Ψηφοφορία

Τι σεναρια παιχνιδιων μας αρεσει να παιζουμε;

στρατιωτικου χαρακτηρα σεναρια
107 (57.5%)
αστυνομικου χαρακτηρα σεναρια
32 (17.2%)
ιστορικου χαρακτηρα σεναρια
16 (8.6%)
οτι να ναι και οπου να ναι
31 (16.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 137

Αποστολέας Θέμα: ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ  (Αναγνώστηκε 134637 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
« Απάντηση #15 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 11:39:14 »

...Δεν ντρέπεσαι λίγο πιά για την λάσπη που πετάς. Αίσχος !! ...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν περίμενα τίποτα παραπάνω απο εσένα! σαν να βλέπω το κανάλι του Λεβέντη...

Οi κανόνες σας τι λένε? εσύ μπορείς να με βρίζεις έτσι, χωρίς εγώ να έχω ξεκινήσει επίθεση εναντίον σου, και εγώ πρέπει τώρα να κάνω "μόκο"?

Το ότι αφήσατε τόσα άτομα έξω από το παιχνίδι επιδή είπατε 90 συμμετοχές maximum και τελικά έπαιξαν 114 ?? Η T.A.S. σας έφταιγε και σ' αυτό ??
Βασικά εσείς ήσασταν η πιο νεοαφιχθείσα ομάδα που συμπεριλάβαμε για να μην υπάρχουν παράπονα. είσασταν 10-12 τον αριθμό, έτσι δεν είναι?
Αυτό και αν είναι αχαριστία! να μας κατηγορείτε που δεν κρατήσαμε αυστηρό το νούμερο και σας συμπεριλάβαμε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Άντε κάντε καμμιά άλλη δουλειά από το να ασχολείστε μαζί μας που κάθεστε μερόνυχτα πάνω από τα forum (π.χ. VagBlack ) και περιμένετε να γράψουν κάτι για εσάς και αμέσως πέφτει σύρμα στην κλίκα σας και πετάγεστε από το πουθενά
είσαι απλά απελπισμένος. το καταλαβαίνω

Ο φίλος σου μπορεί να βγαίνει και να γελιοποιεί οτιδήποτε, χωρίς αυτό να θεωρηθεί "προσωπικό", αλλά εμείς αν προσβληθοιύμε, η απάντηση μας είναι λασπολογία?

Εσύ βρε Λεονάρντο, τουλάχιστον, δεν έχεις να πείς τίποτα σε όλα αυτά?

Spaniard, κοίτα να σταματήσεις να κάνεις τον Αθάνατο και τον Highlander και μετά πιάσε στο στόμα σου την T.A.S. Οκ ??

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, να βρεθεί κάποιος να το πεί, να δούμε τι έγινε, και αν υπάρχει βάση σε αυτό που λές. Γιατί ακόμη και να μου έχει κάποιο παιδί "σε χτύπησα", φεύγω χωρίς καβγά, οπότε, πρόβλημα δεν δημιουργώ ποτέ.
Αρα, με αυτή τη φράση, αποδυκνύεις οτι εσύ ο ίδιος είσαι ο χειρότερος και επιδηκτικά λασπολόγος.

Που είμασταν τόσες ώρες στα υπόγεια να φυλάμε 3 βόμβες και ήμασταν οι τελευταίοι που ανέβηκαν όταν διακόπηκε το Χολυγουντιανό σενάριό σας για μισή ώρα και πλέον??

Μιλάς βέβαια για το διάστημα ανάμεσα στις 11 και τις 12? Η διακοπή έγινε στις 12. και όλοι ξέρουμε και ακούσαμε πως δεν γουστάρατε την αποστολή σας, και μετά σχεδόν επιβληθήκατε στον geo διαλέγοντας τι είναι αυτό που θα κάνετε.

επίσης, το χολυγουνιανό μας σενάριο? Είσαι ανίκανος να μην χηρσιμοποιήσεις ειρωνία απαντώντας, έτσι?

Οι μισές φράσεις και παραπάνω απο τις μισες σου λέξεις, εστιάζουν στο να μειώσεις τον συνομιλητή σου, αντί να εστιάζονται στο να δώσεις απάντηση. Δεν το βλέπεις? Δεν σου το έχει επισημάνει ποτέ κανένας? Έχεις πρόβλημα στο διάλογο. Πρέπει να το κοιτάξεις.

Βαγγέλη. Η άποψη σου αντιπροσωπεύει την ομάδα σου τη στιγμή που ακολουθείται απο άβαταρ της ομάδας σου.

