Ψηφοφορία

Τι σεναρια παιχνιδιων μας αρεσει να παιζουμε;

στρατιωτικου χαρακτηρα σεναρια
107 (57.5%)
αστυνομικου χαρακτηρα σεναρια
32 (17.2%)
ιστορικου χαρακτηρα σεναρια
16 (8.6%)
οτι να ναι και οπου να ναι
31 (16.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 137

Αποστολέας Θέμα: ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ  (Αναγνώστηκε 134649 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Hell Reckies
Απ: ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
« Απάντηση #30 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 13:56:27 »
Δεν έχεις προσωπική άποψη για την ομάδα μας και αυτό γιατί έχεις βρεθεί μαζί μας μόνο στο Cold Start και όχι σε τόσα άλλα παιχνίδια που έχουμε ανεβάσει ή πάρει μέρος.

Και όλα αυτά τα επίθετα και οι προσδιορισμοί που μας προσάπτεις να ισχύουν, αγαπάμε το Airsoft, παίζουμε με όλους τους κανόνες, με όλους τους παίχτες χωρίς διακρίσεις και πάνω απ' όλα τίμια.

Μάλλον με κανόνες που επινοείτε εκείνη τη στιγμή εννοείς. Όπως το να σκας οπλοβομβίδα με το χέρι.
Συγκεκριμένα σε παρατήρηση που έγινε στον Dimitrios για αυτό το θέμα, εσύ περνούσες και είπες "Εγώ έτσι θα τις ρίχνω", εννοώντας ότι θα συνεχίσεις να τις σκας με το χέρι.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #31 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 14:05:10 »
Μάλλον με κανόνες που επινοείτε εκείνη τη στιγμή εννοείς. Όπως το να σκας οπλοβομβίδα με το χέρι.
Συγκεκριμένα σε παρατήρηση που έγινε στον Dimitrios για αυτό το θέμα, εσύ περνούσες και είπες "Εγώ έτσι θα τις ρίχνω", εννοώντας ότι θα συνεχίσεις να τις σκας με το χέρι.
΄

Επειδή μιλάς χωρίς να τα ξέρεις όλα, σε πληροφορώ λοιπόν ότι αγόρασα το Μ203 και τις 2 οπλοβομβίδες από άτομο της αποδοχής σας, ο οποίος μου είπε ότι το Μ203 δεν είχε παίξει ποτέ και μόνο τις οπλοβομβίδες χρησιμοποιούσε με το χέρι.

Συνέχισα λοιπόν μία κατάσταση που βρήκα από παλαιότερο παίχτη του Hotel. OK ??

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #32 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 14:10:02 »

Επειδή μιλάς χωρίς να τα ξέρεις όλα, σε πληροφορώ λοιπόν ότι αγόρασα το Μ203 και τις 2 οπλοβομβίδες από άτομο της αποδοχής σας, ο οποίος μου είπε ότι το Μ203 δεν είχε παίξει ποτέ και μόνο τις οπλοβομβίδες χρησιμοποιούσε με το χέρι.

Συνέχισα λοιπόν μία κατάσταση που βρήκα από παλαιότερο παίχτη του Hotel. OK ??

Όταν έγινε αυτό που περιέγραψα δεν είχες στην κατοχή σου κάτι τέτοιο.
Όταν λες "της αποδοχής σας" τι ακριβώς εννοείς;

Ποιος ήταν ο παλαιότερος παίχτης του Hotel που έσκαγε της οπλοβομβίδες με το χέρι;;;;;;

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #33 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 14:15:29 »

Όταν έγινε αυτό που περιέγραψα δεν είχες στην κατοχή σου κάτι τέτοιο.
Όταν λες "της αποδοχής σας" τι ακριβώς εννοείς;

Ποιος ήταν ο παλαιότερος παίχτης του Hotel που έσκαγε της οπλοβομβίδες με το χέρι;;;;;;

Δέν είχα γιατί ήδη τα είχα πουλήσει. Όταν τα είχα, μία φορά που τις παίξαμε μαζί είχα φορέσει το Μ203 στο Stubby αν θυμάσαι.   

