Αποστολέας Θέμα: ta fps  (Αναγνώστηκε 85482 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ta fps
« Απάντηση #15 στις: 05 Ιουνίου, 2011, 00:30:45 »
ΟΧΙ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ να σε αφήσει να παίξεις αν ξεπερνάς τα όρια...
Τα όρια είναι όρια....μεχρι εκει κ τελος.
Αποδεχτείτε το, χωνέψτε το....είτε σας αρέσει είτε όχι το 344 είναι 344...δεν είναι ούτε 345 ούτε 350 ούτε 360.
Γιατί εσένα με τα 350 αντε να πούμε οκ...θα πεί ο άλλος...εμένα που είναι 355??? θα πούμε κ εκεί οκ?(λογικά ναι) θα σου πεί μετά κ ο άλλος...εμένα είναι 360...γιατί όχι εμένα δηλαδή...τί ειναι 10 FPS...κ παίζοντας την κολοκυθιά ανεβήκαμε 15 FPS  παραπάνω...
Αν ο διοργανοτής πάλι δεν ρωτήσει τους ΠΑΙΧΤΕΣ που του έκαναν την τιμή να πάνε στο παιχνίδι του τότε κακό του κεφαλιού του.
Οι παίχτες το αποφασίζουν κ όχι οι διοργανοτές...κ αν είσαι 345 να είσαι σίγουρος οτι θα πώ όχι, οπότε να μην πηγαίνεις σε παιχνίδια που παρεβρίσκομε.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος raven1970

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #16 στις: 05 Ιουνίου, 2011, 00:47:29 »
Οχι δεν ειμαι ποτε πανω απο το οριο και συνηθος ειμαι και κατω απο αυτο οποτε δεν εχω εγω θεμα απλα το ειπα και αναφερομε ως παραδειγμα το τελευταιο παιχνιδι στο οποιο με συμφωνη γνωμη διοργανοτων και παιχτων παιξανε καποια παιδια (καμοια 10 αρια μαλον) τα οποια ηταν πανω απο το οριο και με την προιποθεση να παιξουν μονη βολη αν δεν κανω λαθος,και δεν εγινε θεμα οστοσο αυτο ειναι μια μεμμονομενη περιπτοση και σιγουρα ο κανονας ειναι αυτος που ισχυει ,και να εκφρασω και μια απορια για τα bolt τελικα με ποσα fps παιζει ενα bolt action? εχω δει απο 450 εως 550 αυτα ειναι με η χωρις το 5%? θεωρω οτι ολα λυνονται με καλη θεληση και διαλογο αλοστε πανω απο ολα η διασκεδαση και ο χαβαλες και οχι τα νευρα!!!!!!!!!!
Dead man walking!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ghost Raider

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 13 Ιουνίου, 2011, 18:18:30 »
@kaliostro ~Sorry φιλαράκι αλλά αυτά που λες είναι μπαρουφες.Δεν είμαστε στο στρατό η σε σόματα ασφαλείας ενα + - 10 % είναι πάντα αποδεκτό και ακίνδυνο .

Τα όρια πρεπει να τηρούνται αλλα εκει που εχει νόημα οχι να κανετε επειδη διοργανώνετε ενα παιχνιδι τα αφεντικά .Για να επανερχόμαστε λιγουλάκι στην πραγματικότητα λεω εγω και αμα θέλεις να το παιξεις σκληρός και αντρας τραβα εκει που σε παιρνει εδω μεσα ολοι ασχολούμαστε με το χομπι που μας αρεσει και δεν γουστάρουμε αφεντικά πανω στα κεφαλια μας.

Φιλικά στα λεω μην αρπαχτείς απλά μάζεψε τον τσαμπουκά σου η  πουλα τον εκει που σε παίρνει.

Φιλικά Ξανά

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 13 Ιουνίου, 2011, 18:30:18 »
@kaliostro αληθεια ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε φιλε .....

