμουν από αυτούς που συχνά δεν έπαιζαν, γιατί δάνειζαν το AEG στον νεότερο και τον είχαν από πίσω καθόλη την διάρκεια του game για να του δείξουν τι πότε και πως θα κάνει το οτιδήποτε για να γίνει παίχτης της προκοπης.
Ήμουν από αυτούς που χαλάσανε παρα πολύ από προσωπικό χρόνο για να ετοιμάσουν, να καθαρίσουν, να στήσουν ένα game για ΟΛΟΥΣ και όχι για μερικούς.
Από αυτούς που τα έξοδα για κινητό το μηνα λόγο airsoft έφτανε το λιγότερο 170 euro, ώστε να οργανωνόμαστε στα σβέλτα, να λύνουμε παρεξηγήσεις και κάνουμε μπροστά. (Πολλοί έχουμε μιλήσει με τις ώρες, για πολλά... και με τον Sapper, και με τον Zinza και με το filakio 8, και με πολλά παιδιά)

Συνοπτικά λοιπόν αυτό που εγώ πρόσφερα ήταν, χώροι για παιχνίδι, κέφι και όρεξη για στήσιμο παιχνιδιών, θέληση να δείξω και να επιμείνω μέχρι να μάθουν οι νεότεροι μου, συμμετείχα για τα όρια ώστε να μην κλαίμε (όχι τόσο πολύ τουλάχιστον σήμερα), ήμουν μέσα στο κράξιμο όσον αφορούσε παρατυπίες-παρανομίες και δεν έκανα πίσω ποτε, και όλα αυτά με χρόνο, κόπο και χρήμα που δεν μου περίσσευε ποτε, και δίχως ποτέ να ζητήσω κάτι πίσω από κανένα.
Αυτά θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα κομμάτι από τις βάσεις για τα θεμέλια που στήθηκαν και συμμετείχα με αυτό το τρόπο.

Και προχωράω στο γιατί τόσο καιρό χάθηκα και δεν φαίνομαι στα φόρουμ.

Όταν κάποια στιγμή και ενώ έχω φτάσει στο σημείο να ξενυχτάω πίσω από μια οθόνη, με ένα τηλέφωνο στο χέρι, η πρώτη έννοια όταν ξυπνάω είναι το airsoft και το πως θα στηθεί game, και ο τάδε "μανουριασε" με τον X κτλ, και ξαφνικά αρχίζουν κινήσεις όπως χαρακτηριστικά θυμάμαι...

Dulas
"Συγγνώμη φιλε αλλα αυτό που κανεις δεν είναι έτσι σωστό, το μπαμ (παράδειγμα) είναι τότε, με αυτό το τρόπο κτλ..."
 ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
"Τι μας λες σοβαρά? εμενα έτσι μου το δείξανε στην καισαριανή"

Dulas
"Φιλαράκι λυπάμαι αλλά το AEG σου είναι παραπάνω από τα όρια που αναφέρουμε στο post για το game"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις δεν παίζω...δικό σου είναι το πεδίο? εγώ ήρθα και θα παίξω αν δεν σου αρέσει φύγε"

Dulas
"Κάτω των 18 δεν παίζουν"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Είμαι πελάτης και ψωνίζω, και θα κάνω ότι θέλω, ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις δεν παίζω? δικού σου είναι το μέρος?"

Και πάρα πολλά τέτοιου είδους παραδείγματα ώσπου έφτασα στο σημείο "Ο"

Και λέω.

Σκάσω δεν σκάσω αυτό που είχα να προσφέρω το έκανα.

Τι είναι το airosft, ένα παιχνίδι, και ένα παιχνίδι δεν πρέπει ούτε να με αγχώνει ούτε να μου σπάει τα νεύρα, οπότε το ρίχνω στις BBs, παιχνιδάκια όποτε μπορώ με φίλους που έκανα μέσα από το hobby, με όρια και κανόνες που έτσι μου αρέσουν και από εκεί και πέρα, αν τα μάθανε καλύτερα στην Καισαριανή ας πάνε να παίξουν όπως μάθανε.

Απλά.
Από ένα σημείο και έπειτα πραγματικά κουράστηκα.

