Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• SCUD HUNTING - Ελευσίνα: 13 Μαρτίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: SCUD HUNTING 13-3-2011  (Αναγνώστηκε 122356 φορές)

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
Απ: SCUD HUNTING 13-3-2011
« Απάντηση #90 στις: 13 Μαρτίου, 2011, 21:56:35 »
...Μόνο το τρέξιμο τα τελευταία μέτρα πριν το emergency extraction με κάποιους της άμυνας να μας καταδιώκουν (G.P.S μας χρωστάς κάτι πνευμόνια  ;D)...
Την 1η φορα μου ξεφυγατε γιατι φυλαγαν την αριστερη πλευρα σας οι COBRA.
Δεν με ειχε παρει χαμπαρι κανεις εκτος απο τον Adinows που ειχε χωθει σε κατι θαμνους & περιμενε (με εβγαλε & καθυστερησα μεχρι να ξαναμπω).
Μετα πηρα τα βουνα & τα λαγκαδια παλι απο αριστερα (ματαια προσπαθησε να ακολουθησει ο spiros.k ;)- φιλαρακι αλλα 5μ εμβελειας σου ελειπαν)
& βγηκα σε αυτο που νομιζα εμπροσθοφυλακη αλλα ηταν τελικα το κυριως σωμα χωρις τον συμπαικτη μου (papis) !!!
Εκανα καποιες εμπλοκες αλλα μολις ειδα με τι δυναμη τα εβαζα την εκανα οποτε & σας πηρα χαμπαρι ψιλοξεπνοος πλεον & λιγα μετρα πριν τα συνορα.

Στο επομενο υποσχομαι να ειμαι πιο fit για να χαρουμε ολοι περισσοτερες στιγμες "χαλαρωσης" !!!  ;D

Καλο θα ηταν να γινει μια εξιστορηση των γεγονοτων απο την διοργανωση που ηταν πανταχου παρων,
αφου αμυνα & επιθεση ειμασταν σε 3 διαφορετικους ΑΝΣΚ οποτε δεν εχουμε αποψη τι εγινε στους αλλους.
Μετα μπορουμε να τα εμπλουτισουμε με μικρα περιστατικα\ιστοριες που θα ειναι το κερασακι στην τουρτα !!! ;)

Αποσυνδεδεμένος scarface

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #91 στις: 13 Μαρτίου, 2011, 22:38:54 »
Περαστικα φιλε Uzi και γρηγορα παλι κοντα μας  :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #92 στις: 13 Μαρτίου, 2011, 23:02:51 »
Η σημερινή απόδοση  και η πολύτιμη βοήθεια του Ουζι στο σημερινό παιχνίδι, ανταμείφθηκε με "μάτι"  :(
Θα χειρουργηθεί αν όχι αύριο, την Τρίτη. Τώρα βρίσκεται στο ΚΑΤ στον 4ο όροφο   429 δωμ. , όποιος θέλει να τον επισκεφθεί.
( Βασίλειος Κοκκώνης)

Όσο αναφορά το παιχνίδι, από την πλευρά της Α20  η ροή κύλησε ομαλά και επιτυχημένα.

Ευχαριστούμε όλους που συνέβαλαν στη διεξαγωγή του παιχνιδιού (Β3-0)

Ευχαριστούμε τον Βαγγελάκη από τη Νίκαια που μας ακολούθησε σε όλη την αποστολή και αποθανάτισε όλη τη διάρκεια της αποστολής. Λυπούμαστε ιδιαίτερα που έχασε τη δική του κάμερα. :(

Αυτα τα ολίγα

Καλή εβδομάδα σε όλους.

« Τελευταία τροποποίηση: 15 Μαρτίου, 2011, 19:25:01 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος tRappED_7

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Sandmen airsoft team
« Απάντηση #93 στις: 13 Μαρτίου, 2011, 23:51:01 »
Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ στον Uzi καλή επιτυχία στην εγχείρηση και ταχεία ανάρρωση. Με το καλό να επιστρέψει γρήγορα ξανά κοντά μας.

Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ομάδας B3Z για το mil-sim airsoft scenario που μας χάρισαν σήμερα, για τον κόπο όλης αυτής της περιόδου και για την σημερινή μέρα.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνχομπιστές που παραβρέθηκαν  στο σημερινό παιχνίδι και που όλοι με την παρουσία τους και την στάση τους βοήθησαν στο να περάσουμε μια όμορφη και ιδιαίτερη ημέρα. Εμείς το χιλιοευχαριστηθήκαμε και καταφέραμε να περάσουμε από όλα τα στάδιοα των αποστολών και να φτάσουμε στο emergency extraction point.
Να ευχαριστήσω κι εγώ τον G.P.S. και mls που βοήθησαν στο να φτάσουμε στα σύνορά μας ακόμα πιο γρήγορα.... >:D

Η συνδεσμολογία των υλικών καταστροφής και τα....ίδια τα υλικά καταστροφής ...οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ιδιαίτερα εμπνευσμένα!!!  ;D

Μια από τις καλές στιγμές που μου έρχονται όταν το ζευγάρι spotter-sniper μου ανέφεραν ότι βλέπουν από ψηλά (μα που είχατε πάει...χαρ χαρ χαρ) το δορυφορικό πιάτο και τους πυραύλους ανάμεσα στα δύο κτίρια...και...όντως τα έβλεπαν...

