Αποστολέας Θέμα: κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή?  (Αναγνώστηκε 69655 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gsas

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή?
« Απάντηση #45 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 15:18:47 »
Τι να κάνουμε υποχρεώσεις!! μην σκας όμως έρχονται μέρες που θα βαρεθείς να παίζεις!!!!!! :D

Αποσυνδεδεμένος gsas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #46 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 15:21:33 »
Ερώτηση το όπλο παίζει να το βάλω στο αεροπλάνο στις αποσκευές ή με βλέπω μέσα για τρομοκρατία??? αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας ενημερώσει παρακαλώ γιατί αύριο ταξιδεύω για Σαλόνικα κ θέλω να το πάρω μαζί μου! ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #47 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 15:43:41 »
Ερώτηση το όπλο παίζει να το βάλω στο αεροπλάνο στις αποσκευές ή με βλέπω μέσα για τρομοκρατία??? αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας ενημερώσει παρακαλώ γιατί αύριο ταξιδεύω για Σαλόνικα κ θέλω να το πάρω μαζί μου! ευχαριστώ!
Kαλέ μου φίλε,απλά ξέχασε το!Θα έχεις θέμα.

Θα σου πρότεινα να το στείλεις με μία courrier,αναφέροντας τους ότι πρόκειται για πλαστική ρέπλικα/παιχνίδι,ή πακετάρισε το και στείλε το με το Κ.Τ.Ε.Λ.

Φιλικά.

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος gsas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #48 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 15:54:36 »
Κατάλαβα την επόμενη φορά θα το φροντίσω, τώρα είναι αργά! ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #49 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 16:29:59 »

Έχω την εντύπωση έως είμαι σίγουρος ότι είχα κάποια στιγμή κουβέντα για περίπτωση σαν την δικη σου με παίχτρια από το σινάφι μας εδώ η οποία δούλευε για αεροπορική εταιρία και σε ερώτηση της τής είχαν πει ότι μπορείς να τα μεταφέρεις στις αποσκευές σου ΕΑΝ τα έχεις από πριν δηλωμένα. Κανε το κόπο πρώτα και πάρε ένα τηλέφωνο την αεροπορική σου εταιρία και ρωτα καλού κακού, γιατί και άλλοι έστειλαν με κούριερ AEG (προς πώληση εσωτερικού) και βρέθηκαν στα δικαστήρια
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος Kallistos

• Ταγματάρχης
  • *
  • Umbrella Corp: Our business is life itself.
« Απάντηση #50 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 18:34:46 »

Σωστος ο φιλος πιο πανω. Θα σου δεχτούν το όπλο για μεταφορά, αν τους έχεις ειδοποιήσει τι μεταφέρεις και το ελένξουν οταν κάνεις check-in. Πάρε καλού κακού το νομο για τα αεροβολα, οτι δεν χρειάζονται αδεια. Καλό θα ήταν να το αμπαλάρεις με τετοιο τροπο που δεν γινεται εφικτό να καταλαβουν οτι μεταφερεις οπλο για λόγους καρφώματος. Να ξέρουν μόνο οσοι πρεπει τι κουβαλάς.
Δεν μπορεις να μεταφέρεις αέριο. Την μπαταρία καλό θα ήταν να την μεταφέρεις στις αποσκευές ή πάνω σου αλλά μακρυά απο το αεροβόλο.

Αποσυνδεδεμένος gsas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #51 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 20:14:36 »
θα μεριμνήσω την επόμενη φορά! τώρα μας τα χαλάει κ ο καιρός! ευχαριστώ παίδες! ;D