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #19 στις: 14 Ιουνίου, 2011, 10:10:29 »
κύριε Ghost Raider,

σας παρακαλώ να βελτιώσετε την συμπεριφορά σας και να προσέχετε τις εκφράσεις σας. Είναι η δεύτερη φορά που είστε προκλητικός και με εχθρικές/προσβλητικές διαθέσεις προς τρίτους χρήστες. Επίσης, παραβαίνετε τον κανονισμό περί double posting.

Εάν συνεχιστεί η κατάθεση απόψεων με την ποιότητα επιπέδου Άλκη Γιαννακά, μάλλον θα αναγκαστώ να αρχίσω να διαγράφω δημοσιεύσεις.

Φιλικά πάντα, Vaszi bacsi.

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #20 στις: 14 Ιουνίου, 2011, 11:29:58 »
@kaliostro ~Sorry φιλαράκι αλλά αυτά που λες είναι μπαρουφες.Δεν είμαστε στο στρατό η σε σόματα ασφαλείας ενα + - 10 % είναι πάντα αποδεκτό και ακίνδυνο .

Τα όρια πρεπει να τηρούνται αλλα εκει που εχει νόημα οχι να κανετε επειδη διοργανώνετε ενα παιχνιδι τα αφεντικά .Για να επανερχόμαστε λιγουλάκι στην πραγματικότητα λεω εγω και αμα θέλεις να το παιξεις σκληρός και αντρας τραβα εκει που σε παιρνει εδω μεσα ολοι ασχολούμαστε με το χομπι που μας αρεσει και δεν γουστάρουμε αφεντικά πανω στα κεφαλια μας.

Φιλικά στα λεω μην αρπαχτείς απλά μάζεψε τον τσαμπουκά σου η  πουλα τον εκει που σε παίρνει.

Φιλικά Ξανά

Τα όρια είναι 328 +-5% απόκληση.....Το οποίο σημαίνει οτι 344 είναι στην απόκλιση του μετρητή.....Το όριο ΔΕΝ είναι 344 !!!
Το δικό μου AEG έχει μετρηθεί σε διάφορα παιχνίδια και έχει βγάλει από 326 μέχρι 342....
Αν εσύ θες να παίζεις με άτομα που είναι εκτός ορίων δική σου επιλογή, αλλά είναι και επιλογή του καθενός να μην δεχτεί να παίξει  με ένα άτομο το οποίο είναι εκτός ορίων - άρα δεν τηρεί ένα από τους κανόνες γιατί όπως και να το κάνουμε τα όρια που βάζει ο διοργανωτής έιναι ένας από τους κανόνες του παιχνιδιού (είτε είναι 328 +-5% είτε 350 είτε 500 για bolt action ειτε ειτε ειτε....)
Και που ξέρω εγώ μετά ότι ο παίχτης με το σκεπτικό ότι πέρασα από το παραθυράκι των fps δεν θα κάνει άλλη μαμακια (παράδειγμα να βγάλει τα γυαλιά του γιατί του θολώσανε).
Οι κανόνες και τα όρια που θεσπίζονται είναι για να τηρούνται όχι για να υπάρχουν παραθυράκια. Αυτό ισχύει και για τους παίχτες αλλά και για τους διοργανωτές. Το να τηρείς επίσης κάποιους Χ-Ψ κανόνες δεν σε κάνει να είσαι στο στρατό ή σε σώματα ασφαλείας Σου παρέχει ασφάλεια για παν ενδεχόμενο.
Τέλος με την φράση "μαζέψου ή πούλα αλλού τον τσαμπουκά σου"  βάζοντας μετά ένα "πάντα φιλικά" δεν το σώνεις, οπότε είτε το θές είτε όχι ο άλλος θα παρεξηγηθεί. Η άποψη του καθενός είναι πάντα σεβαστή αλλά να διατυπώνεται με τον σωστό τρόπο και όχι με τέτοιου είδους εκφράσεις. (Σου το λέω σαν άτομο που παραλίγο να τσακωθώ με κάποιον για μια φράση σε εισαγωγικά, που να μην έβαζα κιόλας φαντάσου τι θα γινόταν)
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 14 Ιουνίου, 2011, 12:47:27 »
Στις 5 Ιουνίου 2010 είχε γίνει το πρώτο Captains Meeting σήμερα είναι 14 Ιουνίου 2011, έκλεισε αισίως ένα χρόνο και μέσα σε αυτό το χρόνο σχεδόν όλοι όσοι πήραν μέρος και συμφώνησαν να ακολουθήσουν τα όρια σχεδόν όλοι δεν τα τηρούνε.

