Αποστολέας Θέμα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/03/2011 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ  (Αναγνώστηκε 34008 φορές)

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/03/2011 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
« Απάντηση #15 στις: 02 Μαρτίου, 2011, 18:19:06 »
Και ποιος σας ειπε οτι μπορειτε να κυκλοφορειται με τα AEG μεσα στην πολη ημερα Παρασκευη ?!?
Ο νομος ειναι ξεκαθαρος "Μεταφορα & χρηση μονο απο & προς τους ειδικους χωρους (σκοπευτηρια)".

Τα σκοπευτηρια ειναι ανοικτα Τεταρτες & Σαββατοκυριακα !!!
Αν σας σταματησουν για ελεγχο τι θα πειτε στους αστυνομικους ?!?

Ευχομαι να μην γινεται η αιτια για δυσμενεις εξελιξεις στο αθλημα μας !!!

Φιλικα,

G.P.S.

Υ.Σ. Δεν επεκτεινομαι στα περαιτερω (ορια ηλικιας, τυχον προβοκατορες κτλ.) ;)

Αποσυνδεδεμένος Ghost

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #16 στις: 03 Μαρτίου, 2011, 10:38:14 »
LoL το πεδιο της ελευσινας δηλαδη θεωρειται σκοπευτηριο? η το πεδιο της καισαριανης το σαββατοκυριακο θεωρειται σκοπευτηριο? ο νομος ειναι ξεκαθαρος και ολοι ειμαστε παρανομοι.- συμφωνω με αυτα που λετε αλλα δυστυχως στα forums του airsoft, στην ειρωνια και στο να την πουμε στον αλλο ειμαστε νουμερο 1 (βαζω και τον εαυτο μου με αυτο το ποστ)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #17 στις: 03 Μαρτίου, 2011, 11:28:36 »
Δεν ειναι σκοπευτηρια αλλα αν σε σταματησουν στο δρομο, μπορεις να πεις οτι κατευθηνεσαι σε καποιο σκοπευτηριο ασχετο αν εσυ πας ελευσινα ή καισσαριανη.Την παρασκευη τι θα τους πεις?Χαλασαν μαζικα π.χ 8 οπλα και τα παμε στο καταστημα για σερβις?
Οσον αφορα την ειρωνια που λες, ειναι πραγματικα κριμα που καποιοι (Και δεν βγαζω τον εαυτο μου απο αυτο) πολλες φορες εκλαμβανουν την κριτικη (που στην ουσια γινεται καλοπροεραιτα για βοηθεια - προστασια του ιδιου ατομου εστω και μεσα απο την χρηση του χιουμορ) σαν ειρωνια. Επαναλαμβανω. προσωπικα μακαρι να μπορουσα να ερθω αυριο να τα πουμε και απο κοντα να δεις οτι κανενας δεν εχει τη διαθεση να την 'λεει' σε κανεναν παιχνιδι ειναι την τρελα μας κανουμε δεν εχω να κερδισω κατι. ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #18 στις: 03 Μαρτίου, 2011, 22:30:02 »
LoL το πεδιο της ελευσινας δηλαδη θεωρειται σκοπευτηριο? η το πεδιο της καισαριανης το σαββατοκυριακο θεωρειται σκοπευτηριο? ο νομος ειναι ξεκαθαρος και ολοι ειμαστε παρανομοι.- συμφωνω με αυτα που λετε αλλα δυστυχως στα forums του airsoft, στην ειρωνια και στο να την πουμε στον αλλο ειμαστε νουμερο 1 (βαζω και τον εαυτο μου με αυτο το ποστ)
Δεν ειναι σκοπευτηρια αλλα αν σε σταματησουν στο δρομο, μπορεις να πεις οτι κατευθηνεσαι σε καποιο σκοπευτηριο ασχετο αν εσυ πας ελευσινα ή καισσαριανη.Την παρασκευη τι θα τους πεις?Χαλασαν μαζικα π.χ 8 οπλα και τα παμε στο καταστημα για σερβις?
Οσον αφορα την ειρωνια που λες, ειναι πραγματικα κριμα που καποιοι (Και δεν βγαζω τον εαυτο μου απο αυτο) πολλες φορες εκλαμβανουν την κριτικη (που στην ουσια γινεται καλοπροεραιτα για βοηθεια - προστασια του ιδιου ατομου εστω και μεσα απο την χρηση του χιουμορ) σαν ειρωνια. Επαναλαμβανω. προσωπικα μακαρι να μπορουσα να ερθω αυριο να τα πουμε και απο κοντα να δεις οτι κανενας δεν εχει τη διαθεση να την 'λεει' σε κανεναν παιχνιδι ειναι την τρελα μας κανουμε δεν εχω να κερδισω κατι. ;) ;) ;)
Φιλτατε δυστυχως η δραστηριοτητα airsoft ειναι παρανομη.
Ευτυχως εις γνωσην & με την ανοχη της πολιτειας σε 2-3 μερη στην Αττικη παιζουμε & δεν μας "πειραζει" κανεις.
Ερχονται ριχνουν μια ματια, βλεπουν γνωριμες φατσες & φευγουν.
Αν μεχρι να φτασεις σε αυτα τα 2-3 "πεδια" σε σταματησει το οποιοδηποτε οργανο
που ενδεχομενως να μην γνωριζει την δραστηριοτητα μας πως νομιζεις οτι θα πραξει ?!?
Τι θα του πεις εσυ οτι κανεις με ενα πιστο αντιγραφο οπλισμου, βολτα στην Αθηνα να παρει αερα ?!?

Περα λοιπον απο τις "ειρωνιες" οπως αποκαλεις τα γραφομενα μας :
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ & ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ & ΤΩΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ.

Σας παροτρινω λοιπον αν δεν καταλαβαινετε τους λογους που δεν πρεπει να πατε για παιχνιδι ημερα Παρασκευη
τουλαχιστον να καταλαβετε γιατι δεν πρεπει να πατε για παιχνιδι ΑΥΤΗ την Παρασκευη. ;)

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #19 στις: 03 Μαρτίου, 2011, 22:53:28 »
Εγώ πάλι λέω να αρχίσω να παίζω κάθε μέρα να το βαρεθώ γιατί όπως πάει σε λίγο δεν θα μπορούμε να παίζουμε.
Τι μεγαλοβλακείες λέτε ορισμένοι και περνάνε στο φλου δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά..

Αποσυνδεδεμένος BALTAZOR

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #20 στις: 04 Μαρτίου, 2011, 00:41:39 »
Λοιπον παιδια ΑΚΥΡΟ για αυριο!!!για οποιν ηταν να ερθει...
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η΄ ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 04 Μαρτίου, 2011, 07:49:10 »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/03/2011 ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10.00 Π.Μ.!!! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ FREE ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ FPS ΚΛΠ! ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :)
εγω μολις εκλεισα τα 13 μπορω να ερθω να πεξω εχω παρει 4 οπλα και θελω να τα πεξω που να ερθω μπορειτε να μου πειτε. (mooning) (mooning) (mooning)

Παρασκευή ;;; στις 10 το πρωϊ ;;; Οκ....

κανονες ασφαλειας υπάρχουν;; ή είναι free ;;;

όριο ηλικίας υπάρχει;;; ή είναι free ;;;

εγω που είμαι 16 χρονών μπορώ να έρθω ;;;