Βαγγέλη 521, το πράγμα θα μπορούσε να μηνέχει πάρει διάσταση εάν ήρεμα κι ωραία είχες πεί ένα "εντάξει μωρέ, είπα μια χαζομάρα έτσι για την πλάκα να περάσει η ώρα, συγνώμη, δεν ήθελα να προσβάλλω τα παιδιά.
Όμως προσπαθείς να παοδείξεις οτι δεν χρειάζεται.
όσο για τον good...

είναι πραγματικά τραγικές οι σκηνές που ζούμε...
ναι, μην κατεβαίνεις στο επίπεδο μου, κάτσε εκεί στο δικό σου, να το βλέπουμε όλοι να το θαυμάζουμε.
όσο για το περιστατικό της σκάλας.
ανέβηκε όλη η ομάδα, εγώ ετοιμαζόμουν για την κίνηση που έπρεπε να κάνω, έφαγα το ΒΒ μέσα απο την τρύπα και δεν συνέχισα την κίνηση μου. Σταμάτησα και ρώτησα αν έριξε κάποιος, αν εξοστρακίστηκε κάποιο ΒΒ. Επρεπε να είχα φύγει όπως είμουν, όμως είχα αποροφηθεί και εγώ απο το παιχνιδι και για μια στιγμή ναι σάστισα και απόρησα.
Ούτε το έπαιξα αθάνατος, ούτε προσπάθησα να συνεχίσω. Ούτε το έκανα θέμα, ούτε χρειάστηκε ο Λεο να μου ρίξει δεύτερο ΒΒ. όταν τα παιδιά (οι δικοί μου) έγνεψαν οτι δεν έριξε κανεις τους, κατάλαβα οτι μόλις την είχα φάει, φώναξα "έξω", (ναι καθυστερημένα, αλλά όπως είπα πιο πριν με έπιασε εντελώς στον ύπνο) και έφυγα. Ούτε κάρφωσα τον λεο, ούτε του φώναξα, άνοιξα κουβέντα ούτε τίποτα.
Και το γεγονός οτι ανεβαίναμε τη σκάλα και όχι κατεβαίναμε, σημαίνει
πως προσπαθείς πάλι
απελπισμένα
να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε έχεις ακούσει (σπασμένο τηλέφωνο στην προκειμένη περίπτωση) για να μειώσεις το συνομιλητή σου.
Φαίνεται ο πανικός όταν γράφεις. Και τη στιγμή που σου δείχνω τι κάνεις, τη στιγμή που σου λέω πως αντί να απαντάς, συγκεντρώνεσαι στο να μειώσεις το συνομιλητή σου, πάς και το ξανακάνεις?
όσο για την αφαίρεση,
σας συμπεριλάβαμε, αλλά υπάρχουν πάντα και κάποιες θέσεις που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Εάν έρθουν παραπάνω παιδιά απο κάποια μακρινότερα μερη της Ελλάδας, δεν μπορούμε να τους πούμε μας δηλώσατε 4 και τώρα ήρθατε 7, οι έξτρα 3 να φύγουν.
Μια συνομιλία, ακόμη και διαφωνία, διέπεται απο κάποιους κανόνες. Δεν μπορείς να προσπαθείς όλη την ώρα να αφαιρέσεις το σεβασμό στον άλλον, και δεν μπορείς να μειώνεις το συνομιλητή σου ειδικά λέγοντας μισόλογα και ψέμματα. Και με λές και ψεύτη μετά.
Ειλικρινά, δεν έχω γνωρίσει ποτέ πιο "χαοτικά άσχετο" συζητητή.
Έτσι λοιπόν, κράτα το υψηλό σου επίπεδο, να σε κοιτάμε εκεί ψηλά.
για να ολοκληρώσουμε
στο 1,
που βλέπω την απελπισία σου, πιστεύω πως έχω απαντήσει εκτενώς, δεν χρειάζεται παραπάνω. διάβασε όλα τα παραπάνω ποστς.
στο 2 απάντησα σε αυτό το πόστ. Το παιχνιδι ανακοινώθηκε Μάρτιο, η συμμετοχές έκλεισαν 13 Σεπτέμβρη, και εσείς πήρατε θέση 23 Αυγούστου. Είναι ανούσιο να κατηγορείς που ξεφύγαμε για 10-15 συμμετοχές σε πανελήνιο παιχνιδι. που μας παραπέμπει στο σημείο 1.
το 3 το απάντησα, και σου κακοφάνηκε κιόλας.
4, ο geo? ρώτα τον να μας πει αν τα ξέρει.
δεν είπε κανείς οτι φταίτε για όλα. Απλά ότι είσαστε φωνακλάδες, ισχυρογνώμονες, αγύριστα κεφάλια, μη συζητήσιμοι, μή συνεργάσιμοι.το elite που τόσο άστοχα χρησιμοποιήσε ο κακόμοιρος fanioles, σου το είχε εξηγήσει τηλεφωνικώς, και αναφερόταν στη θέληση του κόσμου να παιξει ένα σενάριο με ρόλο, και όχι απλή ανταλλαγή ΒΒς (δεν είναι κατακριτέο, αλλά σε μερικούς μας αρέσει να παίζουμε και λίγο ρόλο). Εσύ, παρόλο που είχατε καταλήξει κάπου τηλεφωνικά, έκανες σαν να μην είχατε μιλήσει ποτέ στο τηλέφωνο, σαν να μην ήξερες τι εννοούσε, και έκανες ολόκληρο θέμα απο αυτό.
Αν αυτό δεν είναι λασπολογία - στο μεγαλείο της μάλιστα, τότε δεν ξέρω ειλικρινά τι είναι.
Ξύπνα..... ώρα για ύπνο.
Εσύ είσαι fan του Iznogood και όχι της Ποκαχόντας και του Μόγλη. Άλλα γούστα.
Όσο για αυτά τα σχόλια, δεν ξέρω τι θα έπρεπε να είχα καταλάβει. περα απο το σημείο σου (1) πανικός, και αυτό που σου λέω οτι την ώρα πως αντί να συζητήσεις επιχειρείς μανιωδώς να μειώσεις τον άλλο. Μόνο.
αν και θα γούσταρα πολύ να δώ την αιτιολόγηση αυτών των φράσεων.