Την Κυριακή που πέρασε σε παιχνίδι από τα 48 περίπου AEG, τα σχεδόν 20 ήταν πάνω από τα όρια.
Θα παίζανε με 350 και όσοι ήρθαν είχαν την εντύπωση ότι τα AEG τους πραγματικά ήταν εντός ορίων, γιατί με αυτά παίζουνε τόσο καιρό.
Έβλεπες από 360 έως 410.
 Όλοι είχαν αλλάξει ελατήρια, και λέω εγώ τώρα, άντε και οι μετρητές που είχα είναι λάθος (δυο μετρητές).
Πως όμως στο μαμά το TM μέτραγε όλες από 270 έως 280, πως στο μαμά ήταν σωστά και όλα τα άλλα μόλις μετράγαμε με δικες μας BBs φεύγανε προς τα επάνω.
Γιατί δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι μετρητές.
Και μην παίρνετε όρκο ότι ένα 100-90αρι ελατήριο δεν βγάζει περισσότερα από ότι θεωρητικά πουλιέται.
Και το λέω γιατί δοκιμες έχουν γίνει πολλές, δοκιμάζουμε πχ ένα ΑΚ-47 TM, με ένα madbull και το έβγαζε μέσο ορο στα 230fps, μαμά το AEG κούτα, το μετράμε με τους XCORTECH μέσος ορος τα 290 όσο αναφέρεται και στις εργοστασιακές του μετρήσεις. πάρε μετά αυτά τα 50 fps και αν νομίζεις ότι είναι πολύ λίγα ανέβασε το λίγο και τραβα παίξε, και όχι ένας μόνο.

Και το δυστυχώς είναι ότι όλοι έχουν δίκιο, και το μαγαζί που το πούλησε θεωρώντας ότι το 90αρι είναι ok, και ο παίχτης που το πήρε και τραβιέται να παίξει και ο διοργανωτής που το πέρασε.

Και μετά μιλάμε για όρια.

Και να αναφέρω ξανά ένα παράδειγμα.
Παίρνουμε ολόκληρο το gearbox από ένα TM ΑΚ-47 το μετράμε και ρίχνει 290FPS, το παίρνουμε και το φορέσαμε σε ένα Dboys ΑΚSU, το μετράμε και έριχνε 400FPS, όπως είναι του αλλάζουμε ξανά σώμα και έριχνε πάλι 290FPS, αποτέλεσμα το ΑΚSU για να ρίξει το 100αρι κάτω από 349FPS έπρεπε να το κόψω 5 σπείρες ελατήριο και πάλι δούλευε μέγιση βολή στα 348FPS.
Δεν είναι μονο τα ελατήρια.
 μετρήστε τα ρημάδια 100 φορες πριν χτυπήσει κανένας.
Γιατί πονηριές όπως η πρόσφατη που πέρασε την Κυριακή ότι "άλλαξα μπαταρία έλα μέτρησε με" και όντως το AEG έριχνε 320 περίπου από 360, αλλα μόλις κούμπωσε 0,20 BBs ήταν τα ίδια πάλι, θέλουν προσοχή
Και τα λέω για open game, σε μιλημένο κάντε ότι σας φωτίσει ο μεγαλοδύναμος και κρατήστε το μούγκα, γιατί οι κουταμάρες στα open τα βλέπουν και κόσμος που δεν πρέπει.
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Ιουνίου, 2011, 13:06:08 από Dulas »
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 14 Ιουνίου, 2011, 14:33:25 »
ΟΧΙ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ να σε αφήσει να παίξεις αν ξεπερνάς τα όρια...
Τα όρια είναι όρια....μεχρι εκει κ τελος.
Αποδεχτείτε το, χωνέψτε το....είτε σας αρέσει είτε όχι το 344 είναι 344...δεν είναι ούτε 345 ούτε 350 ούτε 360.
Γιατί εσένα με τα 350 αντε να πούμε οκ...θα πεί ο άλλος...εμένα που είναι 355??? θα πούμε κ εκεί οκ?(λογικά ναι) θα σου πεί μετά κ ο άλλος...εμένα είναι 360...γιατί όχι εμένα δηλαδή...τί ειναι 10 FPS...κ παίζοντας την κολοκυθιά ανεβήκαμε 15 FPS  παραπάνω...
Αν ο διοργανοτής πάλι δεν ρωτήσει τους ΠΑΙΧΤΕΣ που του έκαναν την τιμή να πάνε στο παιχνίδι του τότε κακό του κεφαλιού του.
Οι παίχτες το αποφασίζουν κ όχι οι διοργανοτές...κ αν είσαι 345 να είσαι σίγουρος οτι θα πώ όχι, οπότε να μην πηγαίνεις σε παιχνίδια που παρεβρίσκομε.