Από αυτούς που γουστάρετε να παίζετε μαζί του και με την ομάδα του.
Ψάξε βρές τον.

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #34 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 14:18:30 »
Μάλλον κάνεις ότι δεν το θυμάσαι.
Αυτό που λέω εγώ ήταν πολύ πριν αγοράσεις το Μ203.

Αλλά δεν έχεις απαντήσει ποτέ επί της ουσίας, τώρα θα αρχίσεις.

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #35 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 14:21:59 »
Μάλλον κάνεις ότι δεν το θυμάσαι.
Αυτό που λέω εγώ ήταν πολύ πριν αγοράσεις το Μ203.

Αλλά δεν έχεις απαντήσει ποτέ επί της ουσίας, τώρα θα αρχίσεις.

Μπά ? Ξέρεις και πότε αγοράζω πράγματα ?? Τι μας λες....

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #36 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 14:22:52 »
Αστο βαγγέλη,

είναι πάλι το χαζό παιχνιδι εντυπωσιασμού του.

το παιδί όταν του το πούλησε του εξήγησε πως το έχει χρησιμοποιήσει μόνο με το χέρι εννοώντας οτι δεν το έχει παίξει ποτέ.

Έχουμε κάνει τέτοιες πλάκες μετά το παιχνιδι, αδειάζοντας τον οπλισμό που δεν χρησιμοποιήσαμε, έχουμε και βίντεο τέτοια να κάνουμε ντούς με τα ΒΒς απο το shell. Ποτέ όμως μέσα στο παιχνιδι. Αυτά τα κάναμε πάντα μετά...

Ο γκουντ, παιρνει την εξήγηση ενός παιδιού πως το Μ203 δεν έχει ρίξει, και τη μετατρέπει πως και εμείς παίζαμε έτσι, αλλά σκαλώσαμε όταν το χρησιμοποίησε αυτός...

Αν ξαναρωτήσεις το παιδι, θα δείς τι θα σου πεί γκούντ. Αλλά δεν θέλεις να το καταλάβεις.

Γιατί είσαι αγύριστο κεφάλι, μη συζητήσιμος, μή συνεργάσιμος.

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #37 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 14:27:03 »
Αστο βαγγέλη,

είναι πάλι το χαζό παιχνιδι εντυπωσιασμού του.

το παιδί όταν του το πούλησε του εξήγησε πως το έχει χρησιμοποιήσει μόνο με το χέρι εννοώντας οτι δεν το έχει παίξει ποτέ.

Έχουμε κάνει τέτοιες πλάκες μετά το παιχνιδι, αδειάζοντας τον οπλισμό που δεν χρησιμοποιήσαμε, έχουμε και βίντεο τέτοια να κάνουμε ντούς με τα ΒΒς απο το shell. Ποτέ όμως μέσα στο παιχνιδι. Αυτά τα κάναμε πάντα μετά...

Ο γκουντ, παιρνει την εξήγηση ενός παιδιού πως το Μ203 δεν έχει ρίξει, και τη μετατρέπει πως και εμείς παίζαμε έτσι, αλλά σκαλώσαμε όταν το χρησιμοποίησε αυτός...

Αν ξαναρωτήσεις το παιδι, θα δείς τι θα σου πεί γκούντ. Αλλά δεν θέλεις να το καταλάβεις.

Γιατί είσαι αγύριστο κεφάλι, μη συζητήσιμος, μή συνεργάσιμος.

Ξέρεις ρε Spaniard τι μου είπε και ποιός μου το είπε και σε τι κατάσταση ήταν τα shells ??

« Τελευταία τροποποίηση: 13 Νοεμβρίου, 2009, 18:39:12 από Goodspeed »

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #38 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 15:19:18 »
Τσα..... να μαι και εγω...... >:D

Γραφικοτατοι , ξεκαρδιστικοι ,(η κοκκινη μυτουλα σας λειπει μονο) και ανευ αιτιας και λογου Υπονομευτες Λασπολογοι και Ψευτες!!!