Με εκτίμηση
tRappED_7
Sandmen airsoft team

Αποσυνδεδεμένος Yakuza

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #94 στις: 13 Μαρτίου, 2011, 23:57:50 »
Περαστικα ξανα και ξανα στον φιλο UZI και μακαρι να αναρωσει γρηγορα!
1.Αψογη συνεργασια με την ομαδα των SANDMEN και ιδιαιτερα στον φιλο BOBKID για το λογο οτι ημασταν και διδυμο!!
2.Αψογος ο συντονισμος απο ολους για την ωρα εναρξης του παιχνιδιου,ισως για πρωτη φορα!
3.ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
α)Κατατοπιστικη
β)Αναλυτικη
γ)Ακρως επεξηγηματικη
δ)Λεπτομερης
Με λιγα λογια η διοργανωση ηταν τελεια και ιδιαιτερα ο φιλος και διοργανωτης HENNO ηταν πολυ υπομονετικος και ελπιζω να του μεινανε μαλλια στο κεφαλι μαυτα που εζησε μαζι μας (mooning) (mooning)
Αναμενουμε τη συνεχεια.. (headbang) (headbang)
                                  ...ευχες για καλη βδομαδα σε ολους!!
Απο Κρητη μεχρι Japan εφτασε η χαρη μου

Αποσυνδεδεμένος raven1970

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #95 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 00:08:46 »
Περαστικα στο παιδι που χτυπησε σημερα και του ευχωμαι γρηγορα δυνατος κοντα μας!!!!!!!! Το παιχνιδι αψογο σε ολα τα σημεια του!!!!!!
Dead man walking!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #96 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 02:45:47 »
το αλλο παλι? το παλικαρι με την καμερα πως την εχασε? :S τιν παλι και τουτο..τι στραβη μερα ρε παιδια.τωρα μου σκασε η σκεψη οτι εγινε κι αυτο..

Αποσυνδεδεμένος deusxt

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #97 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 08:44:27 »
περαστικά στον uzi
γρηγορα ορθιος και ατσαλάκωτος απο δω και περα.

περα απο το δυσαρεστο περιστατικο το παιχνιδι ηταν απιστευτο. Πολύ καλό σεναριο, εξαιρετικά στημενο!!!
μου βγηκε η γλωσσα στο τρεξιμο. Προτεινεται η χρηση αναπαυτικών καναπεδων σε στρατηγικα σημεια και -γιατι οχι- καμια σουβλα στο τελος.

μπραβο και απο μενα στα παιδια! εξαιρετική δουλεια!!

Αποσυνδεδεμένος skaraveos

• Αρχιλοχίας
  • *
  • FOX-DIE S.F.G
« Απάντηση #98 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 09:01:58 »
Περαστικα σου UZI.....  κουραγιο και γρηγορη ανναρωση φιλε!

Το παιχνιδι ηταν απλα τελειο με κορυφαιο του σημειο, το οτι δειξαμε στη πραξη και οχι στα λογια,
οτι λειτουργουμε ολοι μαζι ομαδικα και στηριζουμε ο ενας τον αλλον, ασχετα αμα τον ξερουμε η οχι!

Εγω θα ριξω το ΜΠΡΑΒΟ μου, σε ολους μας!!!

Αναμενουμε το επομενο παιχνιδι.....

Προς: vaggosnikaia -> Αμα μας ξανακοψωχολιασεις ετσι και σε ξαναψαχνουμε, θα σε πλακωσω στα bb's!!!!!  ;) :) :D ;D
GK1

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #99 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 09:14:19 »
Περαστικά στον Βασίλη και από εμένα.

Ένα μεγάλο BRAVO στα παιδιά των B3Z,για όλα.Την διοργάνωση,το μεράκι,την υπομονή,το τρέξιμο και την πολύ καλή διάθεση.