Όσο για το κόλλημα σας και τα σχόλια περί Α και Β εθνικής που όπως μαθαίνουμε τελευταία είναι το ψωμοτύρι σας...  :D :D :D :D τι να πώ...

« Τελευταία τροποποίηση: 13 Νοεμβρίου, 2009, 18:15:44 από spaniard »

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #16 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 11:56:04 »
ναι αλλα εδω ειναι απο ψηφοφορια ολα τα ποστ...για εμενα εβαλα την ψηφο εκει που ηθελα και για εμενα εκανα και το 1ο ποστ.
για δες το λιγο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #17 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 11:56:20 »

Εξήγησέ μου μερικά πράγματα.

1. Που είναι η απελπισία μου ??

2. Η T.A.S. αποτελείται από 12 άτομα, είχαμε δηλώσει συμμετοχή πολύ πριν την ημερομηνία λήξης υποβολής, και αν ήξερες απλή αριθμητική 114-90=24. βρες λοιπόν τα τα άλλα 12 άτομα που βάλατε.

"Re: Επιχείρηση: 'Κρύα Έναρξη'
Sun Aug 23, 2009 17:15
--------------------------------------------------------------------------------
   Υπολογίστε και την T.A.S. για το παιχνίδι"

3. Ναι Leonardo, πες σε όλους τότε που ο Spaniard "σάστισε" από τα bbs σου όταν κατέβαινε μία σκάλα στο hotel και για να πεί έξω ήθελε και bbs από το side arm σου. Πές το !!

4. Ο geoarv τα ξέρει αυτά που γράφεις ??

Η T.A.S. φταίει για το Cold Start, Η T.A.S. φταίει για τους κανόνες, Η T.A.S. έκλεψε τα κουτιά σας, Η T.A.S. θέλει να γίνει χαλίφης, Η T.A.S. ανοίγει μαγαζί, Η T.A.S. έχει δικό της forum, σε λίγο θα μας πείτε ότι σκοτώσαμε και τον Kennedy.
« Τελευταία τροποποίηση: 13 Νοεμβρίου, 2009, 16:20:22 από Goodspeed »
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #18 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 12:10:05 »
Spaniard, κοίτα να σταματήσεις να κάνεις τον Αθάνατο και τον Highlander και μετά πιάσε στο στόμα σου την T.A.S. Οκ ??

Όπα, όπα...

Ο Spaniard αθάνατος;;;;

Αθάνατοι και Highlanders είναι όσοι επικαλούνται ανύπαρκτους κανονισμούς της UKARA, για να κρύψουν την αθανασία τους όταν τους πάρουν είδηση συμπαίκτες τους.

Στο Hotel.
Ο Leonardo Sunbird είναι μέσα σε δωμάτιο, το πόδι του εκτεθειμένο.

Ο Moric (Raven Shield) του ρίχνει στην αρβύλα.
Εγώ είμαι στον διάδρομο σε απόσταση 1,5 μέτρων από τον Leonardo Sunbird.

Ο Leonardo Sunbird δέχεται τις βολές στην αρβύλα και κάνει σαν να μην έγινε τίποτα.
Του (Leonardo Sunbird) λέω, "Λεωνίδα είσαι έξω"

Τίποτα ο Leonardo Sunbird.

Ξαναλέω, "Λεωνίδα είσαι έξω, σε χτύπησαν στην αρβύλα".

Τίποτα ο Λεωνίδας.

Τρίτη φορά, "Λεωνίδα είσαι έξω, σε χτύπησαν στην αρβύλα, πρέπει να βγεις"

Τότε ο Leonardo Sunbird σηκώνει το χέρι και αποχωρεί, εφόσον έχω φωνάξει ότι πρέπει να βγει. Κάνει πέντε βήματα, επιστρέφει και μου λέει ότι αυτό στην UKARA δεν θεωρείτε Hit.

Πράγμα το οποίο δεν ισχύει, και στην UKARA είναι Hit. Αν και το τι γίνετε στην Αγγλία ή στο Ουζμπεκιστάν δεν μας νοιάζει.
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Νοεμβρίου, 2009, 12:41:32 από VagBlack »
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 12:23:00 »
Βαγγέλη 521, το πράγμα θα μπορούσε να μηνέχει πάρει διάσταση εάν ήρεμα κι ωραία είχες πεί ένα "εντάξει μωρέ, είπα μια χαζομάρα έτσι για την πλάκα να περάσει η ώρα, συγνώμη, δεν ήθελα να προσβάλλω τα παιδιά.