Ταραχή και Ψυχικη Διαταραχή με την ΤΑΣ? Γιατι? Επειδη δε μπορεσατε να στησετε ενα Ψέμα με ελάχιστη δόση εξυπνάδας? Περι δήθεν εκμεταλευσης του Hotel και του Σουνιου???
Το χαψανε οι ΒΜΧαδες και δυαλυσαν  τις ραμπες τους και πολυ θα μου αρεσε να εβλεπα την αντιδραση τους αν μαθαιναν την κοροιδια που τους στησατε.

Ποιος χαλασε το Cold Start??  ;D ;D ;D ;D Εδω η γραφικοτητα σας  και η κοκκινη μυτουλα στο απολύτο στάδιο της ανηθικης λασπολογιας που φτάνει στα όρια Κωμωδιας ;D ;D ;D

Παλι καλα που δεν αναφερθηκε οτι περυσι τον Δεκεμβριο τα επεισοδια και το καψιμο της Αθήνας , οτι ευθυνεται Η ΤΑΣ..... ;D ;D ;D
Ο ληστης με τις γλαδιολες: LEONARDO
To σκανδαλο της SIEMENS: ΤΑΣ
Ο δρακος του Σειχ Σου: Goodspeed  ;D ;D ;D ;D

Ουτε ειμασταν εμεις, αυτοι, που οταν λειτουργησε το AC "kapoioi" πήγαν και αναφεροντουσαν για πεδια, τροπους, τι, πως και που.....(λεπτομερειες κατ'ιδιαν οποιος ενδιαφερεται)

Αστειοτητες και φαντασιοπληξιες στα ορια παιδικης παραστασης και σεναριου S. Spielberg.....

Κυριοι, χωρισατε και διασπατε το Airsoft με τρομακτικο τροπο και ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το παιχνίδι. Με όλο το βαρος και σημασια της λεξης "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ"

Οσο για τον VagBlack... που μου ανεφερε και 3 φορες μαλιστα οτι ειμαι εξω..... (Ποτε εγινε βρε Βαγγελακη αυτός ο διαλογος και δε τον θυμαμαι???  ;D ;D ;D

Βγαλατε και βγαζετε τα ματια σας μονοι σας με τροπο τετοιο που φτανει στα ορια της κουταμαρας.

Τι προσπαθειτε να εκμεταλευτητε ΟΥΤΕ εγω δεν εχω καταλαβει ακομα.

Βεβαια οποιος προσπαθησει να φέρει το airsoft σε ένα ποιο ανεβασμενο επιπεδο (βλεπεte και θυμιθειτε  PEGASUS) φοβουμαι οτι μπορει να καταληξει στο INDYMEDIA. (bandit)

Φωνακλαδες ισχυρογνωμωνες και αγυριστα κεφαλια? Η ΤΑΣ?? χαχαχα ;D ;D ;D ;D Τωρα εδω θέλει κοκκινη μυτουλα..... ;D ;D ;D ;D
Ωραιο θέμα για ψηφοφορια και φοβαμαι οτι τα αποτελεσματα θα ειναι αποκαρδιωτικα για "μερικους" .

Αντιτιθεστε στο διαλογο και στον πολιτισμενο τροπο εαν εχει δημιουργηθει ,κατα εσας, καποιο προβλημα και να λυθει ,  αντ'αυτού με ψευτιες και λασπολογιες .
Και εδω είναι το παραξενο σε ολη την υποθεση. ΓΙΑΤΙ?????

Συγνωμη αλλα οταν "πρωτοεμφανιστηκα απο το ΠΟΥΘΕΝΑ" να παίξω airsoft φροντισαν καποιοι να μου αναφερουν τις φημες  περι κλικας και κλειστου airsoft και τελικα
οι φημες αυτες που ειχαν προηγηθει απο την στιγμη εμφανισης της ΤΑΣ , ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!

