Τσα..... να μαι και εγω......

Γραφικοτατοι , ξεκαρδιστικοι ,(η κοκκινη μυτουλα σας λειπει μονο) και ανευ αιτιας και λογου Υπονομευτες Λασπολογοι και Ψευτες!!!
Ταραχή και Ψυχικη Διαταραχή με την ΤΑΣ? Γιατι? Επειδη δε μπορεσατε να στησετε ενα Ψέμα με ελάχιστη δόση εξυπνάδας? Περι δήθεν εκμεταλευσης του Hotel και του Σουνιου???
Το χαψανε οι ΒΜΧαδες και δυαλυσαν τις ραμπες τους και πολυ θα μου αρεσε να εβλεπα την αντιδραση τους αν μαθαιναν την κοροιδια που τους στησατε.
Ποιος χαλασε το Cold Start??

Εδω η γραφικοτητα σας και η κοκκινη μυτουλα στο απολύτο στάδιο της ανηθικης λασπολογιας που φτάνει στα όρια Κωμωδιας

Παλι καλα που δεν αναφερθηκε οτι περυσι τον Δεκεμβριο τα επεισοδια και το καψιμο της Αθήνας , οτι ευθυνεται Η ΤΑΣ.....

Ο ληστης με τις γλαδιολες: LEONARDO
To σκανδαλο της SIEMENS: ΤΑΣ
Ο δρακος του Σειχ Σου: Goodspeed

Ουτε ειμασταν εμεις, αυτοι, που οταν λειτουργησε το AC "kapoioi" πήγαν και αναφεροντουσαν για πεδια, τροπους, τι, πως και που.....(λεπτομερειες κατ'ιδιαν οποιος ενδιαφερεται)
Αστειοτητες και φαντασιοπληξιες στα ορια παιδικης παραστασης και σεναριου S. Spielberg.....
Κυριοι, χωρισατε και διασπατε το Airsoft με τρομακτικο τροπο και ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το παιχνίδι. Με όλο το βαρος και σημασια της λεξης "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ"
Οσο για τον VagBlack... που μου ανεφερε και 3 φορες μαλιστα οτι ειμαι εξω..... (Ποτε εγινε βρε Βαγγελακη αυτός ο διαλογος και δε τον θυμαμαι???
Βγαλατε και βγαζετε τα ματια σας μονοι σας με τροπο τετοιο που φτανει στα ορια της κουταμαρας.
Τι προσπαθειτε να εκμεταλευτητε ΟΥΤΕ εγω δεν εχω καταλαβει ακομα.
Βεβαια οποιος προσπαθησει να φέρει το airsoft σε ένα ποιο ανεβασμενο επιπεδο (βλεπεte και θυμιθειτε PEGASUS) φοβουμαι οτι μπορει να καταληξει στο INDYMEDIA.

Φωνακλαδες ισχυρογνωμωνες και αγυριστα κεφαλια? Η ΤΑΣ?? χαχαχα

Τωρα εδω θέλει κοκκινη μυτουλα.....

Ωραιο θέμα για ψηφοφορια και φοβαμαι οτι τα αποτελεσματα θα ειναι αποκαρδιωτικα για "μερικους" .
Αντιτιθεστε στο διαλογο και στον πολιτισμενο τροπο εαν εχει δημιουργηθει ,κατα εσας, καποιο προβλημα και να λυθει , αντ'αυτού με ψευτιες και λασπολογιες .
Και εδω είναι το παραξενο σε ολη την υποθεση. ΓΙΑΤΙ?

?
Συγνωμη αλλα οταν "πρωτοεμφανιστηκα απο το ΠΟΥΘΕΝΑ" να παίξω airsoft φροντισαν καποιοι να μου αναφερουν τις φημες περι κλικας και κλειστου airsoft και τελικα
οι φημες αυτες που ειχαν προηγηθει απο την στιγμη εμφανισης της ΤΑΣ , ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!
Συγνωμη, δε φταιω ουτε εγω ουτε η ΤΑΣ για αυτό.
Κυριοι, η αναρμοστη συμπεριφορα σας μου δινουν την ευχερεια να σας αποκαλεσω οτι ειστε ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.
Λυπαμαι πολυ για αυτη μου την κριτική. Εσεις μου δωσατε το δικαιωμα να σας χαρακτηριζω.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Με εκτιμηση και Φιλικα (όσο και αν δε το πιστευτε)

Λεωνιδας Ηλιοπουλος. (

)
Σημ. Οτι και να απαντηθει δε θέλω ΑΛΛΟ ΠΟΙΑ να ερχομαι σε αντιπαραθεση και να γραφω/απαντω οσα δεν εχει γραψει ο Α. Παπαδιαμαντης.
Δε θα απαντησω .....
Βγαλτε οση χολη διαθετετε.....
Φαινεται ο καλοπροαιρετος και ο κακοπροαιρετος .....
Αυτα τα ολιγα.
οβερ εντ αουτ !!!!!!!!