Εκεί που εστιάζω το πρόβλημα μέσα από την ιστορία του airsoft είναι από την στιγμή που ο Fidel κυνηγήθηκε από το hotel και το hellasairsoft και ξεκίνησε να μαζεύει κόσμο στην Καισαριανή.
Γιατί με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις το οποίο δεν ισχύει για όλους, πολλά παιδιά από αυτή την φουρνιά έστρωσαν σαν παίχτες και μάλιστα χωρίς πολύ κόπο, άλλοι πάλι συνέχισαν και συνεχίζουν να μαθαίνουν τους νέους όπως τους μάθανε, από εκεί και πέρα για αυτό λέω και θα το ξαναπώ.
 Το airsoft είτε μας αρέσει είτε όχι ανάλογα το στιλ, milsim ή ψεκάζω BBs, απευθύνεται για διαφορετικούς παίχτες, γιατί δεν κάνουν όλοι για όλα.

Και αυτό το βλέπετε κάθε εβδομάδα στο πεδίο.

Και όσον αφορά τις γκρίνιες και τους τσακωμούς πίσω από πληκτρολόγια, αυτά είναι για να είναι.

Γιατί το airsoft σαν hobby είναι εκεί έξω, στα ντουβάρια και στα δάση, στις BBs που σφυρίζουν, και την καλή παρέα με παγωμένες μπίρες μετά το παιχνίδι.

Όχι εδώ.

Εκφράζω καθαρά δικες μου απόψεις και πως εγώ σαν Ντούλας-Κώστας βλέπω το τοπίο του airsoft στην Ελλάδα.

Να με συγχωρείτε αν σας κούρασα και ελπίζω κάποια στιγμή να είμαστε καλά και να ανταμώσουμε σε κάποιο game open ή prive δεν έχει σημασία, σημασία έχει να βγάλουμε τα γούστα μας και όχι τις χολές μας.  :)
τον εχω γνωρισει τον τυπο αυτο[κωστας-παιανια]ειναι οπως τα λεει και ειναι ψυχη guarantee.

μπραβο Κωστα εχεις ποιοτητα.. :)

melas

Αποσυνδεδεμένος Sniper_Gr

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #19 στις: 18 Μαρτίου, 2010, 10:59:06 »
Είχα την ευτυχία να γνωριστώ με το Κώστα (Dulas) απο πάρα πολύ κοντά σε ένα καφέ στο Κορωπί μέσα σε μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την σύζυγο μου (Κηδεία της αγαπημένης της Θείας...Όχι ο Κώστας δεν ήταν στην Τελετή εμείς πήγαμε για καφεδάκι και χαλάρωση μετά...)

Έχω την ευτυχία στις λίγες φορές που μιλάμε στο τηλ να με αποκαλεί ΦΙΛΟ...
Μεγάλη τιμή για μένα άνθρωποι σαν τον Dulas και σαν τον Helista (Σε όσους δεν αρέσει δεν έχω πρόβλημα) και σαν τον Spaniard  και σαν αρκετούς άλλους να με αποκαλούν ΦΙΛΟ...

Ας ενωθούμε όλοι μας για το καλό της ενασχολησής μας...
Εαν είναι να πηγαίνουμε στα πεδία και μετά να σφαζόμαστε στα forums τότε σκατά...

Κάθομαι κλεισμένος μέσα και παίζω Battlefield : Bad Company που εκεί δεν μπορεί κανείς (μέχρι τώρα τουλάχιστον) αν είναι αθάνατος....

Βάγγος...

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 19 Μαρτίου, 2010, 10:51:27 »
ναι αγαπητε dulas αλλα αν ειχαμε μερικα παρομοια ποστ σου εδω και καιρο δεν θα ειμαστε ολοι καλυτεροι?
αν ησουν μεσα στα πραγματα δεν θα ειχαμε κανει ολοι βηματα μπροστα?
γιατι οταν ατομα αναγνωρισμενου κυρους και απολυτης αποδοχης αποσυρονται, δημιουργουνται ερωτηματα.
ρε παιδια ποιος σας εδιωξε ?ποιος σας ειπε οτι δεν σας θελουμε?ποιος σας ειπε οτι δεν σας εχουμε αναγκη?
και μονο με τα γραπτα μερικων ξυπνησανε διαθεσεις. ας το εκμεταλευτουμε.
και δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα γιατι και διαθεση για συνεργασια υπαρχει και πολλοι που δεν θελουν τις μανουρες.

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 19 Μαρτίου, 2010, 11:17:26 »
Rookiejo μην περιμένεις από έναν άνθρωπο να βάλει τάξη σε αυτό το μπάχαλο. Μην κατηγορείς τον Dula που δεν επεμβαίνει. Όπως είδες και άλλοι προσπάθησαν και είδες τι κατάφεραν. Όχι επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να πείσουν αλλά γιατί μιλάνε σε ντουβάρι.