Όμως προσπαθείς να παοδείξεις οτι δεν χρειάζεται.

όσο για τον good...

:D :D :D :D :D είναι πραγματικά τραγικές οι σκηνές που ζούμε...

ναι, μην κατεβαίνεις στο επίπεδο μου, κάτσε εκεί στο δικό σου, να το βλέπουμε όλοι να το θαυμάζουμε.

όσο για το περιστατικό της σκάλας.

ανέβηκε όλη η ομάδα, εγώ ετοιμαζόμουν για την κίνηση που έπρεπε να κάνω, έφαγα το ΒΒ μέσα απο την τρύπα και δεν συνέχισα την κίνηση μου. Σταμάτησα και ρώτησα αν έριξε κάποιος, αν εξοστρακίστηκε κάποιο ΒΒ. Επρεπε να είχα φύγει όπως είμουν, όμως είχα αποροφηθεί και εγώ απο το παιχνιδι και για μια στιγμή ναι σάστισα και απόρησα.

Ούτε το έπαιξα αθάνατος, ούτε προσπάθησα να συνεχίσω. Ούτε το έκανα θέμα, ούτε χρειάστηκε ο Λεο να μου ρίξει δεύτερο ΒΒ. όταν τα παιδιά (οι δικοί μου) έγνεψαν οτι δεν έριξε κανεις τους, κατάλαβα οτι μόλις την είχα φάει, φώναξα "έξω", (ναι καθυστερημένα, αλλά όπως είπα πιο πριν με έπιασε εντελώς στον ύπνο) και έφυγα. Ούτε κάρφωσα τον λεο, ούτε του φώναξα, άνοιξα κουβέντα ούτε τίποτα.

Και το γεγονός οτι ανεβαίναμε τη σκάλα και όχι κατεβαίναμε, σημαίνει

πως προσπαθείς πάλι

απελπισμένα

να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε έχεις ακούσει (σπασμένο τηλέφωνο στην προκειμένη περίπτωση) για να μειώσεις το συνομιλητή σου.

Φαίνεται ο πανικός όταν γράφεις. Και τη στιγμή που σου δείχνω τι κάνεις, τη στιγμή που σου λέω πως αντί να απαντάς, συγκεντρώνεσαι στο να μειώσεις το συνομιλητή σου, πάς και το ξανακάνεις?

όσο για την αφαίρεση,

σας συμπεριλάβαμε, αλλά υπάρχουν πάντα και κάποιες θέσεις που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Εάν έρθουν παραπάνω παιδιά απο κάποια μακρινότερα μερη της Ελλάδας, δεν μπορούμε να τους πούμε μας δηλώσατε 4 και τώρα ήρθατε 7, οι έξτρα 3 να φύγουν.

Μια συνομιλία, ακόμη και διαφωνία, διέπεται απο κάποιους κανόνες. Δεν μπορείς να προσπαθείς όλη την ώρα να αφαιρέσεις το σεβασμό στον άλλον, και δεν μπορείς να μειώνεις το συνομιλητή σου ειδικά λέγοντας μισόλογα και ψέμματα. Και με λές και ψεύτη μετά.

Ειλικρινά, δεν έχω γνωρίσει ποτέ πιο "χαοτικά άσχετο" συζητητή.

Έτσι λοιπόν, κράτα το υψηλό σου επίπεδο, να σε κοιτάμε εκεί ψηλά.

για να ολοκληρώσουμε

στο 1,

που βλέπω την απελπισία σου, πιστεύω πως έχω απαντήσει εκτενώς, δεν χρειάζεται παραπάνω. διάβασε όλα τα παραπάνω ποστς.

στο 2 απάντησα σε αυτό το πόστ. Το παιχνιδι ανακοινώθηκε Μάρτιο, η συμμετοχές έκλεισαν 13 Σεπτέμβρη, και εσείς πήρατε θέση 23 Αυγούστου. Είναι ανούσιο να κατηγορείς που ξεφύγαμε για 10-15 συμμετοχές σε πανελήνιο παιχνιδι. που μας παραπέμπει στο σημείο 1.

το 3 το απάντησα, και σου κακοφάνηκε κιόλας.

4, ο geo? ρώτα τον να μας πει αν τα ξέρει.

δεν είπε κανείς οτι φταίτε για όλα. Απλά ότι είσαστε φωνακλάδες, ισχυρογνώμονες, αγύριστα κεφάλια, μη συζητήσιμοι, μή συνεργάσιμοι.