+1 ενα αδερφε.... μ΄αρεσει που λεμε 328 +-5%, ποτε δεν κοιταμε το - 5% αλλα παντα συζηταμε για το +5%.
τα πραγματα ειναι απλα παιδια 344 fps παιζεις, 345 fps καηκες.. στο φιναλε φιναλε σε οποιον δεν αρεσουν τα υπαρχοντα ορια, ασχολειτε μονο με πριβε παιχνιδια και οχι με δημοσια...

Στις 5 Ιουνίου 2010 είχε γίνει το πρώτο Captains Meeting σήμερα είναι 14 Ιουνίου 2011, έκλεισε αισίως ένα χρόνο και μέσα σε αυτό το χρόνο σχεδόν όλοι όσοι πήραν μέρος και συμφώνησαν να ακολουθήσουν τα όρια σχεδόν όλοι δεν τα τηρούνε.

Την Κυριακή που πέρασε σε παιχνίδι από τα 48 περίπου AEG, τα σχεδόν 20 ήταν πάνω από τα όρια.
Θα παίζανε με 350 και όσοι ήρθαν είχαν την εντύπωση ότι τα AEG τους πραγματικά ήταν εντός ορίων, γιατί με αυτά παίζουνε τόσο καιρό.
Έβλεπες από 360 έως 410.
 Όλοι είχαν αλλάξει ελατήρια, και λέω εγώ τώρα, άντε και οι μετρητές που είχα είναι λάθος (δυο μετρητές).
Πως όμως στο μαμά το TM μέτραγε όλες από 270 έως 280, πως στο μαμά ήταν σωστά και όλα τα άλλα μόλις μετράγαμε με δικες μας BBs φεύγανε προς τα επάνω.
Γιατί δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι μετρητές.
Και μην παίρνετε όρκο ότι ένα 100-90αρι ελατήριο δεν βγάζει περισσότερα από ότι θεωρητικά πουλιέται.
Και το λέω γιατί δοκιμες έχουν γίνει πολλές, δοκιμάζουμε πχ ένα ΑΚ-47 TM, με ένα madbull και το έβγαζε μέσο ορο στα 230fps, μαμά το AEG κούτα, το μετράμε με τους XCORTECH μέσος ορος τα 290 όσο αναφέρεται και στις εργοστασιακές του μετρήσεις. πάρε μετά αυτά τα 50 fps και αν νομίζεις ότι είναι πολύ λίγα ανέβασε το λίγο και τραβα παίξε, και όχι ένας μόνο.

Και το δυστυχώς είναι ότι όλοι έχουν δίκιο, και το μαγαζί που το πούλησε θεωρώντας ότι το 90αρι είναι ok, και ο παίχτης που το πήρε και τραβιέται να παίξει και ο διοργανωτής που το πέρασε.

Και μετά μιλάμε για όρια.

