Αποστολέας Θέμα: Μαλακασα 6/3/2011 + Camera Review  (Αναγνώστηκε 12232 φορές)

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Μαλακασα 6/3/2011 + Camera Review
« στις: 06 Μαρτίου, 2011, 18:39:01 »
Επειδη δεν ηξερα που αλλου να κανω ποστ για το αναλογο θεμα ειπα να ριξω εδω ενα βιντεακι παρουσιασης της καμερας αυτης και ταυτοχρονα το βιντεακι απο την μαλακασα...

Επισης για συγκριση θα σας δειξω και ενα βιντεο που τραβηξα με την καμερα τοποθετημενη στον εμπροσθιο προφυλακτηρα του αυτοκινητου μου...

Οσον αφορα την καμερα:
JV MD90 MINI DVR CAMERA
Ειναι πολυ μικρη και κοστιζει (τουλαχιστον οσο την πηρα εγω απο το eshop η ψαξτε στο σκρουτζ...) μολις 29 Ευρω
Αγοραζωντας την εχει μεσα μια καρτα microsd 2 gigabyte και καταγραφει εως 30 λεπτα βιντεο
Μπορειτε να αγορασετε καρτα 8Gigabyte οπου θα φτασει εως 2 ωρες βιντεο(Ικανοποιητικο) με κοστος της καρτας περιπου στα 10-15 ευρω.

Το βιντεο στο αμαξι ειχε και λαθος settings στο encoding που εκανα και βγηκε λιιιιιιιγο χειροτερο απο οτι ηταν οσον αφορα την κινηση.
Προσπαθησα να βγαλω τα βιντεο οσο πιο δυνατο κοντα στην original ποιοτητα που βγαινει απο την καμερα αλλα επειδη η καμερα εχει ασυμπιεστο βιντεο και η μιση ωρα οπως ειπα πιανει τα 2 gigabyte τα συμπιεσα με xvid για να ανεβουν στο youtube πιο ανετα.

Εδω λοιπον τα 2 βιντεο: (Υπενθιμηση: Βαλτε τα σε μεγαλυτερη αναλυση για να δειτε ακομα καλυτερα την ποιοτητα αν θελετε)
Η ποιοτητα τωρα που εκατσα και τα παρατηρησα ειναι πολυ καλυτερη οπως βγαινει απο την καμερα απλα λογω συμπιεσης και λογω youtube ειναι λιγο πιο χαμηλη οκ..παντως κ παλι ικανοποιητικη

Αυτ/το:   
JV MD90 Car camtest (Front Bumper+Inside) Μικρό | Μεγάλο

Μαλακασα Deathmatch:   
Airsoft greece Malakasa JV MD90 Μικρό | Μεγάλο

Το βιντεο στην μαλακασα για να περασει η ωρα μου εκατσα και το μονταρα λιγο, προσθεσα μερικους ηχους για τον χαβαλε (απο το unreal tournament) και μερικα εφε..2 ωρες μου πηρε και δεν εκατσα να προσθεσω αλλα εφε(εικοντες,αλλαγες σκηνης κλπ κλπ)
« Τελευταία τροποποίηση: 06 Μαρτίου, 2011, 18:55:52 από BladeGT »

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
Απ: Μαλακασα 6/3/2011 + Camera Review
« Απάντηση #1 στις: 31 Μαρτίου, 2011, 00:09:09 »
φιλε μου πρεπει να εισαι απο καλλιθεα παντος...ωραια τα βιντεακια 8)

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 31 Μαρτίου, 2011, 01:13:18 »
εσυ αμ εχεις το ιδιο nickname με μενα αμ εισαι και γειτονας ?? η μπα?
καλλιθεα μενω ναι..

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #3 στις: 31 Μαρτίου, 2011, 18:00:25 »
τελικα ειμαστε γειτονες ;D ;D ;D...και εγω απο καλλιθεα....lol