Αποστολέας Θέμα: ta fps  (Αναγνώστηκε 85473 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: ta fps
« Απάντηση #30 στις: 17 Νοεμβρίου, 2012, 10:31:07 »
Σε καποια παιχνιδια επιτρεπονται τα οπλα ελευθερου σκοπευτη (Υπο καποιοες προυποθεσεις) και σε καποια οχι.

Θα πρεπει να ελεγχεις το σεναριο και να βλεπεις αν το οπλο σου επιτρεπεται να παιξει ή οχι...

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Hell Reckies
« Απάντηση #31 στις: 19 Νοεμβρίου, 2012, 10:47:44 »
Εχω να κανω μια ερωτηση αρκετα σημαντικη για να ξερω τι να κανω..Εχω αγορασει αυτο το οπλο   http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2597  αλλα απο οτι εχω δει  δν επιτρεπεταινα το βαλω στα παιδια διοτι ειναι 464 fps οπως λεει το site.Δεν το ηξερα οταν το πηρα και τωρα ειναι αργα.Τι εχετε να πειτε?

1. Αγόρασες airsoft ρεπλίκα χωρίς να έχεις διαβάσει τους κανόνες του airsoft
2. Δεν ήξερες τι αγόρασες. Γιατί τα fps του είναι όχι απλά καλά, αλλά μερικές φορές και λίγα για ελεύθερο σκοπευτή
3. Δεν είναι αργά, νωρίς είναι ακόμα. Προλαβαίνεις να διαβάσεις τους κανόνες του airsoft
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος zair

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #32 στις: 27 Ιουνίου, 2013, 22:53:38 »
ναι,πιστευω πως οπψς και στον πολεμο ετσι και στο airsoft δεν πρεπει να υπαρχει οριο!!!! :gunfight30: :gunfight30:
I Have Such Sights To Show You...

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #33 στις: 27 Ιουνίου, 2013, 23:52:50 »
κατηγορηματικα οχι , γιατι α) σεβεσαι τους ορρους του διοργανωτη ,αν διαφωνεις δν πας καν η διοργανωνεις δικο σου παιχνιδη
β)( εκτος των sniper rifles) το airsoft ειναι παιχνιδη τακτικης κ μεθοδου κατα τη γνωμη μου, μπορει καποιος με ενα πιστολακι 280 fps  να βγαλει 50 ατομα .επισης καποιος αδαης π εχει φτιαξει ενα aeg 600 fps ξεροντας λιγο πολυ πια ειναι τα ορια ,μαλλον ειναι σε λαθος δρομο .
κ τελος το να πηγαινεις σε παιχνιδη κ να θες να παιξεις εις βαρος των αλλων ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ  , οποιος δν γνωριζει μπορει να διαβασει τις αραδες π εχουν γραφτει στο φορουμ για αυτο το θεμα . οποιος παλι γνωριζει αλλα νομιζει οτι αντεχει το πετσι του (οχι μονο να ριχνουμε αλλα να ''τρωμε'' κιολας ε ?... ) να διοργανωνει με την παρεα του παιχνιδια αλα taiwan,thailand,k φιλιπιννες style να δει τη εστι βερυκοκο .
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #34 στις: 28 Ιουνίου, 2013, 12:39:01 »
ναι,πιστευω πως οπψς και στον πολεμο ετσι και στο airsoft δεν πρεπει να υπαρχει οριο!!!! :gunfight30: :gunfight30:

Mε το μπαρδόν δηλαδή, αλλά ..... μήπως ενδιαφέρεσαι για δύο μηνάκια μπάργκο σαν σύμβουλος ασφαλείας σε γκαζάδικο, στον κόλπο του Άντεν? Εκεί δεν έχουν σίγουρα όρια fps οι μαυρούτσοι και θα είσαι στο στοιχείο σου. Στείλε μου p.m. να σε έχω υπ' όψιν.

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #35 στις: 28 Ιουνίου, 2013, 13:09:54 »

Όρια δεν υπάρχουν μόνο στο σύμπαν και στην ανθρώπινη βλακεία. Και εδώ δεν μιλάμε για το σύμπαν...

Mε το μπαρδόν δηλαδή, αλλά ..... μήπως ενδιαφέρεσαι για δύο μηνάκια μπάργκο σαν σύμβουλος ασφαλείας σε γκαζάδικο, στον κόλπο του Άντεν? Εκεί δεν έχουν σίγουρα όρια fps οι μαυρούτσοι και θα είσαι στο στοιχείο σου. Στείλε μου p.m. να σε έχω υπ' όψιν.

Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #36 στις: 28 Ιουνίου, 2013, 15:37:33 »
Τους κανονες τους βγαλαμε....για να μπορουμε να παιζουμε το χομπυ μας,χωρις να εχουμε παρατραγουδα!
Και να μην ξεχναμε πως εχουνε γινει ---ουκ ο λιγες----μετρησεις για αυτο το θεμα!και ολοι ξερουμε πλεον,τι ειναι το σωστο!Χωρις καμεια ανφισβητηση!.......

Αρα πρεπει να υπαρχουνε,οχι μονο για να υπαρχουνε,αλλα για να τηρουντε!
και αυτο για την πληρη ασφαλια μας και διασκεδαση μας

----ειμαι της γνωμης πως πρεπει να εχουμε οριο fps --------και οχι,ανεξελεκτα!ΝΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.......
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ;)

Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #37 στις: 28 Ιουνίου, 2013, 15:46:56 »
Ελα ντε! Γιατι αν δεν υπαρχει οριο, ο καθενας μας θα φερνει και το κυνηγετικο του.... (fubar)

Αποσυνδεδεμένος sadipolep

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #38 στις: 29 Οκτωβρίου, 2014, 14:19:35 »
Νομίζω ότι τα όρια μπαίνουν για κάποιο λόγο! Άρα με τα όρια!

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #39 στις: 29 Οκτωβρίου, 2014, 14:48:06 »
Προταση προς zinza:
οποιος εξυπνος επιμενει στο παιχνιδι να παιξει με παραπανω fps απο το επιτρεπτο, αναγκασε τον να ανταλλαξει το "οπλο" του με εναν της αντιπαλης ομαδας, για να "γευτει" ο ιδιος αυτο που κουβαλησε! Και μετα να εισαι σιγουρος οτι θα καταλαβει γιατι υπαρχουν τα ορια στο παιχνιδι....

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #40 στις: 29 Οκτωβρίου, 2014, 16:47:55 »
Προταση προς zinza:
οποιος εξυπνος επιμενει στο παιχνιδι να παιξει με παραπανω fps απο το επιτρεπτο, αναγκασε τον να ανταλλαξει το "οπλο" του με εναν της αντιπαλης ομαδας, για να "γευτει" ο ιδιος αυτο που κουβαλησε! Και μετα να εισαι σιγουρος οτι θα καταλαβει γιατι υπαρχουν τα ορια στο παιχνιδι....

poly kalo!axaxxaxa μπορει και να το κανω καλε μου φιλε!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.