Ένα μπράβο σε και σε όλους τους συμμετέχοντες για το ήθος και την προσπάθεια τους.Έν αναμονή αλλαγής χώρας  ;)

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #100 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 09:35:37 »
θεωρω μεγαλη μου τιμη που πηρα μερος σε ενα παιχνιδι που ηταν τελειο σε ολα .
οι φιλοι τελειοι ,αλλα οι εχθροι καλυτεροι η δε διοργανωση μονο καφε δεν ειχε.
1000 μπραβο στην προταση για την κληρωση και αλλα τοσα για την ομοφωνη αποδοχη.
ο ουζι εσπασε το ποδι του το παληκαρι που τον μετεφερε εσπασε το καρτερ του καθως ερχοταν να βοηθησει τον ουζι ο νεοφωτιστος φωτογραφος εχασε την μηχανη του με ολες τις φωτο  :( :( :( :( :( :( :( :( :(  ελεος πια
 μονο με αυτον τον τροπο θα μπορουσε να χαλασει και να μας μεινει πικρα.
περαστικα απο καρδιας στον βασιλη και συντομα διπλα μας.
σας ευχαριστω ολους που παιζεται και κανετε την ζωη μας καλυτερη ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #101 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 09:38:42 »
συγχαρητήρια και απο εμένα!

φάνηκε ξεκάθαρα πως τα παιδιά έριξαν ΠΟΛΥ δουλειά, τόσο πριν οσο και κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αψογη προετοιμασία, και επιπλέον τα παιδιά επέδειξαν μεγάλη υπομονή, αντοχή και ευκαμψία στο να παρέχουν λύσεις όσο και όπως μπορούσαν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μπράβο Β3Ζ, τρελό μεράκι.

Ωραίο παιχνιδι, και ΠΑΡΑ πολύ καλό κλίμα απο όλους τους συμμετέχοντες, εγώ τουλάχιστον δεν άκουσα κάποιο τρελό παράπονο απο κανέναν.

Εύχομαι επίσης περαστικά, υπομονή, κουράγιο και καλή ανάρρωση στο παληκάρι που χτύπησε το πόδι του... Όποιος πάει να τον επισκεφθεί, παρακαλώ μεταδώστε του τα χαιρετισματα μου, και τα περαστικά.

Αποσυνδεδεμένος dash

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #102 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 13:59:32 »
Ευχαριστουμε πολυ τους bravo 3 zero για την αψογη διοργανωση..ημουνα σιγουρος για την επιτυχια του σεναριου καθως ειχαμε (MLS) αψογη συνεργασια  σε συνδιοργανωση παλιοτερα ενος πετυχημενου παλι παιχνιδιου και 1 χρονο στην πλατη παιχνιδιων και συνεργασιας μαζι..

ΥΓ1 Περαστικα στον Uzi
YΓ2.Μαρια σας κυνηγησαμε επειδη ξεχασες το cheesecake  >:D

vaggosnikaia

• Επισκέπτης
« Απάντηση #103 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 15:12:06 »
Περαστικα σου UZI.....  κουραγιο και γρηγορη ανναρωση φιλε!

Το παιχνιδι ηταν απλα τελειο με κορυφαιο του σημειο, το οτι δειξαμε στη πραξη και οχι στα λογια,
οτι λειτουργουμε ολοι μαζι ομαδικα και στηριζουμε ο ενας τον αλλον, ασχετα αμα τον ξερουμε η οχι!

Εγω θα ριξω το ΜΠΡΑΒΟ μου, σε ολους μας!!!

Αναμενουμε το επομενο παιχνιδι.....

Προς: vaggosnikaia -> Αμα μας ξανακοψωχολιασεις ετσι και σε ξαναψαχνουμε, θα σε πλακωσω στα bb's!!!!!  ;) :) :D ;D
χίλια συγγνώμη μέσα από την καρδια μου δεν είχα τέτοιο σκοπό πραγματικά,απλά με το που το συνειδητοποίησα μου κόπηκαν τα γόνατα διότι ήταν του πατέρα μου (η camera θεό"σχορεστην")περαστικά στον synpaixth μας τον UZI ταχεία ανάρρωση και ακόμα ποιο γρηγορη επανένταξη στα παιδιά κοντά μας!!!!!και πάλι συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την φοβερή οργάνωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού !!!!! ραντεβού στο επόμενο παιχνίδι πρώτα ο θεός!

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #104 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 20:16:41 »
Evα Bravo στους BRAVO3ZERO.
Τετοια σεναρια ειναι που δινουν αξια στο Αirsoft για να Να θυμούνται οι παλιοί και Να μαθαίνουν οι νέοι!

GPS:δεν σε εβγαλα εγω αλλα ο STERGI απο την ομαδα μου,αλλη φορα να προσεχεις τους θαμνους γιατι κυκλοφορουνε <<φιδια>>. ;)

Θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που κατα την διαρκεια που αναψε το καπνογονο,φυλαγανε την πρωτη γραμμη οπισθοχωρησης της επιθεσης...γιατι καποιοι αλλοι εκεινη την ωρα αντι να ανταποδωσουνε πυρα οπισθοχωρουσαν με τα χερια στις τσεπες και τα οπλα κρεμασμενα(ξεχασα να τους ρωτησω αν ηθελαν γαλλικο καφε) >:(
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Μαρτίου, 2011, 21:05:07 από ADINOWS »