Επειδή έχω και εγώ ένα D-Boys Μ4 s-system θα σου πω ότι στο δικό μου άλλαξα ελατήριο για να παίζω και από 360 τώρα μου βγάζει ~310 και ναι το έκανα με 90αρι ελατήριο. Να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι το ποσοστό ανοχής των +5% αφορά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ. Δυστυχώς δεν μετράνε το ίδιο όλοι οι μετρητές, σε άλλον μπορεί να βγάλει 340 και σε άλλον 310 οπότε προσπαθούμε να φτιάξουμε τις ρέπλικες μας ~328 και ΞΕΧΝΑΜΕ το 5%. Μη μπαίνετε στο τριπάκι να το φτιάξετε ΑΚΡΙΒΩΣ 343-344 γιατί θα ξενερώσετε πολύ άσχημα αν στο επόμενο παιχνίδι σας βγάλει στο μέτρημα 349 ο Χ μετρητής και κοπείτε. Να έχετε πάντα στο μυαλό ότι τα FPS που βγάζει μια ρέπλικα και ειδικά κινέζικη είναι απροσδιόριστα (εκτός από κάποιες μάρκες), οι λόγοι είναι πολλοί, από το τι κατσαρόλα πήρε ο κινέζος και εφτιαξε το ελατήριο και με πόσες σπείρες μέχρι τι ποσότητα γράσου έβαλε στα γρανάζια του gear box. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ελάτε σε ένα παιχνίδι, μετρήστε το και αν δεν παίξετε δεν έγινε και τίποτα, θα έχετε τουλάχιστον τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά την εξέλιξη του παιχνιδιού, να εμπεδώσετε τους κανόνες ασφαλείας και παιχνιδιού, να δείτε αν γίνουν λάθη από άλλους παίκτες ώστε να μην τα κάνετε εσείς στο μέλλον και θα έχετε την ηθική ικανοποίηση ότι είχατε την υπευθυνότητα να μην παίξετε και να προκαλέσετε κάποιο τραυματισμό σε κάποιον. Μετά θα έχετε όλη σας την άνεση να το πάτε σε κάποιον για να το κάνει downgrade.
Συγνώμη αν βγήκα off topic.
Φιλικά Palladin
Υ.Γ. Όταν γράφω για όρια γράφω πάντοτε για τα όρια της Αθήνας.