Αποστολέας Θέμα: AIRSOFT CENTER ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ σε ΟΠΛΟ  (Αναγνώστηκε 35068 φορές)

Αποσυνδεδεμένος giannisl

• Υποδεκανέας
  • *
AIRSOFT CENTER ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ σε ΟΠΛΟ
« στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2010, 14:50:13 »
Αγόρασα ένα We Tech HiCap 5.1 περίπου πριν 1μήνα.  Από την αρχή που το αγόρασα άρχισα να ρίχνω καθημερινά μετά μεγάλης  μου χαράς.
Ξαφνικά πριν 1 εβδομάδα έφυγε η ασφάλεια και έπεσε στο πάτωμα. Την ξαναέβαλα σκεπτόμενος τι να κάνω για να μην ξαναγίνει. Όμως στην δεύτερη γεμιστήρα ξαναέφυγε πάλι στο πάτωμα και δεν έμπαινε με τίποτα. Έβγαλα το SLIDE (πράγμα πολύ εύκολο) όπου αυτό με βοήθησε να ξαναβάλω την ασφάλεια. Βέβαια μετά από αυτό άρχισε να ρίχνει το όπλο FULL AUTO !!!!!!  Αποφάσισα να το πάω εκεί που το πήρα για να το δουν.
Σήμερα (1 βδομάδα μετά) με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι το όπλο είναι έτοιμο και χρωστάω 20 e !!!!!!!!!!!!  :o :o
Μου είπαν ότι η εγγύηση δεν ισχύει γιατί το όπλο είχε ανοιχτεί και είχε χαθεί ένα ελατήριο στο slide.
Αρά με λίγα λόγια δεν υπάρχει εγγύηση αγοράζοντας όπλο από το συγκεκριμένο μαγαζί !!!! Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω ? Μόλις μου βγήκε η ασφάλεια να τους το πάω?!?!?!
Το όπλο ούτε μου έπεσε κάτω ούτε το κακομεταχειρίστηκα !!!!! Έκανα ότι θα έκανε ο καθένας.  Άπλα να αναφέρω ότι είμαστε μια παρέα από τρεις και είμαστε έτοιμοι να αγοράσουμε rifles. Έχασε ο κ. Airsoft Center τρεις πελάτες μετα από  αυτό. Δεν είναι τα λεφτά αλλά η κοροϊδία !!!!!!!!! Δεν είναι και μονοπώλιο πια στην Αθήνα άρα θα έπρεπε να προσέχει τους πελάτες του.

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
Απ: AIRSOFT CENTER ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ σε ΟΠΛΟ
« Απάντηση #1 στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2010, 17:00:56 »
Φίλε μου.....

το αν κάποιος είναι μονοπώλιο ή όχι δεν έχει να κάνει ούτε με την εξυπηρέτηση αλλά ούτε και με τον σεβασμό απέναντι στο πελάτη.

Όμως πιστεύω ότι έχει δίκιο που σε χρέωσε. Διότι όχι επενέβης απλά στο αντικείμενο αλλά απώλεσες και εξάρτημα αυτού. Σκέφτηκες ότι  ίσως η χρέωση έχει να κάνει με το ανταλλακτικό και την ώρα επιδιόρθωσης του αντικειμένου.

Εξάλλου μην ξεχνάς ότι σε όλα τα έντυπα με τους όρους εγγύησης αναφέρεται ρητά ότι μόνο σε εξουσιοδοτημένο σέρβις είσαι καλυμμένος πόσο μάλλον να το κάνεις μόνο σου.

Αλλά συνήθως κανείς δεν το διαβάζει.........

Φιλικά Τάλων.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2010, 20:36:10 »
δυστηχώς το δικό μου πόστ το σβήσανε και το υποβάλλω ξανά εδώ .
Εφόσον η εγγύηση λύεται αν ανοίξεις το όπλο τι συμβαίνει με τα πιστόλια που πρέπει να αφαιρέσεις το κλείστρο για να ρυθμίσεις  το χοπ απ ;
αν είναι να αλλάξεις κάννη,ελατήρια, κλπ εσωτερικά το καταλαβαίνω... αλλά ακόμα και για το κωλοχοπ απ λύεται η εγγύηση.
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος Engineer

