Αποστολέας Θέμα: 3ο CAPTAINS MEETING 22/5/2011 (??) 10.00 πμ  (Αναγνώστηκε 14886 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
3ο CAPTAINS MEETING 22/5/2011 (??) 10.00 πμ
« στις: 20 Απριλίου, 2011, 21:26:53 »
Επειδή τον τελευταίο καιρο όλο για Captains Meeting λεμε και δε το εχει κάνει κανείς, λες και τελικά ποιον περιμένουμε για να το κάνει για μας,η επιφοίτηση του αγίου πνευματος;Ετσι πέρνω το θάρρος να πάρω εγώ την πρωτοβουλία και περιμένω απο τις υπόλοιπες ομάδες να δω ανταπόκριση και επιτέλους να δούμε και λίγο προκοπή στο αθλημά μας...

Ψηφίζω σαν εκπρόσωπος της Cerberus Force  σαν υποψήφια ημερομηνία (η ημερομηνία ειναι ενδεικτική αν η πλειοψηφία θέλει αλλη ημερομηνία ευχαρίστως να ερθουμε τότε,απλα εφόσον κανείς δε πρότεινε κατι διαφορετικό πέρνω το θάρρος να δώσω εγώ ενα νούμερο αναμένοντας τις αποψεις και των υπολόιπων αρχηγών ομάδων) την 22α Μαιου του 2011 στο πεδίο της Ελευσίνας και ώρα 10.00 το πρωί να γίνει το 3ο C.M. οπου θα ψηφιστούν όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν την πλειοψηφία της κοινότητας εφοσον περιπου το 80% απο εμας ανήκει σε κάποια ομάδα.

Τονίζω σε όσους προτρέξουν να με κράξουν οτι η ημερομηνία δεν είναι οριστική απλά αποτελεί μια πρόταση για να γίνει το meeting δεν αποφασίζω αυθαιρετα μονος μου ειναι τυχαία η επιλογή της ημερομηνίας
Αναμένω και τους υπόλοιπους leaders για να το επικυρώσουμε...

Μετα τιμής

Ghostrider
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
Απ: 3ο CAPTAINS MEETING 22/5/2011 (??) 10.00 πμ
« Απάντηση #1 στις: 22 Απριλίου, 2011, 00:50:30 »
παρολο που δεν ανηκω σε καποια ομαδα (δοξα σοι ο θεος δηλαδη)
σου ευχομαι καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου να κανεις κατι τετοιο Σωτηρη καλε μου φιλε..
παντως μην περιμενεις και πολλες απαντησεις σε αυτο το θεμα μιας και απο οτι δειχνει οι "ομαδες" ειναι μονο για τις φωτογραφιες και το θεαθηναι.
υπαρχουν περιπου 10-15 μεγαλες "ομαδες" και συζητανε για captain meeting εδω και περιπου 3 μηνες χωρις αποτελεσμα.

κυριοι παρτε το γραμμη δεν θα δουμε ποτε προκοπη στην ελλαδαρα μας.
προσωπικα λοιπον πιστευω οτι εφοσον δεν ενδιαφερομαστε οι ιδιοι για το χομπυ μας τοτε δεν εχουμε και πολυ μελλον σαν Αεροσφαιριση.
εχουν γινει 5 βηματα μπροστα (ιδρυση λεσχης [sandmen],προβολη του χομπυ μας στην τηλεοραση [loners,ghost recon,I-4,sandmen,umbrella],προβολη μεσω ραδιοφωνου [mil.sim.on,Dash])
και 10 βηματα προς τα πισω (τσακωμοι σχεδον σε καθε παιχνιδι,παιχτες που απλα κανουν οτι γουσταρουν στο πεδιο αψηφωντας κανονες αλλα και θετοντας σε κινδυνο τους υπολοιπους,και το βασικοτερο ιντρικες - μισος -κατινιες μεταξυ των "ομαδων")

παρτε το γραμμη μαγκες ενα κωλοπαιχνιδο ειναι και τιποτα παραπανω. μια κυριακη που παραταμε τις οικογενειες μας για να δουμε 10 ανθρωπους και να κανουμε ενα τσιγαρο μαζι τους -να πιουμε ενα καφε - να πουμε 10 μαλακιες-να γελασουμε κοροιδευωντας ο ενας τον αλλον καλοπροαιρετα παντα και να ριξουμε και μερικες μπιλιες . ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

αυτη ειναι η γνωμη μου και βασικα να πω την αληθεια σε οποιον δεν του αρεσει προβλημα του
σορρυ για το σεντονακι 
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Απριλίου, 2011, 03:53:27 από dragon236 »
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

• Υπολοχαγός
  • *
  • Who Dares Wins
« Απάντηση #2 στις: 22 Απριλίου, 2011, 12:14:06 »
παρολο που δεν ανηκω σε καποια ομαδα (δοξα σοι ο θεος δηλαδη)
σου ευχομαι καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου να κανεις κατι τετοιο Σωτηρη καλε μου φιλε..
παντως μην περιμενεις και πολλες απαντησεις σε αυτο το θεμα μιας και απο οτι δειχνει οι "ομαδες" ειναι μονο για τις φωτογραφιες και το θεαθηναι.
υπαρχουν περιπου 10-15 μεγαλες "ομαδες" και συζητανε για captain meeting εδω και περιπου 3 μηνες χωρις αποτελεσμα.