Και να αναφέρω ξανά ένα παράδειγμα.
Παίρνουμε ολόκληρο το gearbox από ένα TM ΑΚ-47 το μετράμε και ρίχνει 290FPS, το παίρνουμε και το φορέσαμε σε ένα Dboys ΑΚSU, το μετράμε και έριχνε 400FPS, όπως είναι του αλλάζουμε ξανά σώμα και έριχνε πάλι 290FPS, αποτέλεσμα το ΑΚSU για να ρίξει το 100αρι κάτω από 349FPS έπρεπε να το κόψω 5 σπείρες ελατήριο και πάλι δούλευε μέγιση βολή στα 348FPS.
Δεν είναι μονο τα ελατήρια.
 μετρήστε τα ρημάδια 100 φορες πριν χτυπήσει κανένας.
Γιατί πονηριές όπως η πρόσφατη που πέρασε την Κυριακή ότι "άλλαξα μπαταρία έλα μέτρησε με" και όντως το AEG έριχνε 320 περίπου από 360, αλλα μόλις κούμπωσε 0,20 BBs ήταν τα ίδια πάλι, θέλουν προσοχή
Και τα λέω για open game, σε μιλημένο κάντε ότι σας φωτίσει ο μεγαλοδύναμος και κρατήστε το μούγκα, γιατί οι κουταμάρες στα open τα βλέπουν και κόσμος που δεν πρέπει.

ακουστε και κανεναν παλιοτερο, κατι ξερει και καποια πραγματα παραπανω εχει δει ο ανθρωπος για να τα λεει.

dulas σε ολα + , μεχρι και στους τονους που χρησιμοποιεις φιλε μου.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 14 Ιουνίου, 2011, 20:46:09 »
E μα έλεος, ένα χρόνο τώρα κρατιέμαι μακριά από πληκτρολόγιο.

Ένα χρόνο σχεδόν που αποφεύγω τα φόρουμ, (και ησύχασε το κεφάλι μου) διαβάζω μόνο και σπανια απαντάω, και αν προσέξετε,( αναφέρομαι στα φόρουμ της Αττικής) τη συχνότητα που γκρινιάζουμε για τα όρια, θα καταλάβετε ότι είμαστε όλοι για κλοτσιές.

Το ότι δεν συμφωνούμε όλοι με το X κανόνα ή το Ψ όριο κτλ, δεν σημαίνει ότι κάθε τόσο επιβάλλεται το ξεκατίνιασμα, χοντρό ή με το γάντι, και οι αναφορές.....
 "ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ FPS κτλ".

Ξέρω.

Aλλα δεν φαντάζεστε τι ζημια κάνουμε με το να βροντοφωνάζουμε, και με τις φωνές να επιβάλουμε τη γνώμη μας.

Ένα χρόνο τώρα να μου πει κάποιος πόσοι ασχολήθηκαν για σενάρια και βελτίωση αυτών?

Πόσοι ασχολήθηκαν με τσακωμούς και γκρίνιες για όρια και την κατάσταση του airsoft κτλ? και τι κάνανε για αυτό? τίποτα σχεδόν.

Με λίγα λόγια οι περισσότεροι ψοφάμε για μανούρα και σαματά, ελάχιστοι ψάχνονται για το hobby, στα παπάκια @@ μας το τι γράφουμε και ποιος τα βλέπει, και όταν το αγγούρι φτάσει κοντά μας θα πάρουμε όλοι τα AEG και θα τα βάλουμε εκεί που δεν τα βλέπει ο ήλιος... στα πατάρια τις ντουλάπες και τα υπόγεια δηλαδή, μην πάει ο νους σας στο πονηρό.