Συγνωμη, δε φταιω ουτε εγω ουτε η ΤΑΣ για αυτό.

Κυριοι, η αναρμοστη συμπεριφορα σας μου δινουν την ευχερεια να σας αποκαλεσω οτι ειστε ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.
Λυπαμαι πολυ για αυτη μου την κριτική. Εσεις μου δωσατε το δικαιωμα να σας χαρακτηριζω.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Με εκτιμηση και Φιλικα (όσο και αν δε το πιστευτε) :)

Λεωνιδας Ηλιοπουλος. ( (bandit) )

Σημ. Οτι και να απαντηθει δε θέλω ΑΛΛΟ ΠΟΙΑ να ερχομαι σε αντιπαραθεση και να γραφω/απαντω οσα δεν εχει γραψει ο Α. Παπαδιαμαντης.
Δε θα απαντησω .....
Βγαλτε οση χολη διαθετετε.....
Φαινεται ο καλοπροαιρετος και ο κακοπροαιρετος .....
Αυτα τα ολιγα.

οβερ εντ αουτ !!!!!!!! ;) (smoke)

« Τελευταία τροποποίηση: 11 Νοεμβρίου, 2009, 15:30:45 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #39 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 15:57:16 »
Οσο για τον VagBlack... που μου ανεφερε και 3 φορες μαλιστα οτι ειμαι εξω..... (Ποτε εγινε βρε Βαγγελακη αυτός ο διαλογος και δε τον θυμαμαι???  ;D ;D ;D

Ξέρεις πολύ καλά πότε έγινε αυτό Λεωνίδα. Ήταν στο πρώτο παιχνίδι σας που παραβρέθηκα, καλοκαίρι. Ο Moric μπορεί να το πει, ούτως ή άλλως ήταν κοντά και το άκουσε.

Αλλά είναι τελικά δύσκολο να "θυμάσαι" αυτές τις συζητήσεις.

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με το Pegasus, δεν το κατάλαβα...

Αλλά το συνηθίζεται να μην απαντάτε ποτέ επί της ουσίας, και φυσικά να "ξεχνάτε".

Κλίκα στο airsoft δεν υπάρχει. Όταν ξεκίνησα να παίζω airsoft τον περασμένο Ιανουάριο, όλα τα παιδιά με δέχτηκαν σαν ίσο προς ίσο. Αλλά εγώ δεν είμαι αθάνατος. Επίσης, όποτε έχω πει ότι κάποιος είναι αθάνατος είμαι 100% σίγουρος και του το έχω πει και μπροστά του, όπως έγινε με εσένα.

Σημ. Οτι και να απαντηθει δε θέλω ΑΛΛΟ ΠΟΙΑ να ερχομαι σε αντιπαραθεση και να γραφω/απαντω οσα δεν εχει γραψει ο Α. Παπαδιαμαντης.
Μα γιατί, στο να λες και να γράφεις παραμύθια είσαι πολύ καλός.

Αποσυνδεδεμένος Cartman

• Αρχιλοχίας
  • *
  • pAtched Up aNd g00D tO Go!
« Απάντηση #40 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 16:08:01 »
να πω κατι ρε παιδια εγω που ειμαι απ'εξω? Τοσο καιρο παρατηρω αυτες τις "διαμαχες" στα fora και τοσο καιρο βλεπω οτι δεν γινετε καμια μα καμια προοδος.. Εχετε κατι να χωρισετε???? Ισα ισα αμφοτεροι γουσταρετε τοσο πολυ το airsoft και αμφοτεροι ενδιαφερεστε να το εξελιξετε ωστε ολοι μας να μπορουμε να απολαμβανουμε το καλυτερο. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γινετε αυτο. Γιατι πρεπει να τσακωνωνται οι airsofters? Δεν μπορουμε σε αυτη τη χωρα επιτελους να λυσουμε τις οποιες διαφωνιες εχουμε χωρις να γινετε τις κακομοιρας? Εσεις δεν εχετε κουραστει να τρωγεστε σε 3 fora? Αμα δεν γουσταρετε να παιζετε μεταξυ σας οκ κανενα προβλημα. Μην παιζετε. Αμα δεν θελετε να μιλατε οκ μην μιλατε.. Ωστοσο σκεφτειτε οτι το airsoft ειναι και αυτο ενα ομαδικο παιχνιδι και ολοι μας θελουμε να το απολαμβανουμε.. Αφηστε τους εγωισμους και  τις εχθρες. Οι πραξεις σας εχουν συνεπειες και σε μας που δεν συμετεχουμε σε αυτην την ατυπη κοντρα..

