Οταν ο διοργανωτης αναφερει καποιους κανονες και θετει καποια δεδομενα για το συγκεκριμενο του σεναριο θα πρεπει ολοι να το σεβονται αυτο.Βγαινει ο καθενας και λεει τα δικα του.......''επειδη δεν εχω midcap να φερω hicap'',''επειδη το οπλο μου ειναι 346fps δεν μπορω να παιξω?Λιγα fps πιο πανω ειναι...'', και αλλες φορες να εχουμε τα εξης θεματα τα οποια εχουν να κανουν καθαρα με λαθη της διοργανωσης και επειδη τα εχουν ζησει αυτα καποιοι παικτες σε προηγουμενα παιχνιδια τα κανουν και σε επομενα :Π.χ : πετυχαινεις το οπλο του αλλου και του λες γιατι δεν φωναζεις οπλο εξω?Και σου απανταει πως σε προηγουμενο παιχνιδι ο διοργανωτης μας ειχε πει πως δεν πειραζει εαν χτυπηθει το οπλο και δεν χρειαζεται να το βγαλουμε εκτος.
Γι`αυτο εχουμε Γ*****Ι το αθλημα γιατι ο καθενας κανει οτι θελει.Σας παρακαλω ολους να δειξετε λιγη σοβαροτητα σε καποια δεδομενα και κανονες που δεν πρεπει να αλλαζουν ποτε και για κανενα λογο και για να μη γινονται παρεξηγησεις!
Να τονισω πως τα παραπανω δεν τα αναφερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι,διοργανωτη και συμμετοχες αυτου,απλως βαση αυτων που αναφερθηκαν μου δοθηκε η αφορμη για να ποσταρω και να εκφρασω τη γνωμη μου