Παιδιά συγγνώμη που πετάγομαι αλλά διαβάζω στα fora ένα σορό γκρίνιες.
Καταλαβαίνω απόλυτα το jumbo και τον κάθε Λευτερη δηλαδή, που θέλει και ασχολείται, και καλά κάνει και προσφέρει ότι είναι αυτό που μπορεί για να στηθεί ένα game.
Αυτό το στοιχειώδη σεβασμό για το κόπο τουλάχιστο του κάθε παίχτη που παίρνει την απόφαση να διοργάνωση ένα παιχνίδι μόνο να σεβόμαστε και όλα θα είναι μία χαρά.
Γιατί στην τελική το airosft είναι πέντε πράγματα, απλά και μέχρι εκεί.
1)Είναι μία παρέα από γνωστούς και αγνωστους με κοινό χόμπι και ενδιαφέρον για αυτό.
2)ένα AEG
3)μια χούφτα BBs
4)ένα ζευγάρι γυαλιά
5)και το κυριότερο το να έχουμε όρεξη για το χόμπι, αν αυτή την μέρα ξυπνήσουμε στραβά, στραβά θα μας πάει και το game.
Και δεν χρωστάει κανένας τίποτα να τσαλακώνει τα νεύρα του και δεν χρειάζεται στην τελική.
Καλός κακός κάποια σενάρια είναι πιο απαιτητικά από αλλα, για αυτό λέμε δεν είναι όλοι για όλα.
Δεν είναι καθόλου ντροπή το να μην δηλώσω συμμετοχη αν δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, και αντί να είμαι αιτια να ξενερώσω συμπαίχτες μου, να κάτσω να κάνω το φωτογράφο.
Γιατί τα περί αθανάτων, όπως λέμε και στο χωριό μου καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
Δυστυχώς πολλά παιδιά δεν το καταλαβαίνουν νωρίς όταν το κάνουν εσκεμμένα, και κάποια στιγμή είναι αργά για να αλλάξουν την γνώμη που έχουν σχηματίσει οι παίχτες τις κοινότητας, και έρχεται η στιγμή που σου λένε γιατί δεν με κάλεσες στο game?
Και αυτό είναι ζόρικο σε επίπεδο ομάδας, γιατί αν εγώ κάνω για παράδειγμα κουταμάρα στο game επανειλημμένως, δεν αποκλείομε από τα game εγώ, αλλά μαζί με εμενα και ολόκληρη την ομάδα.
Λίγο φιλότιμο λοιπόν γιατί είναι ένα game, όσο ακόμα είναι game