Μια με το Hotel μια με τα χαμενα κουτια μια με τους αθανατους.. Ειλικρινα στεναχωριεμαι οταν βλεπω ανθρωπους που το παθος τους για το airsoft ειναι τοσο μεγαλο και μεσα απο αυτο μπορουν εαν θελουν να μεγαλουργησουν κανοντας καλο σε ολη την κοινοτητα και βελτιωνωντας τα παντα γυρω απο αυτην, να τρωγωνται και να τσακωνωνται σαν κατινες.. Ρε εισαστε μεγαλοι ανθρωποι. Ενηλικες και οι περισσοτεροι μεγαλυτεροι απο εμενα.. Αντι να συνεργαστειτε και να δουλεψετε παρεα χωρις εγωισμους και μαλιοτραβηγματα καθεστε και κατηγορητε ο ενας τον αλλο για (sorry κιολας) μαλακιες.. Δωστε ενα τελος σε αυτην την παρωδια.. Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. Σταματηστε να προσπαθητε να σκαψετε τους λακους σας επιτελους. Αφου ολοι σας μα ολοι σας αγαπατε το ιδιο πραγμα και ολοι μα ολοι θελετε να δειτε το airsoft να ανθιζει.. Μην αφηνετε τον εγωισμο σας να τρωει το καλυτερο απο εσας. Οταν ολοι εσεις που τσακωνεστε για κουτια, για πεδια, για αθανατους, για Α και Β εθνικες σταματησετε να βλεπετε μεχρι εκει και οταν συνειδητοποιησετε οτι ΜΟΝΟ μαζι θα κανετε αυτα που σκεφτεστε για το airsoft πραγματικοτητα τοτε θα γουσταρουμε παρα πολυ ολοι μας..

Εαν παλι το δοκιμασατε παλιοτερα και δεν σας βγηκε τοτε.. Δεν πειραζει.. απλως σταματηστε να ασχολειστε ο ενας με τις δραστηριοτητες του αλλου, φροντιστε να μοιραζεστε τα κοινα πεδια για να παιζουν ολοι παντου και απλα καντε delete τα account σας απο τα αντιστοιχα fora. Ετσι ο καθενας θα ζει στον δικο του μικροκοσμο με τους φιλους και συμπαιχτες του και δεν θα τον ενοχλει κανεις. Ουτε τσακωμοι ουτε εχθρες ουτε αφορμες για κατηγοριες και λασπολογιες. Ο καθενας στο forum του στα παιχνιδια του με τους φιλους του.

Παρατηρω ομως οτι κανενας απο εσας που ξεκατινιαζεστε δεν προσπαθει να ηρεμησει τους τονους.. Αντιθετως ριχνετε λαδι στη φωτια.. Για να μην μακρυγορω αλλο αυτο που εκλαμβανω εγω σαν τριτος ειναι πως θελετε να εισαστε στην κοντρα κυριοι. Θελετε και ξεκατινιαζεστε. Θελετε και παιζετε airsoft μεσω των fora και ειμαι σχεδον σιγουρος πλεον πως πολυ θα θελατε να παιξετε και ενα deathmatch λιαν συντομως..