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 19 Μαρτίου, 2010, 11:36:07 »
ποτε δεν μιλησα και δεν θα μιλησω μονο για εναν.
αλλα ατομα σαν το dulas και πολλους αλλους δεν εχουμε την πολυτελεια να τα στερουμαστε.
ας ξερουν οτι εχουν πλατες αν εχουν ορεξη και οτι δεν ειναι μονοι τους.
ας ξερουν οτι αν δεν μπορουν με καποιους παλιους και οι νεοι ειναι ωραιοι.
και μας λειπουνε οχι για να μαθουμε να πεταμε μπαλακια αλλα για να γινομαστε καλυτεροι σαν ανθρωποι.
 και σιγουρα δεν κατηγορω κανεναν και ποσο μαλλον αυτους που εχουν κανει τοσα
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Μαρτίου, 2010, 11:38:28 από rookiejo »

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #23 στις: 19 Μαρτίου, 2010, 23:07:25 »
ΜΗ ΣΒΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ

John Lennon Give Peace A Chance (Official Music Video)

Απλά κλειδώστε το νήμα !!

Αποσυνδεδεμένος Dimitris

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #24 στις: 30 Μαρτίου, 2010, 13:12:02 »
Αγαπητέ μου αν και νέος στο forum θα μου επιστρέψεις να σου πω μερικά πράγματα.
Κατ αρχήν περιστικά στος 2 άνθρωπους που χτύπησαν.
Σχετικά με το παιχνίδι με τους όποιους Ιταλούς ή ανώτερους από εμάς, εσένα κτλπ.
Τι σόι τακτική είναι αυτή που πριν αγωνιστείς ή δώσεις μια οποιαδήποτε μάχη θα πρέπει να δεις αν ο αντίπαλος είναι στα μέτρα σου?
Δεν θα σου κάνω περισσότερη ανάλυση αλλά είσαι λάθος.
Θα σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα και αν θες βλέπεις το νόημα.
Υπάρχει ένα άθλημα που ονομάζεται Ποδόσφαιρο Σάλας (5Χ5) και πριν από περίπου 12 χρόνια έγινε η πρώτη Εθνική Ομάδα και έλαβε μέρος στο πρώτο της πανευρωαπικό πρωτάθλημα.
Στου ομίλους κληρώθηκε με την Ρωσία, και όπως ήταν φυσικό έχασε άσχημα με 24-0 και ο MVP ου αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος (φαντάσου τι θα γινόταν διαφορετικά).
Πολλοί φωστήρες από την ΕΠΟ φοβήθηκαν πως ήταν εξευτελισμός και ήθελαν να καταργήσουν αυτό το άθλημα.
Πολλοί από τους παίκτες έκείνης της ομάδας ήταν συμπαίκτες μου και η άποψη τους ήταν πως με απλά λόγια ξεστραβώθηκαν και είδαν πράγματα που δεν μπορούσαν να φανταστούν.
Είναι ένα παιχνίδι ένα άθλημα ή ότι άλλο θες. Προκάλεσε πολύ δυνατότερους από εσένα και αν σου κάνουν την τιμή να σε αντιμετωπίσουν, μάθε, ρώτα και προσπάθησε να γίνεις καλύτερος και αν μπορείς να τους ξεπεράσεις, μα τότε μην ξεχάσεις πως θα πρέπει να κάνεις την τιμή και σε αδυνάτους και να τους μάθεις, να τους απαντήσεις και να προσπαθήσεις να τους κάνεις καλύτερους.

Αποσυνδεδεμένος SAPPER

• Ταγματάρχης
  • *
  • Si Vis Pacem Para Bellum
« Απάντηση #25 στις: 06 Απριλίου, 2010, 16:46:54 »
Βαγγελάκη δεν κόβεις το δούλεμα ???

