Αποστολέας Θέμα: Captains Meeting συνέχεια και εδω....  (Αναγνώστηκε 32976 φορές)

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Captains Meeting συνέχεια και εδω....
« στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 03:00:29 »
..............
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Δεκεμβρίου, 2010, 19:37:50 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
Απ: Captains Meeting συνέχεια και εδω....
« Απάντηση #1 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 07:01:52 »
Παράθεση από: leonardo sunbird
Για το λόγο οτι εχω φάει ban, επειδή εργάζομαι σε καταστημα ειδών airsoft, από το άλλο φόρουμ συνεχίζω σε αυτό το forum, το θέμα του captain
Αν αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που εφαγες ban τοτε ειναι απαραδεκτο απο μεριας Airsoft Center Forum !!!  :o  :-X

Αν λοιπον ισχυει αυτο τοτε καλο θα ηταν να συνεχιστει το θεμα σε ενα "ουδετερο" forum.
Γραφοντας αυτο δεν θελω να κανω μομφη για το Greek Airsoft Forum (δεν μου εχει δωσει αφορμη αλλωστε),
επειδη απο οτι φαινεται παρασκηνιακα γινονται διαφορα, για λογους αντικειμενικοτητας & ελευθεριας λογου θα ηταν ισως προτιμηταιο.

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #2 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 11:08:42 »
Το τι είναι απαράδεκτο και τι όχι..... δε θα κάτσω να το αναλύσω.....
το ποιος τρωει τα λυσσακά του και ποιος όχι..... λιγο με ενδιαφέρει....
Γουστάρω να παίζω airsoft, να ασχολούμαι με το airsoft και να βοηθάω όπου μπορώ και τίποτα άλλο παραπάνω.....
Εργάζομαι σε ένα καταστημα και κάνω τη δουλεια μου όπως θα την έκανα οπουδήποτε αλλου
τίμια και ηθικά .... λογικό να με συνδέουν.... αλλα τους συνδέω και εγώ......

Απο κει και πέρα ιντριγκες και κακοήθειες κατά εμού ή της ομάδας μου, πολύ ευχαρίστως
να τους κάνω να πουν τον Δεσπότη , Παναγιώτη.....

και ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ το εξής:

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .... εδώ είμαι.

ΚΥΡΙΟΙ... ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΤΕ στο μυαλό σας και μη με εμπλεκετε και με συνδέετε με τα AIRSOFT SHOPS .
Πληρωνομαι ένα μεροκάματο για να κάνω την δουλειά μου ΕΝΤΙΜΑ και ΗΘΙΚΑ, οπως θα την έκανα οπουδήποτε αλλού.

ΚΥΡΙΟΙ αφήστε στο παροξυσμό σας με τον LEONARDO και την TAS, εκτός και αν σας βαζουν να τα βάζετε πισώπλατα μαζί μας.

ΚΥΡΙΟΙ βγαλτε τα εσωψυχά σας αλλού.

ΚΥΡΙΟΙ Λαθος χόμπυ διαλέξατε.

ΚΥΡΙΟΙ Μη με αναγκάσετε να βγουν στο "αέρα" παρατυπίες των δήθεν καλών της κοινότητας...

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ θα εκτεθούν πολλοί.

Φχατο Πολύ .....

;D ;D

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #3 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 15:16:55 »
....................
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Δεκεμβρίου, 2010, 19:38:20 από leonardo sunbird »

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #4 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 15:20:26 »
επι τη ευκαιρία.... για ρωτησε το αφεντικό σου.... σου επιτρέπει να μπεις σε αυτό το φόρουμ....;;;
ή φοβάσαι μη σε απολύσει;;; ;)

Το δικό μου το αφεντικό μου το επιτρέπει..... ;D

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 18:24:44 »
Ευκαιρια εψαχνα, για να πισω την γυναικα να παραγγειλω σουβλακια!!!

Επισης Salamine153 πια ειναι η αποψη σου για το Meeting?

Παράθεση από: ROOKIEJO στις Χθες στις 15:33:51
θα ηταν μια καλη ευκαιρια μαζι με μια κοπη πιτας το δευτερο σαββατο του νεου χρονου ετσι ωστε να εχει και τον εορταστικο και ενωτικο χαρακτηρα που αρμοζει στον θεσμο.
ουτως η αλλως θεματα θα προκηπτουν συνεχως καθως δεν ειμαστε απολυτα κυριοι των τυχον εξελιξεων.
μια προυποθεση    τα θεματα να ειναι ηδη γνωστα για να μπορουν να συζητηθουν στις ομαδες πριν την αποστολη εκπροσωπων

ναι συμφονω κ εγω !!!
καλω ειναι να γινει σε πεδιο.