το elite που τόσο άστοχα χρησιμοποιήσε ο κακόμοιρος fanioles, σου το είχε εξηγήσει τηλεφωνικώς, και αναφερόταν στη θέληση του κόσμου να παιξει ένα σενάριο με ρόλο, και όχι απλή ανταλλαγή ΒΒς (δεν είναι κατακριτέο, αλλά σε μερικούς μας αρέσει να παίζουμε και λίγο ρόλο). Εσύ, παρόλο που είχατε καταλήξει κάπου τηλεφωνικά, έκανες σαν να μην είχατε μιλήσει ποτέ στο τηλέφωνο, σαν να μην ήξερες τι εννοούσε, και έκανες ολόκληρο θέμα απο αυτό.

Αν αυτό δεν είναι λασπολογία - στο μεγαλείο της μάλιστα, τότε δεν ξέρω ειλικρινά τι είναι.

Ξύπνα..... ώρα για ύπνο.

Εσύ είσαι fan του Iznogood και όχι της Ποκαχόντας και του Μόγλη. Άλλα γούστα.

Όσο για αυτά τα σχόλια, δεν ξέρω τι θα έπρεπε να είχα καταλάβει. περα απο το σημείο σου (1) πανικός, και αυτό που σου λέω οτι την ώρα πως αντί να συζητήσεις επιχειρείς μανιωδώς να μειώσεις τον άλλο. Μόνο.

αν και θα γούσταρα πολύ να δώ την αιτιολόγηση αυτών των φράσεων.

« Τελευταία τροποποίηση: 11 Νοεμβρίου, 2009, 13:11:01 από spaniard »

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 12:33:22 »
το πράγμα θα μπορούσε να μηνέχει πάρει διάσταση.....

Πολλά πράγματα παίρνουν μεγάλες διαστάσεις τώρα τελευταία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε όλοι σας με την Τ.Α.S. Ψάχνετε να βρείτε τι λέμε εμείς μεταξύ μας. Έτσι γούσταρε και το είπε ο Βαγγέλης. Όπως γουστάρετε και εσείς να εξακολουθείτε να λέτε ότι σας κλέψαμε τα κουτιά σας. Και είστε και πολύ σίγουροι κιόλας. ???

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 12:37:07 »
fixxer, πολύς τσαμπουκάς για το τίποτα.

και μεταξύ σας δεν είναι καθόλου όταν είναι σε μέρος που φαίνεται δημόσια.

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 12:43:48 »
Γιατί σε πείραξε που το είπε δεν κατάλαβα; Ήθελες να τον διορθώσεις; Αφού σου αρέσει να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους γιατί δεν λες και στην trapped7 να σβήσει το post για τα κουτιά που λέει ότι κλέψαμε ;

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 12:46:53 »
Βαγγέλη, το πράγμα θα μπορούσε να μηνέχει πάρει διάσταση εάν ήρεμα κι ωραία είχες πεί ένα "εντάξει μωρέ, είπα μια χαζομάρα έτσι για την πλάκα να περάσει η ώρα, συγνώμη, δεν ήθελα να προσβάλλω τα παιδιά.

Όμως προσπαθείς να παοδείξεις οτι δεν χρειάζεται.

θα το ξανα πω αλλη μια φορα..οταν ελεγα ευχαριστω το εννοουσα 100%
οταν ελεγα οτι γουσταρα το εννοουσα παλι 100%

ποκαχοντας και μογλης ηταν απλα μια ατακα για να φανει ποσο μπερδευτηκε το σεναριο..και παντα δικη μου αποψη χωρις να πρεπει να διαβασω παπαρηγοπουλο πριν την πω!!!

Αποσυνδεδεμένος Wolf-X

• Λοχαγός
  • *
  • Don't run...you'll only die tired!
« Απάντηση #24 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 12:50:36 »
 Δεν καταλαβαίνω γιατί η προσωπική διαμάχη (γιατί αυτό έχω καταλάβει) μεταξύ 2-3-5-10 ατόμων πάντα καταλήγει να παίρνει μπάλα ολόκληρες ομάδες και πολλές φορές όλη την κοινότητα του airsoft...

Μάλλον φταίει ο ΟΤΕ (που λέει και η διαφήμιση)

Επειδή είστε off topic όμως,αν θέλετε,συζητήστε το σε άλλο θέμα...το συγκεκριμένο λέγεται "ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ", όχι ποιος την έχει μεγαλύτερη (τη γλώσσα,γραπτή ή προφορική)...