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #3 στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2010, 22:05:08 »
Προφανώς ο τεχνικός  θα είδε και αλα πράγματα πειραγμένα  για να σε χρεώσει ...... και όπως λεει ο φίλος ταλων η χρέωση ισως ηταν για το εξάρτημα που έλειπε...... και να απαιτούσε πολυ χρόνο για να τοποθετηθεί ...ισως να εχεις πειράξει κατι που νόμιζες οτι  το κατεχεις ενω δεν το ειχες.
Οσον αφορά το κατα ριπας που έριχνε Ξαφνικά μου ακούγεται καπως ..... γιατι ο μηχανισμός μανδάλωσης ειναι βαθειά στο triger box  και πολυ δύσκολα χαλάει

Φιλικά πάντα πέτρος

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #4 στις: 05 Απριλίου, 2013, 12:02:14 »
ασχετος της συγκεκριμενης περιπτωσης , εχω να προσθεσω οτι σε μερικα riffles π.χ m4-m16 airsoft π λυνονται πανευκολα ,'η ιδια η κατασκευαστρια εταιρεια πολλες φορες δινει μερικα σημεια συντηρησης - λιπανσης ΕΝΤΟΣ του οπλου (κ δν εννοω ανοιγμα κλειστρου η gear box ) γι αυτο αλλωστε κ στα site τους δινουν ενα μινι οδηγο λυσιματος (blow up) απ τα βασικα μερη τ οπλου... η δικια μ απορια ειναι η εξης κ αν μπορει κ ξερει καποιος ας μ απαντησει .. ενα καταστημα airsoft γενικα , υποχρεουται να κανει συντηρηση στα οπλα π παραλαμβανει καινουργια ? διοτι αν εχει μενει ενα οπλο στο ραφι για 6-7 μηνες κ το αγορασει καποιος ποιος θα ευθυνεται αν τα τσιμουχακια θα εχουν γινει πετρα κ στο gear box υπαρχουν αραχνες ?
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #5 στις: 05 Απριλίου, 2013, 17:28:24 »
Αν όπως λες η ρέπλικα έχει μείνει στο ράφι τόσο καιρό, και σε περίπτωση που όταν αγοραστεί βρεθεί ότι έχει πρόβλημα τότε η ρέπλικα είναι μέσα στην περίοδο εγγύησης. Και το μαγαζί από το οποίο αγοράσθηκε η ρέπλικα είναι υποχρεωμένο να επισκευάσει δωρεάν την airsoft ρέπλικα.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 05 Απριλίου, 2013, 20:50:15 »
Αν όπως λες η ρέπλικα έχει μείνει στο ράφι τόσο καιρό, και σε περίπτωση που όταν αγοραστεί βρεθεί ότι έχει πρόβλημα τότε η ρέπλικα είναι μέσα στην περίοδο εγγύησης. Και το μαγαζί από το οποίο αγοράσθηκε η ρέπλικα είναι υποχρεωμένο να επισκευάσει δωρεάν την airsoft ρέπλικα.

+1

Να προσθέσω ότι κάθε κατάστημα είναι υποχρεωμένο να παρέχει γραπτή εγγύηση και ΓΡΑΠΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σύμφωνα με τον νόμο.
Αν δεν τα παρέχει αυτά, παρανομεί και συνεπώς το "λήξη εγγύησης λόγω κακής χρήσης" πάει περίπατο ενώ σε καμία περίπτωση ότι αγόρασες κάτι χωρίς το ένα από τα δύο ή χωρίς και τα δύο, τους καλύπτει να κάνουν τον Κινέζο.

Γενικά ότι παράξενο δείτε σε κάτι που αγοράσετε, επιστρέψτε το στο εκάστοτε κατάστημα χωρίς να δοκιμάσετε να βάλετε χέρι, όσο και απλό να φαίνετε. Ζητήστε ευγενικά να καταγραφεί ο λόγος που το επιστρέψατε για να σας απαντήσουν εγγράφως για όποια ενέργεια γίνει.

Πάντως οφείλω να πω τελευταία ότι βλέπω κάποια βελτίωση στο after-market και στην υποστήριξη πελάτη από κάποια καταστήματα αλλά κάποια άλλα παραμένουν σε Αφρικανικά επίπεδα εξυπηρέτησης.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #7 στις: 05 Απριλίου, 2013, 21:19:56 »
........... βλέπω κάποια βελτίωση στο after-market και στην υποστήριξη πελάτη από κάποια καταστήματα αλλά κάποια άλλα παραμένουν σε Αφρικανικά επίπεδα εξυπηρέτησης.

δυστηχως μονο απο ΚΑΠΟΙΑ καταστηματα....
οταν ο καταστηματαρχης σε βλεπει να μπαινεις και σε αφηνει να περιμενεις στο γκισε για ωρα επειδη αυτος "εχει δουλεια".... ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΣ !  :gunfight36:
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...