Αποστολέας Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ...  (Αναγνώστηκε 43239 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ...
« Απάντηση #15 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 20:41:32 »
Το σημάντικο αυτό είναι ότι έλειξε καλά απλά βλέπω ότι άτομα όπως εγω που δεν έχω κάποιον γνωστό στην αστυνομία προφανώς δεν θα έχω καλή εξέλιξη μετά τον έλεγχο.
αναλογως αν θα πεσεις σε κεφαλο... :o
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #16 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 21:02:57 »
Το σημάντικο αυτό είναι ότι έλειξε καλά απλά βλέπω ότι άτομα όπως εγω που δεν έχω κάποιον γνωστό στην αστυνομία προφανώς δεν θα έχω καλή εξέλιξη μετά τον έλεγχο.
αναλογως αν θα πεσεις σε κεφαλο... :o

Τι εννοεί ο ποιητής;

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 19 Ιανουαρίου, 2011, 22:36:48 »
εγω παντος θεσσ εχω ενα γνωστο στη διας και θα τον κολλήσω το μικροβιο για να το κολλήσει και αυτος με την σειρα του σε αλλους και ετσι οταν θα βρεθουμε να παιζουμε με 3-4 ατομα απ την ασφαλεια οι ελεγχοι θα εχουν πλακα.... XDDDDD ασε που θα τους βαζουμε μονιμος terrorist να βγαζουμε το αχτι μας !

Αποσυνδεδεμένος fanioles

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #18 στις: 20 Ιανουαρίου, 2011, 12:51:07 »
εγω παντος θεσσ εχω ενα γνωστο στη διας και θα τον κολλήσω το μικροβιο για να το κολλήσει και αυτος με την σειρα του σε αλλους και ετσι οταν θα βρεθουμε να παιζουμε με 3-4 ατομα απ την ασφαλεια οι ελεγχοι θα εχουν πλακα.... XDDDDD ασε που θα τους βαζουμε μονιμος terrorist να βγαζουμε το αχτι μας !

Αυτό μας έχει φάει στην Ελλάδα...    Η κολεγιά και η συντεχνιακή αντιμετώπιση των πάντων..

Αν ήταν στην Αμερική αυτό το συμβάν και άκουγαν οτι ο προσαχθής είναι υιός στρατηγού, θα ήταν ακόμα εκεί και θα τον έλεγχαν.. 

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 20 Ιανουαρίου, 2011, 17:08:21 »

Αυτό μας έχει φάει στην Ελλάδα...    Η κολεγιά και η συντεχνιακή αντιμετώπιση των πάντων..

Αν ήταν στην Αμερική αυτό το συμβάν και άκουγαν οτι ο προσαχθής είναι υιός στρατηγού, θα ήταν ακόμα εκεί και θα τον έλεγχαν..

θα συμφωνησω απολυτα!
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 20 Ιανουαρίου, 2011, 17:23:36 »
το δικο μου ποστ γιατι το παραθεσες? ο αλλος λεει οτι ειναι γιος του ταδε...χελοου

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 20 Ιανουαρίου, 2011, 18:47:29 »
μου το εκανε αυτοματα το forum αγαπητε!
εξαλλου με κοκκινα γραμματα ειναι ευκρινες σε ποιον ακριβως κανω παραθεση!

helloo o o o oo  o 8)
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 20 Ιανουαρίου, 2011, 20:20:37 »
το θεωρισα οτι απλα το τονιζεις  ;D τι φταιω γω παλι σκεφτικα  8)

τελος παντων....τελος καλα ολα καλα. ο λογος που αυτο εγω ειναι οτι πρεπει να φερουμε ατομα σαν αυτα σε επαφη με μας. οχι για ρουσφέτια καθε αλλο..... αλλιος αντιμετωπίζει καποιος που εχει μια γνωση του αντικειμένου ενα aeg κτλ..... και αλλιος καποιος που βλεπει ενα M4 σε τσάντα να το πηγαίνουν βόλτα....αμα ειναι και σιδερενιο τοτε ειναι λιγο καπως....στην τελικη ισως να μαθουμε και μεις τιποτα απ αυτους

Αποσυνδεδεμένος saboter

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 21 Ιανουαρίου, 2011, 12:41:46 »
Πάντως από τα 8 αεροβόλα μου μόνο τα 2 έχουν σειριακό αριθμό οπότε το θεωρώ αδύνατο να δηλωθούν. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, το θέμα SANDMEN προχωράει?