Αποσυνδεδεμένος Pezonauths

• Επιλοχίας
  • *
  • World's deadliest weapon is a Marine and his rifle
« Απάντηση #26 στις: 19 Απριλίου, 2010, 22:24:32 »
Ακομα τσακωνεστε εσεις????πριν καμμια εβδομαδα ξαναγραφτηκα στο φορουμ του Σεντερ μετα απο 7 μηνες, (αφου με ειχαν κανει μπαν για ενα περιστατικο) αλλα και παλι το βρηκα ετσι οπως το αφησα , τσακωμοι - μπηχτες - παπαριες everywhere.Αν και οι διαχειριστες κανουν καλυτερα την δουλεια τους απο πριν ..ακομα υπαρχουν τσακωμοι και κοντρες.... μονο που τωρα δεν  ηταν το θεμα με τους ανηλικους αλλα μεταξυ των 'μεγαλων' και θα ρωτησω τωρα εγω.
Γιατι τσακωνεστε ολοι την ωρα ? Μηπως  εχετε να χωρισετε τπτ ?...Το αιρσοφτ ειναι για ολους , οποιος δεν γουσταρει να παιζει με εναν αλλον δεν παιζει...καθετε σπιτακι του η οργανωνει να παιξει με αυτους που γουσταρει και τελος......Ειλικρινα ο τιτλος ειναι 100% εγκυρος......Εχουμε ολοι βαρεθει.....Over and out
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Απριλίου, 2010, 23:16:46 από Pezonauths »

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #27 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 01:29:54 »
Ασχολουμαι παρα πολυ καιρο με το airsoft (Μια ολοκληρη εβδομαδα που ηταν η πρωτη φορα που επαιξα,και μια σημερα σε ενα open game και κατοχος AEG μολις 2 ημερων :P )
Ηρθα λοιπον και γω να πω την γνωμη μου,η οποια ισως να μην μπορει να ειναι και τοσο αντικειμενικη διοτι δεν γνωριζω καθολου την κοινοτητα αυτη...
Διαβαζοντας λοιπον βλεπω οτι υπαρχουν μερικα προβληματα παρεξηγησεις και λεω..μα και εδω προβλημα? Παντου σε ολες τις κοινοτητες-χομπυ-φορουμ κλπ γινονται στραβες και παρεξηγησεις...
Αμεσως πηγα να πω αχ εμεις οι ελληνες...στα καπακια σκεφτηκα οτι διαβαζωντας και ξενα φορουμ(οχι airsoft αλλα γενικα για διαφορες ασχολιες) Παντου γινονται παρεξηγησεις....
Λοιπον το θεμα ειναι πως θα εχουμε τις λιγοτερες απο αυτες...

Γραφωντας ο φιλος περι ενος ανθρωπου που χτυπησε και εαν καταλαβα καλα μιλαει κατα των διοργανωτων, εχω να πω η ισως να απορισω το εξης...
Γινεται να στραφουμε κατα του διοργανωτη ο οποιος ειναι ενας ανθρωπος που αφιλοκερδος προσπαθει να κανει κατι ? Το βρισκω λαθος κατα την ταπεινη μου αποψη..
(το αν ο διοργανωτης ισως εχει συμφεροντα απο καταστηματα κλπ το αγνοω και δεν το γνωριζω το θεμα οποτε το αφηνω)

Οπως και εγω καλη ωρα γνωρισα ενα χομπυ που παντα θα ηθελα να ασχοληθω και πο επιτελους ειμαι στην προσπαθεια να ασχοληθω με αυτο.
Οι αθανατοι ειναι μια πληγη που ανακαλυπτεται με το καιρο πιστευω(το καθε ατομο) και παντα θα υπαρχει και θα προσπαθουμε να διωχνουμε...

Εγω ειμαι χαρουμενος εστω και με την διοργανωση που βρηκα και γνωριζω σε πρωτη φαση και για τις μολις 2 φορες που επισκευτηκα 2 games ειδα κοσμο με καλη διαθεση.