The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

Αποσυνδεδεμένος raven1970

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #24 στις: 17 Ιουνίου, 2011, 00:15:46 »
Εγω αυτο που εχω να πω παιδια ειναι οτι εχω σκοπο να πηγενω στα παιχνιδια με τα οπλα που διαθετω ενοιτε απο την στιγμη που αυτα ειναι μεσα στα ορια που λεει ο καθε διοργανοτης οποια και αν ειναι αυτα και πιστευω οτι ολοι ετσι πρεπει να κανουμε αλοστε παιχνιδι ειναι και ο σκοπος ειναι να περασουμε καλα και οχι να χαλαστουμε!!!!!!! ααααααααυτααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dead man walking!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #25 στις: 17 Ιουνίου, 2011, 22:34:28 »
Εγω αυτο που εχω να πω παιδια ειναι οτι εχω σκοπο να πηγενω στα παιχνιδια με τα οπλα που διαθετω ενοιτε απο την στιγμη που αυτα ειναι μεσα στα ορια που λεει ο καθε διοργανοτης οποια και αν ειναι αυτα και πιστευω οτι ολοι ετσι πρεπει να κανουμε αλοστε παιχνιδι ειναι και ο σκοπος ειναι να περασουμε καλα και οχι να χαλαστουμε!!!!!!! ααααααααυτααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ 1000... απλα

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #26 στις: 19 Ιουνίου, 2011, 21:59:57 »
Η ασφάλεια πρώτα παιδιά το έγραψα.

Για το λόγο ότι γνωρίζω τι κάνουν τα fps που στην ουσία δεν έχουν σημασία άλλα τα joule που βγάζει ένα όπλο όπως και το τι βολίδες χρησιμοποιεί ξέρω σε τι αναφέρομε !!!!Τώρα αν εσείς παίρνεται λάθος μέτρα ασφαλείας χωρίς να υπολογίζεται τι και πως είναι δικό σας θέμα  :-X.

Αποσυνδεδεμένος Revo

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #27 στις: 13 Ιουλίου, 2011, 01:32:00 »
Αν και αρκετά καινούργιος στο χώρο σε σχέση με αρκετούς εδώ μέσα θα έλεγα οτι στο όλο θέμα υπαρχουν δυο προβλήματα ένα οτι δεν υπάρχει μια ομοσπονδια με αποτέλεσμα και μια καλή νομοθεσια σε αυτο το θέμα με τα φπσ δηλαδη ποσο ειναι ασφαλές  και πόσο οχι αλλά και σε άλλα που μας απασχολούν με τελική συνέπεια ο καθένας να κάνει οτι θέλει .ΑΛΛΑ αφού δεν υπαρχουν τα παραπάνω επωφελούνται και τα καταστήματα αεροσφαιρισης που αφού τα βλέπουν όλα αυτά κάνουν τις αλλαγές τον ελατηρίων και οτι άλλο χρειαστει για να βγάλουν χρήμα.Αν υπηρχε η σωστη νομοθεσία για τέτοια παιχνίδια ολα τα όπλα θα είχαν τα σωστά φπσ γιατι τα εκτός οριών θα ηταν πλέον παράνομα και οχι απλος επικινδυνα αρα κατα την δική μου γνώμη πρεπει πρώτα να φτίαξουμε μια καλή βάση σε αυτο που αγαπαμε για να μπορέσει να μεινει σταθερο την οποία αυτη βαση την έχουμε αφήσει στην τύχη του θεού

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #28 στις: 17 Νοεμβρίου, 2012, 02:04:52 »
Εχω να κανω μια ερωτηση αρκετα σημαντικη για να ξερω τι να κανω..Εχω αγορασει αυτο το οπλο   http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2597  αλλα απο οτι εχω δει  δν επιτρεπεταινα το βαλω στα παιδια διοτι ειναι 464 fps οπως λεει το site.Δεν το ηξερα οταν το πηρα και τωρα ειναι αργα.Τι εχετε να πειτε?

Αποσυνδεδεμένος magic

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Re: Απ: ta fps
« Απάντηση #29 στις: 17 Νοεμβρίου, 2012, 08:30:41 »
Εχω να κανω μια ερωτηση αρκετα σημαντικη για να ξερω τι να κανω..Εχω αγορασει αυτο το οπλο   http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2597  αλλα απο οτι εχω δει  δν επιτρεπεταινα το βαλω στα παιδια διοτι ειναι 464 fps οπως λεει το site.Δεν το ηξερα οταν το πηρα και τωρα ειναι αργα.Τι εχετε να πειτε?

Το συγκεκριμενο ανηκει στην κατηγορια των sniper με ορια 500 - 550 και εμπλοκη οχι μικροτερη των 20 μετρων

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2