Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• SCUD HUNTING - Ελευσίνα: 13 Μαρτίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: SCUD HUNTING 13-3-2011  (Αναγνώστηκε 122316 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SCUD HUNTING 13-3-2011
« Απάντηση #105 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 20:33:34 »
Τέτοιες στιγμές οι παρατηρήσεις για το παιχνίδι έρχονται δεύτερες...

Βασίλη, περαστικά, κουράγιο και δύναμη. Αν δεν την σταμάταγαν στην είσοδο, θα σου έστελνα την παρακάτω κυρία για να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα...

Αποσυνδεδεμένος Henno

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #106 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 23:20:28 »
Θα ειθελα ΄και 'γω με την σειρα μου να ευχηθω περαστικα στο Βασιλη και γρηγορα κοντα μας δυνατοτερος απο ποτε.

Στα του παιγνιδιου τωρα
Εκ μερους της ομαδας μας BRAVO 3 ZERO :
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που παραβρεθηκαν και μας τιμησαν με την παρουσια τους .
Ελπιζω να σας απζημιωσαμε εστω και λιγο για τον χρονο σας .
Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για τυχον λαθη και παραληψεις που εγιναν και να υποσχεθω καλυτερα και αρτιοτερα παιχνιδια στο μελον . ( καναπεδες , σουβλες , καφεδες κλπ  ;D 8) ;D )
Ετσι και αλλιως απο τα λαθη μας μαθαινουμε .  ;)

Τελος ενα ευχαριστω στο

για την προσφορα και την βοηθεια του .

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
« Απάντηση #107 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 23:53:41 »
μολις εμαθα για τον βασιλη.
Αγορι μου περαστικα και ειλικρινα ευχομαι παρα πολυ συντομα να γινεις καλα και χωρις προβληματα.
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

vaggosnikaia

• Επισκέπτης
« Απάντηση #108 στις: 15 Μαρτίου, 2011, 01:50:00 »
Θα ειθελα ΄και 'γω με την σειρα μου να ευχηθω περαστικα στο Βασιλη και γρηγορα κοντα μας δυνατοτερος απο ποτε.

Στα του παιγνιδιου τωρα
Εκ μερους της ομαδας μας BRAVO 3 ZERO :
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που παραβρεθηκαν και μας τιμησαν με την παρουσια τους .
Ελπιζω να σας απζημιωσαμε εστω και λιγο για τον χρονο σας .
Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για τυχον λαθη και παραληψεις που εγιναν και να υποσχεθω καλυτερα και αρτιοτερα παιχνιδια στο μελον . ( καναπεδες , σουβλες , καφεδες κλπ  ;D 8) ;D )
Ετσι και αλλιως απο τα λαθη μας μαθαινουμε .  ;)

Τελος ενα ευχαριστω στο

για την προσφορα και την βοηθεια του .
άντε και στο επόμενο διάσωση στρατιωτικών αιχμαλώτων από στρατόπεδα (βάσεις)και επανένταξη τους στη μάχη... λέω εγώ τώρα δεν είμαι και ειδήμων σ'αυτα .....

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #109 στις: 15 Μαρτίου, 2011, 10:03:40 »
ενα μεγαλο μπραβο  στον φιλο μας henno, εκανε πολυ καλη  δουλεια πολυ καλο σεναριο με πολυ καλο ρυθμο.ολη η παρεα ηταν πολλη καλη μπραβο σε ολους.περαστικα στον φιλο μας ουζι.καλη βδομαδα. ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος ANGELSWORD

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #110 στις: 15 Μαρτίου, 2011, 15:36:30 »
ενα μεγαλο μπραβο στον διοργανωτη.πολυ καλο παιχνιδι.ευχομαστε και αλλα τετοια παιχνιδια στο μελλον. ;)
angelsword

Αποσυνδεδεμένος ANGELSWORD

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #111 στις: 15 Μαρτίου, 2011, 15:39:35 »
περαστικα στον συνχομπιστα τον οποιο δεν τον γνωριζω.γρηγορα καλη αναρρωση.
angelsword

Αποσυνδεδεμένος Henno

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #112 στις: 15 Μαρτίου, 2011, 21:23:59 »
ενα μεγαλο μπραβο  στον φιλο μας henno, εκανε πολυ καλη  δουλεια πολυ καλο σεναριο με πολυ καλο ρυθμο.
ενα μεγαλο μπραβο στον διοργανωτη.πολυ καλο παιχνιδι.ευχομαστε και αλλα τετοια παιχνιδια στο μελλον. ;)
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα πισω απο αυτο το παιγνιδι υπαρχει μια ολοκληρη ομαδα BRAVO 3 ZERO που ετρεξε , προσπαθησε και ταλαιπωρηθηκε για αυτο το αποτελεσμα (καλο ή κακο ...) και θα ηταν πολυ αδικο να παρει ενας τα ευσημα για μια ομαδικη δουλεια.

Τελος σημερα  επισκεφτηκα τον φιλο ΒΑΣΙΛΗ στο ΚΑΤ και μου ζητησε να ευχαριστησω ολους σας για το ενδιαφερον και την συμπαρασταση σας.
Tον ειδα σχετικα ευδιαθετο για την κατασταση του ... και ας μην εχει δει ακομα την προσφορα του Vaszi . ;)
Αυριο Τεταρτη θα χειρουργηθει πρωτα ο θεος .
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Μαρτίου, 2011, 23:27:03 από Henno »

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #113 στις: 16 Μαρτίου, 2011, 08:57:05 »
ενα μεγαλο μπραβο  στον φιλο μας henno, εκανε πολυ καλη  δουλεια πολυ καλο σεναριο με πολυ καλο ρυθμο.
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα πισω απο αυτο το παιγνιδι υπαρχει μια ολοκληρη ομαδα BRAVO 3 ZERO που ετρεξε , προσπαθησε και ταλαιπωρηθηκε για αυτο το αποτελεσμα (καλο ή κακο ...) και θα ηταν πολυ αδικο να παρει ενας τα ευσημα για μια ομαδικη δουλεια.

Τελος σημερα  επισκεφτηκα τον φιλο ΒΑΣΙΛΗ στο ΚΑΤ και μου ζητησε να ευχαριστησω ολους σας για το ενδιαφερον και την συμπαρασταση σας.
Tον ειδα σχετικα ευδιαθετο για την κατασταση του ... και ας μην εχει δει ακομα την προσφορα του Vaszi . ;)
Αυριο Τεταρτη θα χειρουργηθει πρωτα ο θεος .
περαστικα και να πανε ολα καλα του ευχομαι..