Αγόρασα ένα We Tech HiCap 5.1 περίπου πριν 1μήνα. Από την αρχή που το αγόρασα άρχισα να ρίχνω καθημερινά μετά μεγάλης μου χαράς.
Ξαφνικά πριν 1 εβδομάδα έφυγε η ασφάλεια και έπεσε στο πάτωμα. Την ξαναέβαλα σκεπτόμενος τι να κάνω για να μην ξαναγίνει. Όμως στην δεύτερη γεμιστήρα ξαναέφυγε πάλι στο πάτωμα και δεν έμπαινε με τίποτα. Έβγαλα το SLIDE (πράγμα πολύ εύκολο) όπου αυτό με βοήθησε να ξαναβάλω την ασφάλεια. Βέβαια μετά από αυτό άρχισε να ρίχνει το όπλο FULL AUTO !!!!!! Αποφάσισα να το πάω εκεί που το πήρα για να το δουν.
Σήμερα (1 βδομάδα μετά) με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι το όπλο είναι έτοιμο και χρωστάω 20 e !!!!!!!!!!!!

Μου είπαν ότι η εγγύηση δεν ισχύει γιατί το όπλο είχε ανοιχτεί και είχε χαθεί ένα ελατήριο στο slide.
Αρά με λίγα λόγια δεν υπάρχει εγγύηση αγοράζοντας όπλο από το συγκεκριμένο μαγαζί !!!! Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω ? Μόλις μου βγήκε η ασφάλεια να τους το πάω?!?!?!
Το όπλο ούτε μου έπεσε κάτω ούτε το κακομεταχειρίστηκα !!!!! Έκανα ότι θα έκανε ο καθένας. Άπλα να αναφέρω ότι είμαστε μια παρέα από τρεις και είμαστε έτοιμοι να αγοράσουμε rifles. Έχασε ο κ. Airsoft Center τρεις πελάτες μετα από αυτό. Δεν είναι τα λεφτά αλλά η κοροϊδία !!!!!!!!! Δεν είναι και μονοπώλιο πια στην Αθήνα άρα θα έπρεπε να προσέχει τους πελάτες του.