Υ.Γ.: Spaniard...στο μόνο που θέλω να κάνω την ένστασή μου είναι ότι όποιος γράφει κάτι,το γράφει προσωπικά...αν δηλώσει ότι γράφει εκ μέρος της ομάδος του είναι άλλο θέμα...Το ότι φέρει κάποιος ένα έμβλημα/σύμβολο στο avatar του,δε σημαίνει ότι ό,τι γράφει αντιπροσωπεύει αυτομάτως και το έμβλημα/σύμβολο/ομάδα που ανήκει...διόρθωσε με αν κάνω λάθος σε αυτό που λέω.
Wolf is the sniper....X marks the spot!

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #25 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 13:01:02 »
Wolf

σεβαστή η θέση σου,

χωρίς λόγο η θέληση για τσακωμό σε αυτό που είπες, εγώ πιστεύω πως όλα οσα επιλέγεις να εκφράσεις το προφίλ σου σε αντιπροσωπεύουν και τα αντιπροσωπεύεις.
Όμως στην τελική δεν υπάρχει λόγος να επιμένω παραπάνω σε αυτό.

Το ερώτημα που τίθεται εδώ όμως είναι. Αφού ο Βαγγέλης δεν αντιπροσώπευε και την υπόλοιπη ομάδα του, γιατί πήγε να τον υποστηρίξει ο 13illys?
και γιατί συνέχισατε οι υπόλοιποι πριν του δώσετε την ευκαιρία να απαντήσει?

« Τελευταία τροποποίηση: 11 Νοεμβρίου, 2009, 13:04:05 από spaniard »

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #26 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 13:08:08 »
Συνεχίσαμε γιατί πάλι γράφτηκαν κατηγορίες για την T.A.S. που δεν ισχύουν. Τι σας έχει φταίξει αυτή η ομάδα δεν έχω καταλάβει ακόμα. Δεν έχουμε πειράξει κανέναν και βρισκόμαστε συνεχώς πίσω από ότι στραβό συμβαίνει.

Time will tell που λέει και ο VagBlack...

Αποσυνδεδεμένος Wolf-X

• Λοχαγός
  • *
  • Don't run...you'll only die tired!
« Απάντηση #27 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 13:14:51 »
 Αν και παραμένουμε off-topic,θα σου απαντήσω πώς το βλέπω/κατάλαβα εγώ...
Ο 13illys απάντησε γιατί είναι φίλος (κολλητός) του Vaggelis...Αν ήμασταν κολλητάρια,και κάποιος έλεγε κάτι για 'μένα και δεν ήμουν μπροστά εκείνη τη στιγμή,εσύ δε θα έπαιρνες θέση για πάρτη μου?
Την ώρα που απάντησε ο 13illys,δεν ήταν on-line  ο Βαγγέλης.
Κατάλαβες τι εννοώ?

Όσο για το γιατί το συνέχισαν οι υπόλοιποι...γι' αυτό είπα πρίν για "προσωπική διαμάχη"...Κάποιοι το παίρνουν προσωπικά ενώ δεν πρέπει...
Όταν όμως αναφέρθηκες σε όλη την TAS (και κάθε TAS,π.χ. αν αναφερθώ εγώ στoυς Reckies),τότε λογικό δεν είναι να βρίσκουν πάτημα και άλλοι της ομάδας να απαντούν ,είτε η απάντησή τους εκφράζει όλη την TAS είτε κάτι που τους ενοχλεί προσωπικά?

Σημείωση: Ίσως ήμουν ο μόνος της TAS που δεν έλαβα μέρος στο Cold Start,αλλά και πάλι θίγομαι όταν με παίρνει η μπάλα...
Δεν συνεχίζω την αντιπαράθεση (ούτε ποτέ πήρα μέρος σε αυτήν),απλά ανέφερα τα πιστεύω μου...
Wolf is the sniper....X marks the spot!

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #28 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 13:15:13 »

δεν είπε κανείς οτι φταίτε για όλα. Απλά ότι είσαστε φωνακλάδες, ισχυρογνώμονες, αγύριστα κεφάλια, μη συζητήσιμοι, μή συνεργάσιμοι.

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #29 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 13:25:14 »
Δεν έχεις προσωπική άποψη για την ομάδα μας και αυτό γιατί έχεις βρεθεί μαζί μας μόνο στο Cold Start και όχι σε τόσα άλλα παιχνίδια που έχουμε ανεβάσει ή πάρει μέρος.

Και όλα αυτά τα επίθετα και οι προσδιορισμοί που μας προσάπτεις να ισχύουν, αγαπάμε το Airsoft, παίζουμε με όλους τους κανόνες, με όλους τους παίχτες χωρίς διακρίσεις και πάνω απ' όλα τίμια.