Οπως διαβασα σε καποιο τοπικ του φορουμ για το θεμα να γινοταν συλλογος θα ηταν μια παρα πολυ καλη ιδεα αλλα στις ημερες μας κανεις δεν νομιζω να εχει τον χρονο να ασχοληθει με κατι τετοιο λογω των υποχρεωσεων που μας περιτρυγιριζουν..
Απο την αλλη κατι τετοιο απαιτει και το οικονομικο κομματι στο οποιο υπαρχει πολυς κοσμος που θα δυσανασχετισει οπως κλασικα συμβαινει σε διαφορες κοινοτητες-hobby
Ισως καλο θα ηταν για εγγραφη στο φορουμ η για την συμμετοχη στα παιχνιδια εφοσον δημιουργηθει συλλογος να υπογραφαμε καποια υπευθυνη δηλωση οτι κανεις δεν φερει την ευθυνη για οτι μας συμβει στο πεδιο πλυν του οτι θα πρεπει να ειμαστε εξοπλισμενοι με καποια βασικα πραγματα (Μασκες,γυαλια κλπ) ειδαλλως να μη μπορουμε να συμετασχουμε..
Ισως αυτο να ηταν και μια λυση με τους ανηλικους εαν ειχαν μια δηλωση απο τους κηδεμονες τους.Το θεμα απλα με τους ανηλικους ειναι οτι σαν νεοι δεν καταδεχονται ορισμενοι να κατανοησουν τους κανονες.
Θα θεωρουσα σωστο για να λαβει καποιος μερος σε καποιο game ακομη και αν αυτο ηταν ενα απλο open-game για χαβαλε να δηλωνει συμμετοχη απο πριν και καθε φορα καταφθανοντας στο πεδιο να υπογραφει χαρτι και να ελεγχονται τα στοιχεια του.
Τι θα πει ειμαι πελατης και κανω οτι θελω?Εισαι πελατης του ταδε μαγαζιου οχι του φορουμ η του διοργανωτη η της παρεας που μαζευτηκαμε εδω...
Ας μπει ενας ελεγχος κατα καποιο τροπο με ταυτοτητα δεν ξερω τι για τις ηλικιες..και να λεμε οτι αν δεν φυγει θα φωναξουμε την αστυνομια :P lol ...
Στο κατω κατω πως θα ερθει στον πεδιο εαν δεν τον φερει καποιος ενηλικος (αμαξι,κλπ)
Τι θα πει το οπλο μου ειναι παραπανω fps και θα κανω οτι θελω αν δεν σου αρεσει φυγε? Ειναι απλο βαζεις μια φωνη μαζευονται ολοι και λες παιδια αυτο κ αυτο...
τον κανεις να νιωσει ποσο μακακας ειναι και να σηκωθει να φυγει... Τι θα κανει? θα συμφωνησουν ΟΛΟΙ οτι δεν τον θελουν θα του πουν να φυγει κ αυτος θα μεινει?
Τελος παντων θα πρεπε ισως μια ομαδα ατομων καθε φορα στην αρχη ενος παιχνιδιου να ελεγχει τα ατομα που θα λαθουν μερος στο παιχνιδι και εαν θα μπορουν να συμετασχουν...
Δεν ξερω ισως λεω χαζομαρες απλα ειναι οι σκεψεις-αποριες ενος νεου ατομου σ αυτο το χωρο...

Μη σας πριζω αλλο
Ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα :)

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #28 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 09:11:22 »
φίλε μου, ωραία τα είπες, όμως χωρίς καμία διάθεση να σε αποπάρω ή να σε "πιάσω απο τα μούτρα" :

Αυτό το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα θέμα που αν δεις τις ημερομηνίες σταμάτησε να συζητήται στις 19 Απριλίου του 2010, δηλαδή πριν ένα χρόνο.

Αυτό που έκανες, δηλαδή να επιλέξεις να γράψεις εδώ για να πείς την ανυσηχία σου (η οποία επιπλέον δεν ταίριαζε στο θέμα, απλά ίσως σε εξέφραζε ο τίτλος, όχι τα περιεχόμενα), ονομάζεται necro-posting.

Μπορώ δε να σου πώ με βεβαιότητα, πως σίγουρα όλοι οι εμπλεκόμενοι στο θέμα τότε, ενδέχεται να "θορυβήθηκαν" οτι κάτι εγινε.

Κατανοώ τις ανυσηχίες σου, όμως έπρεπε ίσως να βρεις ένα άλλο θέμα να τις γράψεις, ή να ανοίξεις ένα καινούριο...

Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι καλή αρχή στο χόμπι, ελπίζω όλα να πάνε καλά για σένα, και να βρεις το κατάλληλο περιβάλλον για να ευχαριστηθείς το παιχνιδι σου.

χαιρετισμοί,

Spaniard

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #29 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 10:03:40 »
Ουπς!!!! Ηταν η βαρεμαρα μου και η ωρα ακαταλληλη δεν λειτουργουσε το μυαλο απολυτα.. και ειπα να γραψω ενα ποστ..ξεψαχνιζα το φορουμ και δεν προσεξα ημερομηνια
Εαν εχει μουτζα ριχτε την μου...
Εαν θελετε σβηστε και το ποστ :)
Χαζομαρα μου και συγνωμη