Αποστολέας Θέμα: Ειμαι νεος και θελω καποιες γνωμες.  (Αναγνώστηκε 19696 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SofII

• Λοχίας
  • *
Ειμαι νεος και θελω καποιες γνωμες.
« στις: 03 Απριλίου, 2011, 13:04:54 »
Γεια σε όλους.Αποφάσισα μαζί με κάτι φίλους να αρχίσουμε airsoft αλλα επείδη δεν πρόκειτε να ασχοληθούμε και πάρα πολύ θέλω να μου προτείνετε εναν σχετικά φτηνό εκσοπλισμό περίπου απο 80-150 ευρω περιπου.Επειδη δεν προκειτε να παιζουμε συνεχεια δεν νομιζω οτι χρειαζετε να χαλασω παραπανω λευτα τζαμπα.Βασικα εμενα μου αρεσει το UMP45 που ειχα δει καπου  αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καν.Επισης ενας φιλος μου λεει να αρχισουμε paintball γιατι και καλα εκει λεει οτι βλεπεις ποιον πετυχενεις ενω στο airsoft  οχι αν μπορειτε θελω και γνωμες πανω σε αυτο.
Ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος PIT BULL

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • PIT BULL
Απ: Ειμαι νεος και θελω καποιες γνωμες.
« Απάντηση #1 στις: 03 Απριλίου, 2011, 14:09:46 »
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟΣ EIΡΘEΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ AIRSOFT.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΗΝ "ΣΚΑΣ" ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΡΕ ΕΝΑ AEG ΜΕΧΡΙ 100 ΜΕ 150e ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PAINTBALL ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΩ ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΗ "ΠΕΧΝΙΔΗΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΠI ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΛΗ ΑΡΧΗ !!!!!!!!!!!!!!! guner shotgun
PIT BULL

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #2 στις: 03 Απριλίου, 2011, 19:25:25 »
εχει δικαιο ο φιλο μου ειναι να μην το αρχισεις.......ειναι αρρωστια το airsoft (headbang) (headbang) (headbang) (headbang) ;D

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 03 Απριλίου, 2011, 22:18:23 »
Γεια σε όλους.Αποφάσισα μαζί με κάτι φίλους να αρχίσουμε airsoft αλλα επείδη δεν πρόκειτε να ασχοληθούμε και πάρα πολύ θέλω να μου προτείνετε εναν σχετικά φτηνό εκσοπλισμό περίπου απο 80-150 ευρω περιπου.Επειδη δεν προκειτε να παιζουμε συνεχεια δεν νομιζω οτι χρειαζετε να χαλασω παραπανω λευτα τζαμπα.Βασικα εμενα μου αρεσει το UMP45 που ειχα δει καπου  αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καν.Επισης ενας φιλος μου λεει να αρχισουμε paintball γιατι και καλα εκει λεει οτι βλεπεις ποιον πετυχενεις ενω στο airsoft  οχι αν μπορειτε θελω και γνωμες πανω σε αυτο.
Ευχαριστω πολυ

Το ότι δεν πρόκειται να ασχοληθείς και πολύ αυτά μας τα 'παν κι άλλοι  ;) Έτσι έλεγαν και αυτοί και τώρα κάθε Κυριακή τρέχουν... τέσπα ψάξε στις αγγελίες να βρεις μία ρέπλικα με κανά 100αρι ευρώ για να αρχίσεις, πάρε και μια καλή μάσκα να προστατέψεις τα μάτια σου και έλα. Εγώ δεν θα σας πω όμως τι να επιλέξετε ανάμεσα στο airsoft και το paintball, το μόνο που θα σου πω και να πεις και στον φίλο σου δοκιμάστε και τα 2 και θα δείτε τελικά που θα καταλήξετε...
Καλή τύχη  ;)

Αποσυνδεδεμένος SofII

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 04 Απριλίου, 2011, 10:12:05 »
Βασικα το ξερω οτι θα κολλησω αλλα ετσι το ειπα :D και παιδια αν σας αρεσοθν και οι ταινιες να δειτε την εισβολη παρα πολυ καλη πολεμικη ταινια

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #5 στις: 04 Απριλίου, 2011, 16:26:33 »
Ωραιος ο φιλος μας ο SofII  ;D...Απο πολεμικες ταινιες δεν χοτρενω να βλεπω μ'αρεσουν πολυ οτι κυκλοφοριση καινουργιο τρεχω κατευθειαν και τα βλεπω.... (bandit) (bandit) (bandit)

Αποσυνδεδεμένος SofII

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 07 Απριλίου, 2011, 19:21:02 »
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟΣ EIΡΘEΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ AIRSOFT.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΗΝ "ΣΚΑΣ" ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΡΕ ΕΝΑ AEG ΜΕΧΡΙ 100 ΜΕ 150e ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PAINTBALL ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΩ ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΗ "ΠΕΧΝΙΔΗΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΠI ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΛΗ ΑΡΧΗ !!!!!!!!!!!!!!! guner shotgun

file apo ta opla pou eida sto e-shop poio polu ayto mou gialise  Cybergun Colt M4A1 RIS ti leei genika? kai genikotera ti prepei na prosexo sta opla min parw gourouni sto saki