Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ι4 ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ 20/2/2011  (Αναγνώστηκε 19476 φορές)

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ι4 ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ 20/2/2011
« στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 00:09:12 »
Το πεδίο του ελαιουργείου θα παραμείνει κλειστό λόγω προπόνησης της ομάδος των Ι4.
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ι4 ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ 20/2/2011
« Απάντηση #1 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 12:18:39 »
παιδια οι προπονησεις μας καλο θα ειναι να μην γινονται κυριακες  πρωινα ,γιατι ετσι κοβεται πολυς κοσμος ,για λιγους...

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #2 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 17:56:28 »
Τελικά παίζει το ελαιουργείο;Είχα την εντύπωση ότι μετά την αλλαγή δημάρχου εκεί δεν θα υπήρχε περαιτέρω έγκριση

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 19:34:49 »
Φίλε μου δεν νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα το κλείσιμο του πεδίου του ελαιουργείου από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάποια άλλη προπόνηση σε κάποιο άλλο πεδίο και επιπλέον δεν είναι ένα-δυο τα πεδία στην αθήνα.... υπάρχει η ελευσίνα, η μαλακάσα, η καισαριανή, του πεδίο του καμπα το καντήλι.....Επίσης δεν έχω δεχτεί μύνημα από κάποιον που να μου ζητά την αποδέσμευση του πεδίου για την διεξαγωγή σεναρίου το οποίο θα σεβόμασταν σαν ομάδα και θα το αποδεσμεύαμε αμέσως.

Με απόλυτο σεβασμό και με καμία διάθεση διένεξης....

Agent 47 aka Βαγγέλης
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #4 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 20:21:00 »
Φίλε μου δεν νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα το κλείσιμο του πεδίου του ελαιουργείου από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάποια άλλη προπόνηση σε κάποιο άλλο πεδίο και επιπλέον δεν είναι ένα-δυο τα πεδία στην αθήνα.... υπάρχει η ελευσίνα, η μαλακάσα, η καισαριανή, του πεδίο του καμπα το καντήλι.....Επίσης δεν έχω δεχτεί μύνημα από κάποιον που να μου ζητά την αποδέσμευση του πεδίου για την διεξαγωγή σεναρίου το οποίο θα σεβόμασταν σαν ομάδα και θα το αποδεσμεύαμε αμέσως.

Με απόλυτο σεβασμό και με καμία διάθεση διένεξης....

Agent 47 aka Βαγγέλης

Βαγγέλη,
δεν είπα γιατί πάτε εσείς ή κάποιος άλλος,πιστεύω ήμουν σαφής.Ρώτησα αν τελικά έχουμε το ΟΚ από την τοπική αυτοδιοίκηση που ίσχυε ως τώρα,γιατί ο τότε ενδιάμεσος είπε ότι μπορούσαμε να παίζουμε μέχρι το τέλος του 2010.

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 21:09:17 »
Βαγγέλη,
δεν είπα γιατί πάτε εσείς ή κάποιος άλλος,πιστεύω ήμουν σαφής.Ρώτησα αν τελικά έχουμε το ΟΚ από την τοπική αυτοδιοίκηση που ίσχυε ως τώρα,γιατί ο τότε ενδιάμεσος είπε ότι μπορούσαμε να παίζουμε μέχρι το τέλος του 2010.

Δεν γνωρίζω εγώ ο ίδιος επακριβώς το τι γίνεται με το θέμα αυτό.... Τό θέμα για την συνεννόηση μεταξύ της κοινότητας μας και των υπευθύνων της τοπικής αυτοδιοίκησης τα γνωρίζει καλύτερα ο αρχηγός της ομάδος μας ο zinja.......
Και προς θεού δεν απευθυνόμουν στο δικό σου post αλλά στου mela.
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!