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #6 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 19:57:11 »
........
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Δεκεμβρίου, 2010, 19:39:31 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 20:12:39 »
Ξιφία για την μπιχτή που έριξες κ επειδή δεν θα τον μαλάκα με τις μπιχτές καθενός...έχουμε κ λέμε
"Ο μεγαλύτερος αριθμός παιχτών είναι μέλος κάποιας ομάδας..."
"Αντικειμενικά είναι ένα αποδεκτό αντιπροσωπευτικό δείγμα."
Κ κάνε μου ένα copy/paste το πού έχω γράψει οτι αναφέρομε για τις 11 ομάδες που ήταν μόνο στο 2ο CM.
Νομίζω ή είναι ιδέα μου οτι διαβάζεις ότι σε συμφέρει.
Στα @@ μου και τα 2 μαγαζιά....δεν έχω κονέ με κανένα απο τους 2,ούτε κάποιος σας με ταίζει για να τον υποστηρίξω ούτε μου έχει δώσει δανεικά κάποιος απο τους 2 σας,ούτε τζαμπα πράγματα για να κάνω αβαβά.
Ο καθένας σας πάει να φάει το μεγαλύτερο κομμάτι απο μια πίτα που δεν είναι καν δικιά του,προσπαθόντας να γίνουν 5(!!!!) ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ομοσπονδίες-σύνδεσμοι-σύλλογοι ,ή όπως στον πέο θέλετε πείτε το, για το airsoft.....5 σύλλογοι για ένα χόμπι που κατα το γράμμα του νόμου είναι παράνομο!!!!Απο εκεί κ μόνο φαίνετε το ποιοί "πεινάνε" για να ηγυθούν αυτού του θίασου που ζούμε...έλεος δηλαδή με τους μεν κ τους δε...τα έχετε κάνει όλα ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΜΠΙΛΙΕΣ!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #8 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 21:35:47 »
.................
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Δεκεμβρίου, 2010, 19:40:18 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #9 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 21:39:08 »
Και τα τείχη κειμένων συνεχίζονται... Προσπαθούμε να μοιάσουμε στους Ευρωπαίους αλλά Ευρωπαίοι είμαστε στο όνομα μόνο.

Και το κάνατε πάλι θέμα μαγαζιών.

1) Γιατί να μη το συντονίσει το Captains Meeting κάποιος που δεν συνδέεται με κάποιο μαγαζί?
2) Ποιος έχει δικαίωμα να ψηφίσει? Γιατί και μια ομάδα 10 ατόμων που δημιουργήθηκε πριν 1 μήνα ομάδα θεωρείται.
3) Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να τηρεί μια ομάδα για να ψηφίσει?
4) Οι μεμονωμένοι (Έμπειροι) παίχτες γιατί να μείνουν στην απέξω? Ποιοι είναι οι λεγόμενοι Captains για να αποφασίζουν για τους υπόλοιπους?

Υ.Γ: Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Σας αγαπάω όλους.  :)

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 21:55:47 »
Έχω να σημειώσω τα εξής, χωρίς διάθεση να κρίνω κανέναν:

Εδώ έχουμε 3 θέματα που έχουν μπει στο mixer, άνοιξε το καπάκι και έχουμε σκατώσει όλη την κουζίνα:

1. Leonardo vs SAPPER ή SAPPER vs Leonardo (με όποια σειρά σας βολεύει).
2. Παλαιά Captains' Meetings και τρόπος διεξαγωγής τους.
3. ΝΕΟ Captains' Meeting και τρόπος διεξαγωγής του.

Leonardo/SAPPER ή SAPPER/Leonardo αν το δείτε λίγο ψύχραιμα και από πιο "ψηλά", ίσως διαπιστώσετε ότι με τον "τρόπο" σας, έχετε αντιστρέψει την σειρά προτεραιότητας αυτών των 3 θεμάτων με την προσωπική σας αντιπαράθεση.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ

ΚΡΙΤΕΣ - ΕΙΡΩΝΕΣ - ΜΕΝΤΟΡΕΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ δεν έχουν καμία θέση σε ένα χόμπυ που βασίζεται στην ευγενή άμιλλα και στον αυτοέλεγχο (εφόσον θέλουμε να μιλάμε για mili-sim). Η γενική αίσθηση όλων αυτών είναι ότι "δεν έχουμε μάθει να λέμε την γνώμη μας αλλά να προσπαθούμε να την επιβάλλουμε".

ΓΕΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Αυτό που μας αφορά ΟΛΟΥΣ είναι προτάσεις και λύσεις για την διεξαγωγή του επόμενου CM και μέτρα ώστε αυτό να γίνει με περισσότερη συμμετοχή και λιγότερες αμφισβητήσεις...

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 22:03:51 »
ρεεεεεε ξεκολατε ρεεεε τι εχετε παθει δεν βλεπετε τι πατε να κανετε.σταματηστε το εδω ρεεε παρτε βαθεια ανασα,τον αποψινο σου θυμο φυλατων για αυριο. (headbang)

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 22:11:56 »
Δική μας πρόταση:

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μέσω των forums, ετήσια ψηφοφορία και τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά και διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή, πχ 104 συμμετοχές (ονομαστικα), 104 ψήφοι σαν σύνολο, όχι δυνατότητα λευκής ψήφου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ όλοι οι κάτοχοι AEG και ενεργοί παίκτες σε public games εφόσον κλείσουν 1 έτος από την εγγραφή τους (πχ εγγραφή στις 10/04/2010, κλείνει έτος στις 10/04/2011, ψηφίζει για το 2012). Ατομική ψήφος κ όχι ομαδική.

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #13 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 22:14:51 »
ρεεεεεε ξεκολατε ρεεεε τι εχετε παθει δεν βλεπετε τι πατε να κανετε.σταματηστε το εδω ρεεε παρτε βαθεια ανασα,τον αποψινο σου θυμο φυλατων για αυριο. (headbang)
Το ποιο σωστο post σε ολα τα forum μεχρι τωρα !!!   (fubar)
Μακαρι να το ειχα ασπαστει & εγω σε αναλογες περιπτωσεις.  :-[

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2010, 22:22:50 »
Με 2 λόγια με είπες ηλίθιο, οτι δεν μου κόβει κλπ κλπ όμορφα...
ΑΛΛΑ.....(γιατί ΠΑΝΤΑ να υπάρχει αυτό το αλλά ε?) δεν μου απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογο με το μύνημα μου.
Τα παρακάτω είναι αυτά που έγραψα...
"Ο μεγαλύτερος αριθμός παιχτών είναι μέλος κάποιας ομάδας..."
"Αντικειμενικά είναι ένα αποδεκτό αντιπροσωπευτικό δείγμα."
Κ κάνε μου ένα copy/paste το πού έχω γράψει οτι αναφέρομε για τις 11 ομάδες που ήταν μόνο στο 2ο CM.
Νομίζω ή είναι ιδέα μου οτι διαβάζεις ότι σε συμφέρει.

Δεν βλέπω απάντηση στο αν είδες πουθενά να αναφέρομε στισ 11 ΜΟΝΟ ομάδες που ήταν...
Χέστικα αν πήγε ο καθείς στο CM ή αν πήγε για μπάνιο...απο τα 200-300 άτομα που παίζουμε το 70% περίπου είναι σε κάποια ομάδα.Ας αναλάβουν κ τις ευθύνες τους λοιπόν.Ομαδικό άθλημα είναι.
Δεν βλέπω απάντηση επίσεις στο ΑΝ διαβάζεις όσα σε συμφέρουν ή κάνεις επιλεκτικά copy/paste...
ΟΤΑΝ κ ΑΜΑ μου απαντήσεις σε αυτά τα 2 τότε κ μόνο θα έχεις δώσει μια εποικοδομιτική απάντηση.

Για τα μαγαζιά...όταν λοιπόν στο θέμα σου βάζεις κ εσύ τα μαγαζιά,γιατί δεν είδα πουθενά να λές "Άσε τα καταστήματα στην άκρη" (πλυν του τελευταίου σου ποστ) αλλα είδα να λες "Το αφεντικό σου σε αφήνει....???" κ "επειδή δουλεύω αλλού με έκαναν ΒΑΝ εκεί..." και στα καπάκια βάζεις ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ (!!!!) .....
Ε ρε φίλε είναι σαν μου έχεις ήδη διαλέξει πλευρά....κ εκεί λέω όσα είπα για τα καταστήματα...αλλά προφανός δεν έχεις ακόμα μάθει οτι όταν μπλέκεις 3ους ποιο πιθάνον είναι να μπλέξεις κ τα μπούτια σου μαζί.Όσο για το άλλο φόρουμ όταν έρθει η ώρα θα τα πώ κ απο εκεί...δεν κολάω κ το ξέρεις...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member