Αποστολέας Θέμα: X 47 King Arms  (Αναγνώστηκε 10967 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kopsokolis

• Λοχίας
  • *
X 47 King Arms
« στις: 31 Μαρτίου, 2011, 21:59:41 »
'Εχει κανένας το Χ47 της King Arms?  http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=301 έχω παραγγείλει αυτό εδώ αλλά δεν βρίσκω πουθενά κριτική. (headbang)

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
Απ: X 47 King Arms
« Απάντηση #1 στις: 31 Μαρτίου, 2011, 23:50:48 »
πολυ ωραιο το οπλο φιλε μου....αλλα  (bandit)δεν το ξερω για να σε βοηθησω....

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 01 Απριλίου, 2011, 09:58:11 »
Είναι καλό όπλο με καλή ευθυβολία και αξιόπιστο.

Τα fps με μηδενισμένο το hop-up ίσως ξεπερνάει τα 344 (350~360). Με ρυθμισμένο στα 330. Πολύ ευαίσθητο και ακριβές στην ρύθμιση το hop-up του.

Με ανεπτυγμένο το κοντάκι είναι λίγο πιο μακρύ από το κανονικό AK.

Γεμιστήρες προτίμησε τις mid-cap (120rds) τύπου waffle της CYMA. Για άλλες γεμιστήρες δεν ξέρω να σου πω, πρέπει να κοιτάξεις όμως να έχει το "μαξιλαράκι" στην άνω πίσω μεριά ώστε να ασφαλίζει στο όπλο.

Τα rails είναι αρκετά ψηλά πάνω στο όπλο, οτιδήποτε βάλεις θα πρέπει να είναι χαμηλού προφίλ.

Εγώ το δουλεύω με Li-Po 7,4V και δουλεύει ρολόι. Η τοποθέτηση της μπαταρίας μέχρι να το μάθεις θα σε δυσκολέψει λίγο γιατί έχει την ράγα πάνω από το κάλυμμα η οποία δεν βγαίνει (είναι βιδωμένη).

Ο ήχος του είναι "ηλεκτρικός". Η πίσω υποδοχή του αορτήρα είναι αδύναμη. Προτίμησε να πάρεις QD sling swivel, που κουμπώνει στην βάση του κοντακίου. Το pistol grip ίσως χρειαστεί σφίξιμο μετά από μερικά παιχνίδια.

Το Χ47 είναι ιδανικό για woodland, για πεδία που έχουν κτίρια το μήκος του σε περιορίζει...

Αποσυνδεδεμένος Kopsokolis

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 06 Μαΐου, 2011, 20:27:29 »
Ότι είπε ο Ισκιοσ ακριβώς.Επιπλέον κατά την γνώμη μου:Πολύ ωραίο όπλο με πολύ καλό βεληνεκές.Σε 1 παιχνίδι που έχω παίξει μέχρι τώρα κατέληξα να παίζω υποστήριξη λόγο μεγάλου βεληνεκούς σε σχέση με τους υπολοίπους και έκανε καλή δουλειά όντως.Πολύ ωραία αίσθηση full metal πολύ καλό rof.Η hi cap γεμιστήρα κάνει δουλειά  ;) .Το μόνο πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι ένα παίξιμο στη βάση του κοντακίου και όπως είπε ο ισκιος μικρό χαλάρωμα στο grip που το έσφιξα.Εκτιμώ οτι ένα magnifier με fts και μια red dot είναι ότι χριάζεται σε αυτό το όπλο.