Οπως και να εχουν τα πραγματα σε αυτην την χωρα υπαρχουν παρα μα παρα πολλες ιστορικες αποδειξεις οτι δεν το εχουμε το θεμα της συνεργασιας και της ομαδικοτητας σαν λαος.. Παντα θα υπαρχουν 2 οι και περισσοτερες επικρατεστερες αποψεις και παντα εδω στην Ελλαδα θα τσακωνωμαστε για το πια ειναι η πιο σωστη και καλυτερη.. Δεν λειτουργει ομως ετσι κυριοι.. Για αυτο ολα ειναι μπουρδελο εδω και δυστυχως αυτο τεινει να γινει και σε αυτην την κοινοτητα.. Ωραια τα καταφερατε..

Φιλικα παντα και με σεβασμο σε ολους σας.

Στρατος.
Millions Starved And Became Skinnier And Skinnier While Our Leaders Became Fatter And Fatter. - Red Sparowes

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #41 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 16:08:30 »
Nαι... !!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ( http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=3076 )

Διαβασε την Αμυνα και την Ασφαλεια καλυτερα ...

Ο Παπαδιαμαντης ειναι λιγος για σενα... (θα γυρισει 10 τουμπες εκει ο συγχωρεμενος αν ακουσει οτι εγραφε παραμυθια... ;D ;D ;D )
Μη ,με κανετε να απαντω σας παρακαλω.....  ;D ;D ;D ;D

Moric αν ακους και αν βλεπεις σε παρακαλω Θυμισε μας ποτε ο Βαγγελης μου φωναζε 3 φορες οτι ειμαι εξω......  ;D ;D ;D ;D

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #42 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 16:30:00 »
Θεωρω οτι είμαι απο τους ποιο FAIRPALY παικτες που υπάρχουν στο airsoft ... και ότι και να λες/λετε τα ακουω βερεσε....
Το εμαθα το "παραμυθακι" σας και σε πληροφορω(Vag) οτι δε μου καιγεται καρφακι οτι και να μου σούρεις..... ;D ;D ;D ;D
Αλλωστε αυτο φαινεται σε οσα παιχνιδια ειχα την τιμη να παιζω....οποτε μην μπαινεις στον κοπο δε θα σου βγει..... Ξερεις και Ξερω.... ;)
Τhis is the End of the Lesson!!!! 292

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #43 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 16:51:35 »
Eπι τη Ευκαιρια ΟΠΟΙΟΣ πραγματικα ενδιαφερεται να μαθει γιατι ΘΕΩΡΩ οτι ειστε ακρως επικινδυνοι για το παιχνιδι ...
Ας κανονισουμε εκεινη τη συναντηση του καφε ή της μπυρας και θα σας εξηγησω με πολυ απλα λογια γιατι εχετε φτασει το παιχνιδι (μπορει και απο αφελεια σας ) μπορει απο κουταμαρα σας , δεν ξερω,  αυτο θα δειξει.....να υπαρχει στιγμη που θα κρεμασουμε τα aeg στον τοιχο

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ
τους εξης: DULA, SPANIARD, HELISTA, VAG BLACK, BOB KID GOODSPEED, SAPPER , MISERYCORD και οποιον αλλον ενδιαφερεται να πιουμε το καφεδακι......
Σωθηκα τωρα ε??? τι λεω ε??? Μια τελευταια υστατη προσπαθεια ΜΠΑΣ ......
Μετα? Ο καιρος θα δείξει.....
Το τηλεφωνο μου το εχει ο Spaniard ας κανονισουμε...αλλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα... οπως αναφερει πολυ σωστα ο cartman.....
περιμενω να κλειστει το ραντεβου του Καφε,,,,, (smoke)

Φιλικα....
Λεωνιδας  (bandit)
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Νοεμβρίου, 2009, 16:55:12 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #44 στις: 17 Νοεμβρίου, 2009, 22:38:10 »
Μαζι τρωγαμεν μαζι πιναμεν....παλι μαζι τρωμεν παλι μαζι πινουμεν. ???

Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν. ???

The magic boxes. ???

Και εις αλλα με υγεια. ???

Στην οδο τις τρελα στον αριθμο μηδεν. ???

Ερε γλεντια. ???

Τα ξαναλεμε συντομα....  ;D >:D ;D >:D ;D >:D
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.