Καλημέρα,
Σαν κάτοχος ενός Galaxy MP5K θα ήθελα να γνωρίζεις ότι ο βασικός ρόλος του συγκεκριμένου είναι περισσότερο υποστηρικτικός και όχι βασικός.
Αυτό σημαίνει ότι πολλοί όπως και εγώ το χρησιμοποιούμε σαν βοηθητικό όπλο και όχι σαν βασικό.
Τώρα αν τελικά αποφασίσεις για τους δικού σου λογούς να το χρησιμοποιήσεις σαν βασικό θα πρέπει να ξέρεις ότι έχει ένα βασικό αρνητικό και αυτό δεν είναι άλλο από την έλλειψη σταθερής σκόπευσης όπως ακριβώς συμβαίνει στα ΑΚ με σπαστό κοντάκι.
Οι επιδόσεις του είναι μέτριες προς καλές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές ενός βασικού όπλου MP5/M4/AK κλπ. Η εταιρία κατασκευής είναι Κινέζικη με ότι συνεπάγεται αυτό. Όσο για την αξιοπιστία του, δεν μπορώ να σου πω αν είναι ανθεκτικό μιας που το έχω στην κατοχή μου μόλις 3 μήνες. Όμως επειδή το έχουν αρκετοί φίλοι μου πολύ περισσότερο καιρό από έμενα, θα γνώριζα εάν κάτι πήγαινε «λάθος», μιας που πάντα συζητάμε τέτοια θέματα.
Τωρα αν ο προϋπολογισμός σου δεν σου επιτρέπει να στραφείς σε κάτι ακριβότερο και καλύτερο, τότε αυτή είναι μια καλή επιλογή.
Ελπίζω να βοήθησα,
Vangelis
ΥΓ. Θα πρέπει να μιλήσεις με τα παιδιά από το κατάστημα γιατί το συγκεκριμένο προϊόν είναι «Out of stock».