κυριοι παρτε το γραμμη δεν θα δουμε ποτε προκοπη στην ελλαδαρα μας.
προσωπικα λοιπον πιστευω οτι εφοσον δεν ενδιαφερομαστε οι ιδιοι για το χομπυ μας τοτε δεν εχουμε και πολυ μελλον σαν Αεροσφαιριση.
εχουν γινει 5 βηματα μπροστα (ιδρυση λεσχης [sandmen],προβολη του χομπυ μας στην τηλεοραση [loners,ghost recon,I-4,sandmen,umbrella],προβολη μεσω ραδιοφωνου [mil.sim.on,Dash])
και 10 βηματα προς τα πισω (τσακωμοι σχεδον σε καθε παιχνιδι,παιχτες που απλα κανουν οτι γουσταρουν στο πεδιο αψηφωντας κανονες αλλα και θετοντας σε κινδυνο τους υπολοιπους,και το βασικοτερο ιντρικες - μισος -κατινιες μεταξυ των "ομαδων")

παρτε το γραμμη μαγκες ενα κωλοπαιχνιδο ειναι και τιποτα παραπανω. μια κυριακη που παραταμε τις οικογενειες μας για να δουμε 10 ανθρωπους και να κανουμε ενα τσιγαρο μαζι τους -να πιουμε ενα καφε - να πουμε 10 μαλακιες-να γελασουμε κοροιδευωντας ο ενας τον αλλον καλοπροαιρετα παντα και να ριξουμε και μερικες μπιλιες . ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

αυτη ειναι η γνωμη μου και βασικα να πω την αληθεια σε οποιον δεν του αρεσει προβλημα του
σορρυ για το σεντονακι
Ευχαριστω πολυ καλέ μου φίλε
Οπως και να έχει αν οι "ομάδες"που θέλουν να λέγονται ομάδες ακόμη και τώρα δεν ασχοληθει κανένας το τοτε ΟΚ τι να πώ ειμαστε αξιοι της μοίρας μας και πάλι, διότι απλά ο καθένας θελει μονο και μόνο για κάτι να γκρινιάζει και όχι να κάνει κάτι για να βελτιώσει την κατάσταση.Ελπίζω οτι εστω και καθηστερημένα θα ανταποκριθούν σε αυτό και τελικά την 22α του μαιου θα κάνουμε μια προκοπή

Φιλικά Σωτήρης

• Υπολοχαγός
  • *
  • Who Dares Wins
« Απάντηση #3 στις: 22 Απριλίου, 2011, 18:15:46 »
Καλησπέρα ξανα απο μένα και φυσικά τα χρόνια μου πολλά σε όλους.
Αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας...
Αφετέρου θα ήθελα να πώ τα εξής:
1. Καλό θα ήταν εξαρχής να υπάρξουν κάποια θέματα που μας ενδιαφέρουν για να συζητηθούν σε ότι αφορα το C.M.Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις απο οσο το δυνατόν περισσότερους(ισως και σε καινούργιο νήμα υπο μορφή ψηφοφορίας οπου ολοι θα εχουν προσβαση να ψηφίσουν αυτο που τους εκπροσωπει καλύτερα) για το τί θέλετε να συζυτηθεί.
2. Μετά και απο προτροπή πολλών φίλων και συνχομπιστών μας θα έλεγα καλύτερα το C.M. να κανονιστεί σε ενα διαφορετικό χώρο απο αυτό του πεδίου ουτως ώστε να μην γίνει Λαική αγορά η κατάσταση που θα επικρατεί. Οπότε θα ήθελα απο όσους εκπροσώπους ομάδων πρόκειται να συμμετέχουν να προτείνουν ένα ουδέτερο ήσυχο μέρος που οπου θα μπορούμε να μαζευτούμε να πιούμε τον καφέ μας και να συζυτήσουμε.
3. Και ισως σοβαρή παράλληψη.Για να αποφύγουμε σκηνικά του παρελθόντος σε όσους πρόκειται να συμμετέχουν θεωρώ οτι το σωστότερο όλων είναι ο κάθε εκπρόσωπος ομάδας που θα ψηφίζει κάτι να ουσιαστικά θα εχει δύναμη ψήφου οση και τα ατομα που εκπροσωπει.Αλλωστε θα ήταν αδικο για παραδειγμα να έχω εγώ την ίδια δυναμη ψήφου όταν πρόκειται για μια ομάδα 4 ατόμων και την ίδια ο φίλος μου sticker που εκπροσωπεί μια ομάδα 20 ατόμων.
4. Όλες οι αποφάσεις αφορούν τις ομάδες και τα παιχνίδια που αυτές διοργανώνουν δεν δεσμευουν κανένα μεμονωμένο παίχτη στο πώς θα παίξει και τί παιχνίδι θα ανεβάσει και με τί όρια κλπ αρα ισως και αυτός ειναι ενας λόγος που δεν αφορά και τόσο τους μεμονομένους παίχτες και τόσο εφόσον δεν τους δεσμεύει.

Συγνώμη για το σεντόνι
ΦΙΛΙΚΑ και μόνο
Σωτήρης